Kızlar hepinize merhaba
Aylar önce bi ortamda tanıştığım sadece iki kere gördüğüm çocukla ara ara mesajlaşıyorduk. Bundan 3 ay önce Benimle görüşmek istediğini söyledi bende kabul ettim sonra tabi görüşeceğimiz gün iptal etti görüşmeyi. Dediği tek şey görüşmeyi başka gün yapalım mı oldu. Bende ne diyim onun üstüne tamam dedim. Günler sonra bi daha mesaj attı eee Ne zaman görüşüyoruz diye ben oralı olmadım tabi
Çünkü görüşeceğimiz günü günler öncesinden planlamıştık ve iptal etmesi hoşuma gitmedi.
Sözüne sadık kalmayan insanlardan pek hazetmem. Önemli bişey olmadığı sürece tabi.
Sonra beni aradı geçen haftalarda yazıyorum cevap vermiyosun diye bende açık sözlüyümdür söylerim. Dedim son dakka ektin beni. Dedi tamam yine plan yapalım bende uzatmadım tamam dedim. Dün akşam yazdı yarın görüşelim mi diye olur kaçta dedim. Aklamüstü dedi bende akşam çıkalım Plan yaptın mı nereye gidelim dedim. Zaman sıkıntın var mı dedi direkt. Neden dedim e belki uzak diyarlara seni kaçırırım dedi. Ne akaka dedim e orda kalırız sabahta kahvaltı yaparız dedi. Dedim he gece senle yatcam yani planın bu dedim. Yok sen beni yanlış anladın önyargı yapıyosun vs başladı. Neyse en sonunda tamam buralarda görüşürüz saat 8 de dedi. Bende tamam dedim. Az once tam hazırlanıyorum bana mesaj attı saat 8 i 9 yapalım mı diye. Sinirlenmemek için derin nefes alıyorum tabi. Neden dedim spor yapcam ben. Dedim spor yapmak için mi saati 1 saat ileri atıyosun. Nerdesin sen dedim evdeyim yatıyorum çok yorgunum senin için gelcem oraya dedi yoksa evden çıkasım yok saçmaladı iyice. E dedim yorgunum diyosun spor yapcam diyosun benden bi de 1 saat istiyosun dedim. Ya tamam yarım saat olsun 7 buçuk yapalım dedi. Ay çıldırdım iyice keyfine göre mi hareket edicem bi ekersin bi saate sadık kalmazsın görüşmek isteyen sensin bi dünya bahane üreten yine sensin dedim gitmedim. Aaaa Çok sinirlendim sabrımı taşırdı. Ya siz olsanız napardınız ?