Bende anlayamadım amacını.seven adam böyle demez böyle düşünmez .gerisi boş.vakit geçirmeye çalışıyor
İlk görüşte beğenmedim açıkçası sonradan tanıdıkça karakterini kibarlığını sevmiştim.Öküze bak. Onun ziplayani çoktur bosver takma fazla. Sen onu begendinmiki
Başta bana niyetim arkadaş olmak deseydi eyvallah derdim zaten. Bu tavrı sinir etti beni.Aman arkadaş olsun mesafe iyidir .. şimdi birileri ile tanışmak zor değil ki , herkes herkesle her yerde tanışabiliyor .. en azından rengini belli etmiş.. canıma minnet de gülümseyip geçin . Şu kızların her gördüğünün kendilerine hayran kalması gerektiği modunda yaşamalarına çıldırıyorum. Bırak ne hali varsa görsün bu kadar totolarını kaldırmayın şu erkeklerin .. dengesiz vs şöyle böyle diye yaftalamak da yanlış .. netice de herşeyin herkesin nasibi iradesi enerjisi farklıdır ..
Niyeti başka benden söylemesiMeehaba sevgili ablalarım ve arkadaşlarım. Ağustos ayının sonunda 4 saatlik zor bir ameliyat atlattım. Hastanede yattığım süre içinde bir doktor beni görüp beğenmiş ben hastaneden çıkınca beni ekledi ve biz konuşmaya başladık, ben 23 kendisi 29 yaşında. Sevgili olarak başlamadık ama sık sık görüşüyorduk ve kendisi beni beğendiğini alıcı gözle baktığını söyledi. Dün akşam konuşurken bana bir kızı sordu tanıyor musun diye hayır kim o deyince beni ekledi mesaj attı zaten cevap vermedim dedi. İyi yapmışsın boşver yazma deyince konuyu bir anda biz arkadaşıza getirdi. Seni kırmak istemiyorum ben arkadaş olmak istiyorum ama yanlış anlaşılıyorum dedi. Bende zaten sana aşığım diye bir laf çıkmadı ağzımdan dedim. Sabahta napıyorsun yazmış oturuyorum canım arkadaşım sen napıyorsun dedim sinirimden. Kızlar sizce beni mi deniyor yoksa arkadaş cidden dengesiz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?