dengesiz sevgilim

fancy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
925
5
0
İstanbul
yaklaşık 3 aydır telefonda görüyoruz.3 ay önce arkadaş ortamında tanıştık.yüzyüze ondan sonra bir kere daha görüştük.sürekli görüşmenin eşiğinden döndük,hep bi aksilik çıktı. ayın 5inde çıkmaya başladık. ama çıkmaya başladığımızdan beri günde 1 kere bile konuşmadığımız oldu. bi türlü sevgili gibi olamadık.nedenini sorduğumdada işim ve babam herseyden önce gelir dedi. hatta biriyle çıkınca babama ihanet etmiş gbii oluyorum bile dedi. benden önceki ilişkilerinde çok değer verip sonradan çok üzüldüğü için kimseyle çıkmak istemiyormuş, kaçıyormuş bu nedenle. banada sürekli 1 senedir böyleyim kendimi işime verdim benden fazlasını beklme diyo. ama iş yeri benim oturdugum yere çok yakın. istese fırsat bulup görüşme yaratabilirdi. bende en sonunda bunaldım kendimi geri çektim 3 gündür hiçbişekilde konuşmuyoruz ve ben aşığım napıcam

olaylar arkdşımın başından geçti, üyeliği olmadığı için benden yazdı.. fikirlerinizi bekliyoruz arkdşlar

Ayrılsın,kurtulsun da rahatlasın bence arkadasın.En sağlıklı ilişki erkeğin kadının peşinden koştuğu ilişkidir.

ya çıkıp çıkmadığımız bile belli değil konuşmuyoruz hiç nasıl ayrılıcaz

Görüşmeyi tamamen kesmek lazım o zaman.Aradığında konuşmamak,görüşmek istediğinde görüşmemek...Bence adam senden hoşlanmıyor ve babası ve işiyle ilgili söylediği şeyler tamamen bahane...Ama senin için bir kenarda dursun şeklinde de düşünüyor olabilir.Kendini boşlukta hissettiğinde ya da birine ihtiyaç duyduğunda arayacak kişi olarak görüyor olabilir.

ama olmasını çok istiyorum 3 aydır sadece onu düşünüyorum okadar dengesizki.3 gündür hiç konuşmuyoruz twiterada arada sırada böyle yanlız kalmak gerekiyo yazmış

Hem çıkıyoruz demişsin hem de belli değil demişsin canım..bence de bahane gibi geldi bu nedenler,çok saçma çünkü..Yüz yüze neden görüşmek istemiyor hiç sordun mu? daha şimdiden böyleyse,durum vahim,yol yakınken dön..ya da kıymetini bilmesini sağla..

Kaç yaşındasın canım sen?..Adamın belliki sende gönlü yok...Yoksa bu kadar zaman içinde olurdu zaten.Bence onu düşünerek kendini daha fazla üzme..Hayatına bak.

Senin ona değer verdiğin kadar o sana değer verseydi bu durumda olmazdınız.Bir daha ararsa ben kendimi .... verdim de onun dediği gibi yol ver gitsin isteyen insan böyle davranmaz

Canım yaşınız kaç? ilk defa mı hayatınızda biri oluyor? Bunlar büyük etken. Ben ilk sevdiğimde 16yaşındaydım, fakat ilk defa biri tarafından böyle bir talep gelince sevdiğinizi sanıyorsunuz. Siz de böyle birşey yaşıyor olabilirsiniz,duygularınıza iyi kulak verin.

ßu çocuk arkadşını hiç ciddiye almamış ki .ßırak tatlım ya arama aradığında da hayatta ßaßası ve işinden ßaşka hiçbir şey düşünmeyen adamla işim olmaz de ki ararsa .. demen gibi cıkıp çıkmadığınızı bile bilmiyorsun.. aşk konusuna gelince yine aşık olursun zor olduğu için belkide aşk sanıyorsunn .. hayırlısıysa zaten olur tatlişkommm

Son düzenleme:
cnm belki sana göre çıkıyorsunuz ama ona göre sadece tanımaya çalıştığı bir arkadaşı olablirsin,yada senın ona sevgin ilgin var ama o senin için aynı şeylerı tam hissetmıyor olabılır.Biraz kendini geri plana cekmeyı denedınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…