- 23 Ağustos 2017
- 252
- 215
- 23
Meehaba sevgili ablalarım ve arkadaşlarım. Ağustos ayının sonunda 4 saatlik zor bir ameliyat atlattım. Hastanede yattığım süre içinde bir doktor beni görüp beğenmiş ben hastaneden çıkınca beni ekledi ve biz konuşmaya başladık, ben 23 kendisi 29 yaşında. Sevgili olarak başlamadık ama sık sık görüşüyorduk ve kendisi beni beğendiğini alıcı gözle baktığını söyledi. Dün akşam konuşurken bana bir kızı sordu tanıyor musun diye hayır kim o deyince beni ekledi mesaj attı zaten cevap vermedim dedi. İyi yapmışsın boşver yazma deyince konuyu bir anda biz arkadaşıza getirdi. Seni kırmak istemiyorum ben arkadaş olmak istiyorum ama yanlış anlaşılıyorum dedi. Bende zaten sana aşığım diye bir laf çıkmadı ağzımdan dedim. Sabahta napıyorsun yazmış oturuyorum canım arkadaşım sen napıyorsun dedim sinirimden. Kızlar sizce beni mi deniyor yoksa arkadaş cidden dengesiz mi ?
Meehaba sevgili ablalarım ve arkadaşlarım. Ağustos ayının sonunda 4 saatlik zor bir ameliyat atlattım. Hastanede yattığım süre içinde bir doktor beni görüp beğenmiş ben hastaneden çıkınca beni ekledi ve biz konuşmaya başladık, ben 23 kendisi 29 yaşında. Sevgili olarak başlamadık ama sık sık görüşüyorduk ve kendisi beni beğendiğini alıcı gözle baktığını söyledi. Dün akşam konuşurken bana bir kızı sordu tanıyor musun diye hayır kim o deyince beni ekledi mesaj attı zaten cevap vermedim dedi. İyi yapmışsın boşver yazma deyince konuyu bir anda biz arkadaşıza getirdi. Seni kırmak istemiyorum ben arkadaş olmak istiyorum ama yanlış anlaşılıyorum dedi. Bende zaten sana aşığım diye bir laf çıkmadı ağzımdan dedim. Sabahta napıyorsun yazmış oturuyorum canım arkadaşım sen napıyorsun dedim sinirimden. Kızlar sizce beni mi deniyor yoksa arkadaş cidden dengesiz mi ?
Hayır o beni ekledi ve görüşmek istediOmu seni ekledi?
Yoksa sen mi beğenip ekledin?
O eklediyse zaten o hatalı .yani hoşlanmadıysan arkadas olmak isitorsan neden adım atıyorsun arkadasın mı yok?
Benim erkek doktor arkadaslarım var .hastaya biraz ilgi göstereyim henen sosyal medyadan falan ekliyorlar diyor da yani kızlarda doktor diye biraz fazla ilgi gösteriyor gibime geliyor..
Kendisi yazmadığı sürece cevap vermiyorumİleride sana sorumlu olmamak için önünü kesiyor aklınca, başka alternatifleri de var çünkü.
Dan etmesini istiyorsanız, onunla olan ilişkinizi kesin. Sözlü bir şekilde bunu ileterek ama, böyle saçma sapan bir insanla arkadaş bile kalmak istemiyorum diyerek. Direk olmak daha güzel bence
O zaman o hatalıHayır o beni ekledi ve görüşmek istedi
Kesinlikle haklısınız bende iletişimi kestimKendine neden bu haksızlığa yapıyorsun ki? Bu adamdan hiç bir halt olmaz. Arkadaşız diyerek her kadınla iletişim peşinde. Boşver inan değmez bu adam için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?