dengesiz ve düsüncesiz kocam

dogru anladin cnm aynen öyle.. evlendikten sonra degisti..
evlenmeden önce dünyanin en iyi adamiydi sanki.. severek evlendik..
evlenmeden önce bir cok hayalleri vardi yapmak istedikleri vardi ama evlenince tüm hayalleri yapmak istedikleri seylerin hic birini yapmadi..
sadece kendisi icin yasiyor suan sanki..
cani skldikca benle degilde arkadaslariyla disari cikmayi tercih ediyor
oysaki sürekli sevdigimi söylerim güzel yemekler yaparim evimi temiz tutarim sevgimi belli ederim
ama ondan hic birsey gelmez

canim inan bana kendime cok özen gösteririm.. sadece disari cikarken süslenmem evdede hep bakimliyimdir güzel giyinirim.. annemden gelen aliskanlik bu sanirim o da cok bakimliydi her zaman.. sadece calismiyorum iste ama insallah en kisa zamanda isede baslicam..
senin yaptigin gibi yapiyorum o bagirip cagirsada umursamaz moduna giriyorum
ama sonra o bendende beter davraniyor..
yani 10 yil konusmasam konusmayacak adam..
e bir süre sonrada bu durum canimi skiyor ve bi bahane bulup konusmaya calisiyorum iste aslinda yapmamam gerek ama offff

aynen öyle.. cok rahattt hic birseyi umursamiyorr:S

evet.. hadi isik muslugu gectim bu sorumsuzluklari ne olacakk.. huylu huyundan vazgecermi iste.. maalesef vazgecmiyor hep ayni

Erkekler genelde boyle seylere az dikkat ederler, insanin bazi seyleri soylerken dilinde tuy biter duruma gelir. Kisaca bazi dediklerimiz bir kulaklarindan girip digerinden cikiyor. Butun erkekler ayni demiyorum ama geneli boyle…ama kusunce kizinca hic seni umursamamasi arkadaslarinin yanina gitmesi vs vs..dedigine gore herseyinede ozen gosteriyormussun…gostermesen pasakli olsan hic birsey umursamasan o zaman belki yaranirdin..maalesef iyilerin kiymeti bilinmiyor. Bu durumda ne yapabilirsin bilemiyorum…esin seni hic sallamiyor sanki

Son düzenleme:
biz bayanlar özeniyoruz kıyamıyoruz bebek gibi özen gösteriyoruz sonrada karşılarında eşim nasılsa herşeyi halleder imajı yaratıyoruz sanırım sen arkasını topladıkça oda daha rahat olmuş bence yapma derim 1 musibet bin nasihatten iyidir gibi bir söz vardı açık kalsın musluklar, ışıklar uyanınca kaparsın evi su bassın bir unutçak iki unutçak elbet yaptıklarının bir dönüşü olucak fatura olarak, tabi evi su basınca sana da temizliği düşücek belki ama birkaç defa katlan derim ki aklı başına gelsin beyfendinin sorumluluk sahibi almayı öğrensin biraz
ve lütfen onu nasılsa seviyoo birrşey yapmama gerek yok düşüncesine girmesine engel ol diycem ama girmiş bile sanırım eşin. Ama bundan sonra tavrını koy ve ilk adımı kendin atma bu sizin geleceğiniz için çook önemli bence , yeri geldiğinde özür dilemesini bilsin
Mesela bende evde çok sorumsuzumdur annem hep şikayetlenir ışığı kapat,banyonu temizle,havlunu as vs vs birsürü şey ama annem bir haftalığına bir yere gitsin ondan daha titiz olurum neden gözüme batar çünkü ben yapıcam :)

ben hamileydim. üstteki komşunun sıcak su borusu patladı. tavan aktı .neyse yaptırdılar ama tavandaki boyalar dökülüyordu tuvaletin klozeti bozuktu apartmanın bizim olduğu kattaki lambası bozuk daha evde bir sürü şey... eşime söylüyorum yapmıyordu "tamam yaparız" falan diyordu bende hem hamile (karnım burnumda) hemde çalışan kadın olduğum için halim yoktu
kayınavalidemleri bize çağırdım geldiler tabi banyo tuvaletin halini ben söylemeden gördüler bende "...söylüyorum yapmıyor hamile halimle utanmasam ben yaptıracam dedi" eşim de ordaydı annesi babası bir güzel fırçaladı sağolsun kayınpederim bir kısmını yaptı bir kısmını eşim yaptı ogün bugündür bir daha en ufak bir evde sorun olsa hemen yapar yada yaptırır

Daha önemli konular varken uzun uzun ışık ve musluktan bahsetmişsiniz.. Bende çok unutkan biriyimdir yeni evlendiğimde yeni hayata alışma ve ailemden ayrılma durumlarından dolayı bende çok unutkandım.. Tabi 3 yıl süren birşey değil o onutkanlıktan ziyade alışkanlığa dönüşmüş..

