- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Ben de öyle hissederim.Uzun zamandır gitmek istediğim yerden gidiyorum sonunda ama içimde bi burukluk var mutlu değilim tam anlamıyla tedirginim yoksa pişman mı oldum ama hep mutsuzdum burda şimdi ne oldu dengesiz miyim ben
Alışmışsın demek ki, insanlar düzenini değiştirdiğinde bu duyguyu yaşayabiliyor.
Bende öyle oldum hatta o zamanlar nefret ettiğim yer aklıma gelir bazen özlerim.
Ben de öyle hissederim.
Ben de mi dengesizim?
Ay zaten terazi burcuyum ben tabi ki dengesizim
Dengesizlik değil de psikoloji budur, böyle emreder, bazı bünyelerde olur.
Nema problema.
Alışınca keyfini çıkaracaksın.
Bazen insan biseye sadece ulasmaya odaklanir.
Ornegin " o erkege asik oldum, onsuz yasayamam, kaciyim ben' gibi.
Peki ya sonra?
Bunlari hesaplamaz insan, sirf zafer bildigi seye odaklanir.
Ve o zafere ulasinca sorunlar baslar ve dersinki " ben ne yapmisim?".
Allah buyuk hatalardan pismanliklardan korusun bizi.
Umarim sizinki buyuk bi pismanlik degildir.
Aslında benim bu karar için çok sebebim vardı inanın sadece körü körüne bi istek değildi yani ama garip hissediyorum/:
Burda küçük bir ilde yaşıyordum hiçbir sosyal faaliyet yok insanlar garip iş yerinde pek sohbet edilelecek kimse yok stres var vs vs ve tayin için 5 yıl falan beklemem lazımdı ben de en genç yaşlarımı burda harcmak istemedim istifa ettim başka bir yeri kazandım Ankaraya taşınıyorum özetleKonuyu acarmisiniz mumkunse? Karar var kaorrar var
Ayy inşallah ben de öyle umuyorum :))Sadece alışkanlık.
Yeni yaşamına alışınca buraya amaaan püüdiyeceksin öyle düşün rahatla
Belirsizlik insanı tedirgin eder her zaman.Bu duyguları yaşamanız normal.Büyük şehirde isteklerinize daha kolay ulaşmaz mısınız?Ben arayacağınızı zannetmiyorum oraya alışınca.Hayırlı olsun.
Peki sizi iyi hissettirmeyen yonu ne?Burda küçük bir ilde yaşıyordum hiçbir sosyal faaliyet yok insanlar garip iş yerinde pek sohbet edilelecek kimse yok stres var vs vs ve tayin için 5 yıl falan beklemem lazımdı ben de en genç yaşlarımı burda harcmak istemedim istifa ettim başka bir yeri kazandım Ankaraya taşınıyorum özetle
Yok ailemden ayrıyım zaten beni korkutan ya burayı ararsam orda pişman olursam burda sevmediğim şeylerden beterini yaşarsam komik ama böyle :)Peki sizi iyi hissettirmeyen yonu ne?
Ailenizden ayri kalacak olmaniz mi?
Baska bisey mi?
Bence asıl hissedilmesi gereken bu çünkü orda ömrünüzü heba ettiğiniz bir yaşam bırakmamışsınız.Yok ailemden ayrıyım zaten beni korkutan ya burayı ararsam orda pişman olursam burda sevmediğim şeylerden beterini yaşarsam komik ama böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?