- 22 Ağustos 2014
- 3.853
- 2.412
- 408
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Merhaba hanımlar. Bir konu da haklı mıyım haksız mıyım size danışmak ve ona gore bir yol çizmek istiyorum. Şöyle ki yaklaşık 6 aydır biriyle tanisiyorum. Kendi tanışmak istedi ve evlenmek istiyor. Ben evlilik dusunmuyorum, bunu ona da defalarca söyledim. Belki ilerde fikrim değişir ama ben şimdilik evlilik düşünmüyorum 30 olana kadar bekleyecegim dedim. Simdi şöyle ki bu insanla muhabbetimiz güzel, kafalarimiz uyuşuyor, mizah anlayışımız yakın. Hani uyumlu gibi duruyoruz. Ama şöyle ki bu arkadaş beni bir haftadır sinir etti. Ciddi ciddi cinnet geçirecek durumdayım.
Sanırım 2-3 haftadr kahvaltiya bir yere gidelim diye konuşuyoruz, ben işlerimi ayarliyorum o güne bu arkadaş diyor ki ya o gün degilde su gün olsun cikamam işler çok yoğun o gün. Tamam dedim biraz sinirim bozuldu ama neyse deyip geçip. Nereye gidelim yarın dedi x e gidelim kahvaltısı çok güzel dedim, tamam olur dedi akşama diyor ki ya başka yere gidelim ora olmaz nere gidelim diyorum bilmiyorum ki en iyisi napalim biliyor musun başka zaman buluşalım dedi. Ben tabi şoka girdim iyi keyfin bilir dedim. Sonra başka bir plan yaptık kahve içmeye gideceğiz iş çıkışı tamam diyorum işten çıkınca beni arıyor ki (bulusmamiza 10 dakika kala) ya şimdi bi işim çıktı sonra goruselimmi. Ben bunu duyunca resmen cinnetin kenarından döndüm 2-3 gün konuşmadık kahvaltiya gidecektik bugün öğleden sonra, benim işimde yok zaten olur dedim, kahvaltı dediğimiz piknik alanına gidip termosla çay getirip öyle yapacaktık. Ben hazırlandim dusa girdim saçlarımı yapicam aradı napiyorsun dedim ya canım şey diyorum ben şimdi x abiyleyim önemli bi iş çıkmış benim gitmem lazım. Kaldım bi. Nasıl yani bulusmayacagiz mi dedim. Kusura bakma dedi. Şimdi kufrederdim de etmiycem ne halin varsa gör Allah belani versin dedim kapatti telefonu. Engelledim. Ben bu insanla daha fazla muhatap olmak istemiyorum. Haklı mıyım siz söyleyin böyle bir dengesizlik olabilir mi ya.
Ve ayrıca bu insan benimle tanışmak için çokça uğraşan tanıştıktan sonra "Bu kız bana bakmaz demiştim " diyen biri. Bilmiyorum totosu mu kalktı. Acayip sinirliyim
Haklısın. Engeli kaldıracaksan da açıkça anlat derdini sonra tekrar engelle.
oyalamış bahane bulmuş... engellemekle en doğrusunu yapmışsın bir daha ararsa şimdi de benim işim var de
G..zekali midir nedir ya.Kendimi agirdan saticam diye s..lak yuzune gozune bulastirmistir. Ayrica onun yaptigini kadinlar yapar tabii bu sekil degil
ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK HAKLISIN. Haklılığına 10 üzerinden 10 veriyorum. Öleceği zaman Azrail gelse ay canım bir işim var yarın akşam gidelim diyecek utanmasa
e bu nikaha da gelemezdi nesine güvenip evlilik istiyormuş ki..
Çekilmez netttt bırak hakketen Allah'tan bulsun gerizekalı kalkmış bi tarafları onun didtir et gitsin iyi yapmışsın basmışsın tekmeyi oturamaz şimdi yerine uzunca bir zaman
Boşverin derim. Kendince bir sıkıntısı var bence ,büyük ihtimalle maddi açıdan,bu sebeple sürekli bahane uyduruyor olabilir yada yine kendince meşgul adam imajı yaratmaya çalışıyor. Her ne sebeple yapıyor olursa olsun hoş değil,özellikle son dakika plan değiştirmesi çok sevimsiz. Plansız programsız,sorumsuz bir insan profili çiziyor. Şahsen kimseye söz vermiyorum emin değilsem,son dakika işim çıktı dememek adına,tekrar konuşuruz diyorum,plan yaptıysam 5 dakika dahi gecikmek istemiyorum,sonuçta sorumluluktur bu,karşındakine saygıdır.
En uzak durulası insan tipi. Birde şu var size söz verip program yapıyor ve son dakika işim çıktı diyor ya,sizinde programınızı mahvediyor olduğunu,günün geri kalanında birşey yapamamanızı sağlıyor. Sonuçta sizde başkalarına programım var diyorsunuz,son dakikaya kadarda söylemiyor adam. Hiç hoş değil.
haklısın
adam evlilik istiyor sen istemiyorsun
ya baskı altında evlen diye sende istemiyorsun kaçıyor
kendisi ne işle ugraşıyorki bir de yaşı kaç ? çok yoğun iş programı olan birisimi ?? bana hayatında başka biri olabileceği izleniminide verdi nedense... kötü düşünmek istemiyorum ama . daha önce yüz yüze sık sık görüşmüşmüydünüz ?
Tesekkur ederim yorumlar için. 28 yaşında evet yoğun sayılacak bi işi var ama kendi işi istese iptal eder, mesela bugün ki iş gayet iptal etmişti başka bi işi cikmis onu iptal etsin nolacak hani devamlı bunu yapıyor devamlı. O olmadan iş olmasa ona da tamam beraber çalıştıkları kaç kişi var onlar idare edebilir 3-4 saat..
Başka birisi yok ona eminim.
Tabii ki gorustuk.. Aynı mahalledeyiz zaten.daha öncesinde yüz yüze görüşmüşmüydünüz yani o kişiye tanışma fırsatı verdikten sonra yoksa bu ilk mi olacaktı
Valla benim eşim.dahil tanıdığım her erkek karşıdaki ne değer veriyorsa ne yapar eder gelir bu işi iptal etmiş başkası çıkmış benim eşim sırf görüşebilmek için yurt dışından gelmişti hemde başkasının yanında çalışırken yani nasil.diyoruz kadın isterse herşeyi yapar erkekte isterse bir kadın için fedakarlık yapabilir en nihayetindeTesekkur ederim yorumlar için. 28 yaşında evet yoğun sayılacak bi işi var ama kendi işi istese iptal eder, mesela bugün ki iş gayet iptal etmişti başka bi işi cikmis onu iptal etsin nolacak hani devamlı bunu yapıyor devamlı. O olmadan iş olmasa ona da tamam beraber çalıştıkları kaç kişi var onlar idare edebilir 3-4 saat..
Başka birisi yok ona eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?