Her zaman özür dilenmez , hata yaparsan özür dilemelisin ki bi kıymeti olsun.. Onu buna sen alıştırmışsın ki okurken sözlerim böyle açıldı... Bitiş kısmında iki cümle ile anlatıvermişsin en önemli sorununu... Sokak ortasında 2 tokat yedim yine ben konuştum diye Sebepse çok seviyorum ne yer ne yapar diye düşündüğünüzmüş.. Yahu arkadaşım sen varken bile arkadaşları iler yer içer yüzmeye gidermiş adam zaten nesini merak ettin cidden ne yiyeceğini mi ?

Sensörlü musluk taktırırsanız hiç sorun yaşamazsınız bundan sonra.
...
Size tokat adamı terk ediyorsunuz, sizi hiç aramıyor, siz arayıp dönüyorsunuz. Tabiki bu adam dengesiz olur..

Bu şiddet olayını yaşatıp özrünü bile dilemeyen adam kısmını okumadan önce eşinizin olumsuz huylarının yanında olumlu özellikleride vardır bunları da düşünüp tartın duygularınızı. Eğer mutsuz olduğunuz gün mutlu olduğunuz günden fazlaysa tekrar düşünme zamanı gelmişti demektir diyecektim.

baştan ipleri ele alınmadığında başa gelenlerin kötü sonucu bu işte
cnm öncelikle kendini üzme ve de yıpratma,sal kendini biraz gevşe..
öncelikle ilk yapman gereken eşinle konuşmamak,bir süre sus bakalım,küs gibi davran.inan bana hiçbşi kaybetmezsn aksine kazançların olur
her kavganızın ardından da koşup sen gönül alma haklı olduğun halde,ben haksızsam bile gtmem.
eşini alıştırmışsın böyle rahat davranmasına.erkekler bu kadar üstlerine düşülmesine gelemiyorlar,derhal şımarıyorlar.
o yüzden artk bırak peşindne koşmayı,değerini artır.afedersin ama cinselliğinizi de kaldır ortadan,seni-tenini özlesin biraz
ama kendine bak,bakımlı ve hafif süslü ol her zaman.evin temiz,düzenli olsun,yemeğin olsun..
ama bunları ona yapıyormuş gibi hissettirme,ben zaten böyleyim der gibi
işin özeti,biraz dirayetli ol.inan bana işe yarayacak

cok güzel bi konuya deginmissin, demissinya annem 1 haftaligina bir yere gitsin ondan daha titiz olurum diye.. iste esimde ben evi terk ettikten sonra bi sürü is yapmis ütü yapmis yerleri silmis süpürmüs normalde disarda yemegi seven adam evde yemek yapip yemis.. ben eve döndügümde evi savas alanina dönmüs bi halde beklerken her taraf parliyordu
yani dedigin gibi onu bunlara ben alisirdim sanirim :/

bende söyledim bazen iyice bunaldigim zamanlarda aglayarak telefon actim kayinvalidemlere sagolsunlar hep arkamda durdular
esim bi süre iyi oluyor ondan sonra yine eskisi gibi sanki hic birsey yasanmamis gibi devam ediyor :/
iste huylu huyundan vazgecmiyor naparsin ://

biliyorum cok deger veriyorum.. flört veya nisanli olsam coktaan bitmisti olay ardima bile bakmazdim ama insan evli olunca ve iyi kötü yasadigi ne varsa herseyi bir anda silip atamiyor arti onunla ayni evde yasamanin bi aliskanligi var iste..

