Dengesiz kv ve kızı

Eşinin bulduğu çözüm çok saçma. Sen konuş ben sonra devreye girerim ne demek? O kadının evladınolan eşiniz. Böyle durumlarda anne babayla kendi evladının konuşması gerekir. Aralarında ne geçerse geçsin o onun oğlu ama sen tek bir laf etsen kıyamet kopar ölene kadar dinlersin. El kızısın sakın daha fazla huzurunu kaçıracak şekilde sorun çıkarma taşınma inkanın yoksa. Eşin annesiyle kendi konuşsun anne evli adamım üstümüz başımız müsait olmuyo karımla başbaşa kalmışım allasın pullasın laflarını.
Alıntı yapmışım ya pardon . Aynen eşime diyorum ama ben konuşamam diyor deli etti

10 yasinda cocuk uyuyordur emziriyordur demez
Kapiyi duymuyor der
Is annede bitiyor
Benimde 12 yasinda gorumcem var
Kizimda 10 yasinda
Arayip izin almadan gelmez
Acmiyorsam israrla calmaz
Kv soyle acmiyorsam israr etmesin
Uyutuyor oluyorum emziriyorum
Sonra gene gelir de
Baktin konusuyor esini postala
Aynen valla is annede bitiyor onun demesi lazım ama ne mümkün o ada aynı

Onlar lafci diye siz mutsuz mu olacaksınız? Çemkireceksiniz. Her seferinde çocuk uyuyordu uyandirdiniz deyin. Etrafa şikayet ederse sizde edin. Onların yüzünden çocuk uyumuyor deyin. Ben olsam biz sevişecegiz 1 saat gelmeyin derim. Belki utanırda rahat bırakır.

Arkadaslar benim derdim Kayınvalidem ve 10 yaşındaki görüncem biz maddi imkanlardan dolayi altli ustlu oturuyoruz. Gorumcem 10 yaşında ama büyümüş küçülmüş deriz ya o cinsten yalan yere yemin etmek başkalarına iftira atmak aşırı yemek izinsiz eşya almak alıp eve goturdukten sonra söyler. Say say Bitmez çok aşırı şımarık anlatsam yaptıklarını bize deli olursunuz. Çok aşırı fena. Gel gelelim soruna kaynanam ve küçük cadı gorumcem sabah akşam demiyolar alacaklı gibi kapıyı çalıyorlar ve 5 dk boyunca çalıyorlar ya üstümüz musait değilse ya uyuyosak ya bebeği emziriyo sa demek hiç yok misal dün anneannemgilden geldim bi hafta orda kaldım neyse eve geldim akşam kızı geldi iki saat kapıyı çaldı gitmek bilmiyor zili kapıyı çalıyor iki saat çaldı üstümüz musait değildi açmadik kaynanam aradi ardından açmadim bidaha arıyor açtım ee fln geldi kapıyı niye açmadnz artık açık açık dedim üstümüz musait değildi. Neyse az önce uyuyoruz gene kapı alacaklı gibi çalıyor deli oldum açmadim hep bunu yapiyolar biz evleneli iki yıl dolmadi bebeğimiz var musait olmayabiliyoruz gece çocuk uyumasa sabah uyuyorum ama uykumu bölüyo ya kendi ya kızı delircem sizce napim ;( imkan yok taşınmak için
Kapıyı açar bi güzel tersler kaynanama da zırt pırt kapımı çalmayın taşınırım derim

Kusura bakmayın ama arkamdan konuşurlar diye sesinizi çıkarmamak çok sacma bana göre.

Ne derlerse desinler yani inananda inansın.siz kendinizi birlikten sonra milletin kime ne dedigiyle neden kendinizi uzeceksiniz?

