Dengesiz garip insan

kendisi ne işle ugraşıyorki bir de yaşı kaç ? çok yoğun iş programı olan birisimi ?? bana hayatında başka biri olabileceği izleniminide verdi nedense... kötü düşünmek istemiyorum ama . daha önce yüz yüze sık sık görüşmüşmüydünüz ?

Tesekkur ederim yorumlar için kızlar.
Maddi olarak bi sıkıntı yok huyu böyle. Çünkü gidiyor o gün başka yere, orda harcıyor. Ama bilmiyorum defalarca ekti bu hafta acayip sinirlendim

Haklısın. Engeli kaldıracaksan da açıkça anlat derdini sonra tekrar engelle.

oyalamış bahane bulmuş... engellemekle en doğrusunu yapmışsın bir daha ararsa şimdi de benim işim var de

G..zekali midir nedir ya. Kendimi agirdan saticam diye s..lak yuzune gozune bulastirmistir. Ayrica onun yaptigini kadinlar yapar tabii bu sekil degil

ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK HAKLISIN. Haklılığına 10 üzerinden 10 veriyorum. Öleceği zaman Azrail gelse ay canım bir işim var yarın akşam gidelim diyecek utanmasa

e bu nikaha da gelemezdi nesine güvenip evlilik istiyormuş ki..

Çekilmez netttt bırak hakketen Allah'tan bulsun gerizekalı kalkmış bi tarafları onun didtir et gitsin iyi yapmışsın basmışsın tekmeyi oturamaz şimdi yerine uzunca bir zaman

haklısın
adam evlilik istiyor sen istemiyorsun
ya baskı altında evlen diye sende istemiyorsun kaçıyor

Tesekkur ederim yorumlar için. 28 yaşında evet yoğun sayılacak bi işi var ama kendi işi istese iptal eder, mesela bugün ki iş gayet iptal etmişti başka bi işi cikmis onu iptal etsin nolacak hani devamlı bunu yapıyor devamlı. O olmadan iş olmasa ona da tamam beraber çalıştıkları kaç kişi var onlar idare edebilir 3-4 saat..
Başka birisi yok ona eminim.

daha öncesinde yüz yüze görüşmüşmüydünüz yani o kişiye tanışma fırsatı verdikten sonra yoksa bu ilk mi olacaktı

erkeklerin inceliği elde edene kadarmış. ilk erteleyişinde tamam der insan 2. den sonra bir 3. için fırsat yarattırmamalıydın

Valla benim eşim.dahil tanıdığım her erkek karşıdaki ne değer veriyorsa ne yapar eder gelir bu işi iptal etmiş başkası çıkmış benim eşim sırf görüşebilmek için yurt dışından gelmişti hemde başkasının yanında çalışırken yani nasil.diyoruz kadın isterse herşeyi yapar erkekte isterse bir kadın için fedakarlık yapabilir en nihayetinde

Belkide özgüven yok. Bu kız bana bakmaz diye düşünmüşse, buluşmaktan da çekiniyor olabilir.
Ama iyi yapmışın , şutlayarak .

Bir değil, iki değil defalarca görüşmeyi iptal etmiş, iyi dayanmıssınız ben ikinciden sonra yol verirdim sabrına hayran kaldım. Yalnız senden bu yüzü bulduğu için böyle lakayt davranmış büyük ihtimalle.

Adam kesinlikle cimri. Cimri insanlar böyledir, söz verirler ama iş yapmaya gelince elleri titrer bahane uydururlar. Sakın engeli kaldırma. Çok da iyi demişsin, haketmiş. Ve gerçekten 6 ay iyi sabretmişsin.

İyide sende suç ..baktın bir kez yaptı böyle hadi iki kez yol ver gitsin .,niye seni surekli eken bir adamla görüşmeye çalışıyorsun .,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…