- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Açıkça ona da söyledim. Bekleyecegini söylüyorbu yaptıkları çok saygısızcada, adam evlilik istiyomuş, sen istemiyosan niye görüşmeye devam ediyosun.
Ay ilahiEvlenmek mi istiyormuş bir de düğüne de gelemezdi bu, ay işim çıktı 2 ay ertelesek mi diye.
Valla acayip sinirim bozuldu kaç gündür. Ne hali varsa gorsunHaklısın.
Bu kişi bu kiz bana bakmaz demiş uğraşmış seni elde etmiş hevesi kaçmış gibi duruyor. Hatta bir iddia malzemesi veya ego tatmini bile olabilirsin. Hiç olmamış gibo davran hayatında engeli de sakın açma.
Engeli kaldırma canım , bir şekilde sana ulaşırsa da kesinlikle yüz verme . Seni cepte görüyor bence..
İyi yapmissin ohhh defolsun gitsin. Manyak midir nedir? Gorusme kiz bir daha onunla ben sinir oldum resmen. Hatta goruselim derse de tamam de sonra isim cikti de bir daha da gorusme
oyalamış bahane bulmuş... engellemekle en doğrusunu yapmışsın bir daha ararsa şimdi de benim işim var deMerhaba hanımlar. Bir konu da haklı mıyım haksız mıyım size danışmak ve ona gore bir yol çizmek istiyorum. Şöyle ki yaklaşık 6 aydır biriyle tanisiyorum. Kendi tanışmak istedi ve evlenmek istiyor. Ben evlilik dusunmuyorum, bunu ona da defalarca söyledim. Belki ilerde fikrim değişir ama ben şimdilik evlilik düşünmüyorum 30 olana kadar bekleyecegim dedim. Simdi şöyle ki bu insanla muhabbetimiz güzel, kafalarimiz uyuşuyor, mizah anlayışımız yakın. Hani uyumlu gibi duruyoruz. Ama şöyle ki bu arkadaş beni bir haftadır sinir etti. Ciddi ciddi cinnet geçirecek durumdayım.
Sanırım 2-3 haftadr kahvaltiya bir yere gidelim diye konuşuyoruz, ben işlerimi ayarliyorum o güne bu arkadaş diyor ki ya o gün degilde su gün olsun cikamam işler çok yoğun o gün. Tamam dedim biraz sinirim bozuldu ama neyse deyip geçip. Nereye gidelim yarın dedi x e gidelim kahvaltısı çok güzel dedim, tamam olur dedi akşama diyor ki ya başka yere gidelim ora olmaz nere gidelim diyorum bilmiyorum ki en iyisi napalim biliyor musun başka zaman buluşalım dedi. Ben tabi şoka girdim iyi keyfin bilir dedim. Sonra başka bir plan yaptık kahve içmeye gideceğiz iş çıkışı tamam diyorum işten çıkınca beni arıyor ki (bulusmamiza 10 dakika kala) ya şimdi bi işim çıktı sonra goruselimmi. Ben bunu duyunca resmen cinnetin kenarından döndüm 2-3 gün konuşmadık kahvaltiya gidecektik bugün öğleden sonra, benim işimde yok zaten olur dedim, kahvaltı dediğimiz piknik alanına gidip termosla çay getirip öyle yapacaktık. Ben hazırlandim dusa girdim saçlarımı yapicam aradı napiyorsun dedim ya canım şey diyorum ben şimdi x abiyleyim önemli bi iş çıkmış benim gitmem lazım. Kaldım bi. Nasıl yani bulusmayacagiz mi dedim. Kusura bakma dedi. Şimdi kufrederdim de etmiycem ne halin varsa gör Allah belani versin dedim kapatti telefonu. Engelledim. Ben bu insanla daha fazla muhatap olmak istemiyorum. Haklı mıyım siz söyleyin böyle bir dengesizlik olabilir mi ya.
Ve ayrıca bu insan benimle tanışmak için çokça uğraşan tanıştıktan sonra "Bu kız bana bakmaz demiştim " diyen biri. Bilmiyorum totosu mu kalktı. Acayip sinirliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?