Gayet sert sekilde uyaracaksiniz.kapıya dayanıp devamlı çaldığı bir gün : 'bu kapı iki kere çalındığında açılmıyorsa daha calmayacaksiniz demekki müsait degilim' diyeceksiniz.kapıyı suratlarına carpacaksiniz.sonra bir iki ağlar gorumce bir iki soğukluk olur alisirlar

eşiniz konuşsun mümkünse
Siz konuşun eğer o konuşmuyorsa
Kapıya not asın zili,kapıyı çalmayın çocuk uyuyor diye
Zili sökün ve bütün kapıları kapatın yatak odanıza kadar gürültü az gelsin diye
Telefon sabitse kabloyu çekin cepse zaten kolay sessize alın
Ne dedikodu çıkarırlarsa çıkarsınlar sallayın gitsin.
Bir süre sonra bıkar vazgeçerler zaten.Bu kadar basit:halay:

Arkadaslar benim derdim Kayınvalidem ve 10 yaşındaki görüncem biz maddi imkanlardan dolayi altli ustlu oturuyoruz. Gorumcem 10 yaşında ama büyümüş küçülmüş deriz ya o cinsten yalan yere yemin etmek başkalarına iftira atmak aşırı yemek izinsiz eşya almak alıp eve goturdukten sonra söyler. Say say Bitmez çok aşırı şımarık anlatsam yaptıklarını bize deli olursunuz. Çok aşırı fena. Gel gelelim soruna kaynanam ve küçük cadı gorumcem sabah akşam demiyolar alacaklı gibi kapıyı çalıyorlar ve 5 dk boyunca çalıyorlar ya üstümüz musait değilse ya uyuyosak ya bebeği emziriyo sa demek hiç yok misal dün anneannemgilden geldim bi hafta orda kaldım neyse eve geldim akşam kızı geldi iki saat kapıyı çaldı gitmek bilmiyor zili kapıyı çalıyor iki saat çaldı üstümüz musait değildi açmadik kaynanam aradi ardından açmadim bidaha arıyor açtım ee fln geldi kapıyı niye açmadnz artık açık açık dedim üstümüz musait değildi. Neyse az önce uyuyoruz gene kapı alacaklı gibi çalıyor deli oldum açmadim hep bunu yapiyolar biz evleneli iki yıl dolmadi bebeğimiz var musait olmayabiliyoruz gece çocuk uyumasa sabah uyuyorum ama uykumu bölüyo ya kendi ya kızı delircem sizce napim ;( imkan yok taşınmak için
Eşiniz e soyleyin

Lagini zaten yapiyorlardir densizler. Sizin yerinizde olsam zili kirardim. Ne olduubu sorsalar "Baska anlamiyorsunuz" derdim. Ama asil esin birsey söylemek zorunda
Eşim g il Mardinli yani onların kültürüne göre eşimin konuşması da doğru olmuyo. Ben de bıktım ama. Bakalım nolocak en son dediğinz ypcam heralde

Görümce kapıya gelince hemen kvyi telefonla arayıp anne söyle x e gitsin üstümüz müsait değil çok ayıp oluyor ama diyin. Bu metoda devam edin. Sizin kapıyı Yolgeçen hanı yapmışlar.
Anne ile de konuşun anne biz müsait olunca size ineriz veya ben telefon açar bildiririm böyle olmuyor bak y (kocan) de şikayetçi diyin bakalın

Gece onlar uyuduktan sonra git kapılarını çal sen de. Anne bebek yeni uyudu, sabahleyin kapıyı çalıp da uyandirmayin bizi de :)

Görümce kapıya gelince hemen kvyi telefonla arayıp anne söyle x e gitsin üstümüz müsait değil çok ayıp oluyor ama diyin. Bu metoda devam edin. Sizin kapıyı Yolgeçen hanı yapmışlar
Valla şeytan diyo kaynana kapıya gelince gecelikle çık karşısına bidaha calmasn kapıyı

Çok saçma. Kendi annesini kendi dizginleyecek. Hem nasıl şimdiye kadar hiç birşey demediniz? Kapıyı öyle alacaklı gibi çaldıklarında çıkıp iki laf etseydiniz şimdi düşünmenize gerek kalmazdı.
Ah bacim ben bi laf ediyorum üstüne bin ekliyolar iftira bile atmış bi kadın bu üstelik ben onları kovuyomusum Guya

Back
X