- Konu Sahibi Acililahmacun01
açık açık konuşacaksınız başka yolu yok maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acma kapiyi ben kim olursa olsun habersiz gelen insana kapiyi acmam bunu da belirt gelmeden once arayin yoksa acmam de. Benim evime gelen yarim saat onceden de olsa arayacakIste dengesiz kadın direk gelir
Ilk önce kapı zilini sökün sonra eşiniz konuşsun siz kötü olmayın ayrıca çalsın çalsın dursunlar yeter yahu insanları azcık rahat bırakın.Az önce bi kardeşimde aynı fikri verdi de kaynanam okuma yazma bilmiyor bu bir ikincide öyle yapsam hemen sülalece laf ederler çok aşırı lafcilar
Valla maşAllahh eşine ya iyi bari kurtulmussun ya darısı bize. Insan katil olur bunların elindeNe istiyosunuz acaba bee bas belalari cok iyi anliyorum seni ayni benim kaynana gelip gitmekte bilmezler bide hizmet bekler. Ben 1 sene oturdum evlerimiz cok yakindi yeni dogum yapmistim burnumdan getirdi. En son sinirden esimin yaninda agladim cozumu o buldu aradi direk annesini hergun gelmene gerek yok anne bide sen gelip eline dolaniyosun kizin dedi. Daha sonrasinda daha az gelmeye basladi sonra kactim ordan zaten iyice piskolojim bozulmustu.
Yakinda katil etmezlerse beni iyi :) aynen artık hiç acmicamZili söktürün. Kapıya da kapı tokmağı kullanın diye not düşün. Gelenler tokmağı kullansın. Kv gelince de de dürbünden bakıp açmazsınız.
yok hiç bırakırlarmi bizim özelimiz yokkiiiIlk önce kapı zilini sökün sonra eşiniz konuşsun siz kötü olmayın ayrıca çalsın çalsın dursunlar yeter yahu insanları azcık rahat bırakın.
Üst Kattalar malesefAcma kapiyi ben kim olursa olsun habersiz gelen insana kapiyi acmam bunu da belirt gelmeden once arayin yoksa acmam de. Benim evime gelen yarim saat onceden de olsa arayacak
Aynen ama esim konuşsun ilk daha iyi olur burdaki arkadaşlarn dediği gibi kötü olmimaçık açık konuşacaksınız başka yolu yok maalesef
Eşim konuşacak bana sen konuş anlamazsa ben konuşurum dedi ama o konuşsunlarBence zili sökün tamamen ama bu seer de kapiya vururlar. Esin halletsin o rahatsiz degil mi bu konuda? Dengesizler ya ben bile sinir oldum
Mantıklı :) Ayy valla korkuyorum bigün böyle yaptıklarında bıçakla çıkıp katliam yapcamZili kirip atin yada devre disi birakin
Tokmak kismi da atin esinizjn anahtari vardir zaten o acar isteidginize acarsiniz istemediginize acmazsiniz :)
Aynen ya zaten laf arıyorlarSakın ama sakın sen konusma bırak kocan konuşsun
Ah ah anlar mi cahil kadın diyo ben 5 çocuk buyuttumZilin sesini kısın ,telefonlar da sessizde olsun.kapı yumruklama olayına gelince bebek korkuyor ağlayarak uyanıyor her seferinde diyin.