- Konu Sahibi pembecoraplikiz
-
fark edecegini hic sanmiyorum dedimya cok düsüncesiz
onun umrunda bile degilim :'(
artık sende hiçbirşey yapma...
farkederse şanslısın.
sokakta tokat atması ve senin onu affetmen, arayıp sormayan, özür bile dilemeyen birini affetmen bana tuhaf geldi, hoş özür dilese ne değişirdi?
musluktan, ışıktan önce bana olan saygısını sorgulardım ben olsam
cok haklisin iste bu saygisizligi yüzünden artik en ufak biseyi bile batiyor bana..
affettim cünkü onunla gecirdigimiz 3 yili öyle kolay bi sekilde silip atamadim..
belki degisir dedim ama degisen bisey olmadi hala ayni odunnn
cok haklisin iste bu saygisizligi yüzünden artik en ufak biseyi bile batiyor bana..
affettim cünkü onunla gecirdigimiz 3 yili öyle kolay bi sekilde silip atamadim..
belki degisir dedim ama degisen bisey olmadi hala ayni odunnn
bence sana aşırı güveniyor
nasıl olsa halleder yapar arar gelir sever modunda bir erkek
çekil köşene sen bekle birazda
paşazade sendromuna yakalanmış kocanız.
siz ona paşa muamelesi yapmayı bıraktığınızda düzelecektir.
Ben tamamını okumadım ama sanırım sorun eşinin musluğu ve ışıkları açık unutması.Buna tek çözüm banyonun lambasını otomatik girince yanan çıkınca sönen lambalardan taktırın şuan adını bilmiyorum.Musluğuda aynı şekilde elini uzatınca su akıp çekince duran bataryalardan taktırırsanız sorun ortadan kalkmış olur.
o zaman bunu anlamasını sağla. evet, evde huzursuzluk çok zor ama suçsuzken özür dileme. kırgınlığını gözüne gözüne sok ve sana bir daha asla el kaldırmasına izin verme. ne hakla, ne haddine ya çok sinirleniyorum. sen ona ana babanın, allahın emanetisin. ona göre davranmasını sağla.
ben olsam bir başkasının umrunda olup olmadıgımı bu kdr düşünmezdim, ben kendimi umursamışmıyımki bir baskasının beni önemsemesine üzüleyim
önce kendimi sevmeliyim ki en azından 2 tokat atan erkege bir özür dileteyim ... nesini düşünüyorsunuz bu adamın allah askına ne yerse yesin tövbe est
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?