- 5 Şubat 2016
- 1.740
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Ben de benzer durumda, benzer duygulardayım. Umarım mutlu oluruzBurda küçük bir ilde yaşıyordum hiçbir sosyal faaliyet yok insanlar garip iş yerinde pek sohbet edilelecek kimse yok stres var vs vs ve tayin için 5 yıl falan beklemem lazımdı ben de en genç yaşlarımı burda harcmak istemedim istifa ettim başka bir yeri kazandım Ankaraya taşınıyorum özetle
Bence asıl hissedilmesi gereken bu çünkü orda ömrünüzü heba ettiğiniz bir yaşam bırakmamışsınız.
Ya normal, ya bende dengesizim. Bilemedim :)
Hic tereddüt etmeyin. Is Yeri önemlidir. Tam tersi cesaretiniz ve mutlu olmadiginiz yerden gitmek isteginizi taktir ettim. Gittiginiz yerde olmazsa Yine degistirirsiniz. Benim inancima Göre Sabrin sonu güzelliktir. Basarilar dilerim..Burda küçük bir ilde yaşıyordum hiçbir sosyal faaliyet yok insanlar garip iş yerinde pek sohbet edilelecek kimse yok stres var vs vs ve tayin için 5 yıl falan beklemem lazımdı ben de en genç yaşlarımı burda harcmak istemedim istifa ettim başka bir yeri kazandım Ankaraya taşınıyorum özetle
Sonunu dusunen kahraman olamaz :)Yok ailemden ayrıyım zaten beni korkutan ya burayı ararsam orda pişman olursam burda sevmediğim şeylerden beterini yaşarsam komik ama böyle :)
Alışmak sevmekten daha zoooor geliyoooooorUzun zamandır gitmek istediğim yerden gidiyorum sonunda ama içimde bi burukluk var mutlu değilim tam anlamıyla, tedirginim, yoksa pişman mı oldum?
ama hep mutsuzdum burda şimdi ne oldu dengesiz miyim ben
Uzun zamandır gitmek istiyordunuz. Yani uzun zamandır aynı yerdeydiniz. Güvenli alanınızdan çıkacak olmak, yeni bir hayata başlayacak olmak tedirgin etmiş olabilir sizi. Ama neden gitmeye karar verdiniz, şimdi aranızdaki problem çözüldü mü ayrılmak istediğiniz yerle? Bunlar da önemli?
O zaman gidin. '' Gidersem bu yaşadığım durumdan daha kötü ne olabilir ki'' diye kendinizi cesaretlendirin.Problem çözülmedi kalsam da pişman olurdum zaten kesin
Cogu evliligin hazin sonu:))Bazen insan biseye sadece ulasmaya odaklanir.
Ornegin " o erkege asik oldum, onsuz yasayamam, kaciyim ben' gibi.
Peki ya sonra?
Bunlari hesaplamaz insan, sirf zafer bildigi seye odaklanir.
Ve o zafere ulasinca sorunlar baslar ve dersinki " ben ne yapmisim?".
Allah buyuk hatalardan pismanliklardan korusun bizi.
Umarim sizinki buyuk bi pismanlik degildir.
O zaman gidin. '' Gidersem bu yaşadığım durumdan daha kötü ne olabilir ki'' diye kendinizi cesaretlendirin.
Hayırlısı bu olur umarım :)Zaten olan oldu artık verdiğim kararın sonuçlarına katlanmam lazım sanırım :)
Su an sizi neyin beklediğini bilmediğiniz için bence bu kafa karışıklığı. Ama gidince güzel bir manzara ile karşılaşınca hersey silinir gider. Basliga cevabım hangimizin dengesi hep yerinde kiBurda küçük bir ilde yaşıyordum hiçbir sosyal faaliyet yok insanlar garip iş yerinde pek sohbet edilelecek kimse yok stres var vs vs ve tayin için 5 yıl falan beklemem lazımdı ben de en genç yaşlarımı burda harcmak istemedim istifa ettim başka bir yeri kazandım Ankaraya taşınıyorum özetle
gelecekten bildiriyorum. hic pisman olmayacaksinUzun zamandır gitmek istediğim yerden gidiyorum sonunda ama içimde bi burukluk var mutlu değilim tam anlamıyla, tedirginim, yoksa pişman mı oldum?
ama hep mutsuzdum burda şimdi ne oldu dengesiz miyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?