bunu ayrildiktan sonra defalarca düsünüp tarttim... olumsuz özellikleri daha agir basiyor ama onu yola getirecek olan benim dedim ve geri döndüm.. olumlu yönleride var
mesela etrafindakilere aileme cok saygilidir isinde basarilidir bu kadar baska aklima gelmiyor :SSSSS

canim zaten suanda küsüz... yine cok kücük bir meseleden dolayi konusmuyor
özür diledim ama tabiki basta önce hep sustum konusmadim aradan 2-3 gün geciyor o hala barisma taraftari olmayinca ben gidiyorum hep
2-3 gün nasil dayaniyorum onuda bilmiyorum ki normalde 5 dk bile sürdüremem küskünlükleri kimseyle

mesela dün... esim gececiydi ben kanepede uyuya kalmisim.. esim sabah isten eve gelince tabi herzamanki gibi TV'nin sesi son ses acik
yani hic düsünceme yok... burda uyuyan biri varmi yokmu uyandirmayayim falan demiyor...
sonra sese uyandim sesi kismasini rica ettim ama yapmiyor.

simdi hala konusmuyoruz.. bakalim nereye kadar.. ama bu sefer o gelene kadar gitmicem

eşini bu kadar nazlama senin onu bırakmayacağından o kadar emin ki hiçbir konuda özür dileme gereği bile duymuyor yada barışma gönül alma çabasına girmiyor.erkekler odundur ama seninki olayı aşmış artık musluk ve ışık kapatmama olayı da çok ilginç çocuklar bile bunu yapmaz:26: sen bu kadar şımarmtma bu adamı kendini biraz geri çek bir müddet konuşma yaklaşma soğuk davran ne yapacak bakalım

öylee cocuklar bile muslugu kapatmayi akil ederken bizimki akil edemiyor iste :/
mesela bu dengesizligi araba kullanirkende öyle... kac kere korudu Allah kazalardan.. cok dikkatsiz

zaten suanda konusmuyoruz yüzüne bile bakmiyorum belki ögleden sonrada disari cikip gezerim hep o mu gezecek yani dimi :))))

çok yüzvermişsin eşine....
o da tamamen salmış gitmiş...
çok zor durum çok iyi anlıyorum seni...
allah yardım etsin...
bendede var hemen hemen aynısı...
çözüm bellide işte..
kolay değil...

çok yüzvermişsin eşine....
o da tamamen salmış gitmiş...
çok zor durum çok iyi anlıyorum seni...
allah yardım etsin...
bendede var hemen hemen aynısı...
çözüm bellide işte..
kolay değil...

aynen öyle kolay olsa zaten suanda bu durumda olmazdik.. oysaki ilk baslarda hersey benim elimdeydi.. herseyi olmasada bazi seyleri yaptirabiliyordum..
ne olduysa bir anda degisti simdi herseyi benden bekliyor ://

cok haklisin iste bu saygisizligi yüzünden artik en ufak biseyi bile batiyor bana..
affettim cünkü onunla gecirdigimiz 3 yili öyle kolay bi sekilde silip atamadim..
belki degisir dedim ama degisen bisey olmadi hala ayni odunnn

6 yillik evlilik, iki kucuk cocuga ragmen bana sokak ortasinda 2 tokat atan adama ertesi gün bosanma davasi acarim. Üc yilin aliskanligi ve cok deger verme sadece sizde var. Karsinizdakinde yok malesef. Onu adam edecek olan ben ne demek ki? Ya yillarca ugrasip ta adam edemezseniz? Evlenecek yasa gelmis, ailesinden ögrenmemis mi insana nasil davranilacagini? Peki bu sokakta veya evde tokatlar devam ederse? Adam hem vuruyor hem de vurdugu kisi kendisinden özür diliyor. Umarim sagda solda da anlatmiyordur ben haksiz da olsam karim gelip özür diliyor diye. Ya kusura bakmayin ama bu hep gidip ben ozur diliyorum neyin nesi?

Arkadaslar yazmis, isik musluk anlatmissiniz ama esinizin siddete egilimi ve saygisizligi asil sizin derdiniz. Kendinizi ezdirmeyin bu kadar. Lütfen.

canim hic yoktan ben yaptim yapacagimi diyebiliyorum.. yani benden günah gitti.
ama o hic bisey yapmadi ve artik sirada bende.. sizlerinde sayesinde daha iyi düsünmeye kararlar almaya basladim zaten..
insallah bundan sonra yapacaklarim karsisinda ya hersey düzelecek yada bir son verilecek.
ailemde sonuna kadar arkamdalar zaten onlara kalsa bugün gelip beni alacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…