dengesiz ve düsüncesiz kocam

pembecoraplikiz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2012
42
0
16
Almanya
kizlar bir sorum olacak size bilmiyorum bu esimin dengesizlikleri normalmi sizinkilerde yapiyormu ama bana hiiicte normal gelmiyor
esim sürekli musluklari ve isiklari acik unutur...
sabah 5te gider ise ben gec yattigim zamanlarda sabah 10-11 gibi kalkarim ve bir bakarimki banyoyu su basmis
musluk acikkkk ve su hep etrafa fiskirmiss yerler heppp su..
3 yillik evliyim ve ben esime bu 3 yil icerisinde muslugu kapatmayi ögretemedim..
gecen gün bi yazi yazdim ''muslugu kapatmayi unutma'' diye ve muslugun tam önüne astimm..
olurda unutursa gene diye birde banyo kapisina ''muslugu kontrol et'' yazdim
biliyorum belki cocukca bu yaptigim ama baska carem kalmadi..
isede yaradiii artik kapatiyor amaaaaa bu seferde isigi kapatmiyor yaaaaaa:'(
Allahimmm cildircammmm... sanki ben anne o da cocugumda pesinde kosuyormusum gibi hissediyorum bazen.
buna benzer unutkunluklari daha cok varrr ne yapcam ben bununla yaaa

sonra cok düsüncesizdir.. 2 bucuk yildir bir bebek sahibi olmak istiyorum o da istiyor bir sorunu var bu yüzden bebegimiz olmuyor ama doktora gitmiyorrrr cok aksatiyor her seferinde bi bahane uyduruyor.. öyle bos bos geciyor günlerimiz..
neyse sonra her bir tartismamizda hic özürdilemesini bilmezz.. ben küs kalamam hakli oldugum zamanlarda bile ben gidip özürdilemisimdir ama artik bende yapmiyorum bi kerede o gelsin özür dilesin istiyorum ama yapmiyorr konusmuyorr.. arkadasina tel acip gezmeye yüzmeye yemek yemege gider.. evde beni düsünen bir karimmi var acmi tokmu diye hic düsünmez..
bide herseyi cok erteler.. evde erkek islerini o yapsin isterim rica ederim ama hep bi bahane uydurup erteliyor sonra is bana kaliyor.. tüm isleri ben yaparim eli dogru düzgün hic birseye degmemistir ama gezmesini cok iyi bilir..
daha cooook seyleri varda cok uzun olur o yüzden yani kisacaci hic bir ise yaramayan dengesiz ve düsüncesiz bu esimle ne yapicam ben ömür boyu sürermi bu böyle hic bilmiyorum kafam cok karisikk :S
bundan 1 ay öncede evden gittim annemlerde kaldim beni sokak ortasinda rezil ettigi icin ve üzülerek söylüyorum 2de tokat yedim ona güvenmedigim icin.. 19 gün ayri kaldim ve gene aramadi ben aradim geri döndüm evime cünkü onu cok seviyorum ve özledigim icin ne yapar ne yer düsünceleri beni geri döndürdü evime
ama bazen bu sevgimi nefrete dönüstürüyor iste :'(

Özür dilerim bu arada cok uzun oldu ama icimi dökmek istedim.. annemlerden cok uzaktayim buralarda hic kimsem yok yalnizim bir tek esim var ama o da beni cok kez yalniz birakmistir..

derdimi dinlediginiz icin cok Tesekkür ederim herkese, Rabbim herkesin herseyi gönlüne göre versin, Sevgilerimle...

sokakta tokat atması ve senin onu affetmen, arayıp sormayan, özür bile dilemeyen birini affetmen bana tuhaf geldi, hoş özür dilese ne değişirdi?
musluktan, ışıktan önce bana olan saygısını sorgulardım ben olsam

paşazade sendromuna yakalanmış kocanız.

siz ona paşa muamelesi yapmayı bıraktığınızda düzelecektir.

Ben tamamını okumadım ama sanırım sorun eşinin musluğu ve ışıkları açık unutması.Buna tek çözüm banyonun lambasını otomatik girince yanan çıkınca sönen lambalardan taktırın şuan adını bilmiyorum.Musluğuda aynı şekilde elini uzatınca su akıp çekince duran bataryalardan taktırırsanız sorun ortadan kalkmış olur.

cok haklisin iste bu saygisizligi yüzünden artik en ufak biseyi bile batiyor bana..
affettim cünkü onunla gecirdigimiz 3 yili öyle kolay bi sekilde silip atamadim..
belki degisir dedim ama degisen bisey olmadi hala ayni odunnn

cok haklisin iste bu saygisizligi yüzünden artik en ufak biseyi bile batiyor bana..
affettim cünkü onunla gecirdigimiz 3 yili öyle kolay bi sekilde silip atamadim..
belki degisir dedim ama degisen bisey olmadi hala ayni odunnn

o zaman bunu anlamasını sağla. evet, evde huzursuzluk çok zor ama suçsuzken özür dileme. kırgınlığını gözüne gözüne sok ve sana bir daha asla el kaldırmasına izin verme. ne hakla, ne haddine ya çok sinirleniyorum. sen ona ana babanın, allahın emanetisin. ona göre davranmasını sağla.

ben olsam bir başkasının umrunda olup olmadıgımı bu kdr düşünmezdim, ben kendimi umursamışmıyımki bir baskasının beni önemsemesine üzüleyim

önce kendimi sevmeliyim ki en azından 2 tokat atan erkege bir özür dileteyim ... nesini düşünüyorsunuz bu adamın allah askına ne yerse yesin tövbe est

bence sana aşırı güveniyor
nasıl olsa halleder yapar arar gelir sever modunda bir erkek
çekil köşene sen bekle birazda

dimi aynen oyle yapcam bundan sonra bakalim degisen bisey olacakmi

paşazade sendromuna yakalanmış kocanız.

siz ona paşa muamelesi yapmayı bıraktığınızda düzelecektir.

insallahh

ayy cokkk güldüm yaaaa nerden geldi bu aklinaaa D
ama süper fikirrr kesinnn denemem lazimmm DDD

onun babama bi sözü vardi.. kizin bana emanet ona cok iyi bakicam demisti.. ama sözünde durmadi.. bu arada gözümü actiniz bazen ben ne kadar safim yaa diyorum

iste suc bendee

anladigim kadariyla biraz galesiz umursamaz hep uste cikan bi tip ..
sanirim sende biraz fazla yuz vermissin kaf daginda geziyor adam .. acilen indirmek lazim..
yanlis anlama ama keske hemen affedip kendi ayaginla geri donmeseydin biraz burnu surtseydi en azincan ...

guzelim bide senin hayatinda en onemli sey sensin bunu unutma .. ister askindan geber ister ol hic bisey senden degerli olamaz ..

bence bu bir hastalık olmalı..düşünüldüğünde koskoca adam ışığı unutma neysede musluğun açık unutulması çok çok anormal...
sen sana duyulması gereken o saygıyı ellerinle kocanın eline vermisin...yaptığın ne saçma...hem sokak ortasında şiddete maruz kalıyorsun karşındaki adam arayıp özür bile dilemiyor...onun için varlığınla yokluğun bir olmuş...bence eşinde sorun yok sorun sende özgüvenin eksik senin kendine saygın yok ki kocanın sana saygısı olsun..belkim yazdıklarım ağır kaçtı ama böyle düşünüyorum :26:

Ben buradaki mesajlardan etkilenip eşinizle ilişkinizi düzelteceğiniz daha az taviz vereceğinize inanmıyorum o yüzden sadece unutkanlık üzerine yorumumu yapayım, şu oneaday 'lerin yaşına uygun olanlarından aldırın bence eşinize düzenli kullanımda cidden çok iyi geliyor unutkanlık dalgınlık gibi problemler vitamin eksikliğinden, yaştan ya da yorgunluktan kaynaklanıyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…