dengesiz ve düsüncesiz kocam

selam. siz hangi ülkede yasıyorsunuz, eşiniz ne iş yapıyor? arkadasların tümü benzer seyler yazmış, yüz verme, işe gir..vs. ben bunların çözüm olacağını düşünmüyorum. 29 yasındaki bi adamı bu saatten sonra değiştiremezsin, seven insan zaten böyle davranmazdı,
bir de ben 19 gun evden gitsem böyle bi adamı bırakıp, döndüğümde ev pırıl pırıl..
Eve gelen biri olabilir mi sence?
Hayatında baskası olabilir mi, bu adam 19 gun yalnız kalabiliyor ve aramıyor, sevgi,cinsellik, temizlik, yemek..vs ihtiyaclarını giderecek biri var demektir diye ben olsam bi düşünürdüm. bütün gün evdeymişsin sen de, bence bi arastır daha sonra cok daha fazla üzülme. sevgiler..

Son düzenleme:

almanyada yasiyoruz.. ben evden gittikten 1 hafta sonra kizkardesi geldi tr'den bi arkadasinin dügünü icin ama genelde arkadasinda kaldi sadece geceleri geliyodu sabah yine cikiyordu.. sanmiyorum hayatinda biri olacagina ama belli olmaz olabilirde eger öyle bisey varsa ztn 1 saniye bile durmam

senin için artık çok geç canım tüm ipleri vermişsin eline.seni kaybetmeyeceğinden yüzde bir milyon emin.sokakta tokat yiyip ayrılıp kuzu kuzu eve geri dönmüşsün en büyük hatan da bu olmuş zaten.bence bundan sonra sağlam dur kendinden emin ol ve haklıyken gidip özür dileme.

biz kadınlar böyleyiz işte adamları şımartyoruz tepemize çıkartıyoruz sonra kafamıza edince aaa niye böyle yaptı deyip dertleniyoruz hep kendi kafasızlığımızdan.

selam kizlarr,
1 haftadir esimle konusmuyorduk, aynen konustugumuz gibi uyguladim herseyi, bende konusmadim özür dilemedim, istedigim zamanlarda disari cikip gezdim eve gec geldim, gönlümce eglendim, hic umursamaz modunda 1 haftam gecti yanii :))))
neyse bugün esim gec kalkti o kalkinca bende süslendim giyindim ve cantami alip ciktim yine disari belki 1 saat dolasmisimdir orda burda.. bu arada ben kapidan cikarken gözucuyla bakayim dedim ki esim pencereden bana bakiyordu
neyse eve geldim esim arada bir gülücük atiyor ama yüz ceviriyorum falan
barismaya calisiyor sanki sonra arada birde konusmaya calisiyor bi seyler soruyor falan neyse ben kisa cevaplarla gecistiriyorum
derken koltuga uzandim o da kucaginda laptop kulagindada kulakliklar pc basinda
arkam dönüktü sonra bi ara döndüm ve esime baktim gözüm dalmis hatta öylece bakakalmisim
esimde ani bi bakisla bana bakti DDDDD
gözgöze geldik ve öylece kalakaldik DDDDDDDDDDDDDDD
sonra tutamadim kendimi gülesim geldi o da anladi tabi hemen arkami döndüm.. esim ani bi kalkisla pc yi kenara birakti kulakligida yere atmis bana geldi ve kafasini bana dogru egerek bakmaya basladi benim gözüm kapali hic bakmiyorum ay cok komik oldu ama DDDDDDD
sonra birden öpmeye basladi ama abartisiz belki yarim saat öptü kokladi sarildi tabi ben sok icindeyim 3 yildir hic böyle görmemistim esimi hic bu kadar öpmemisti sarilmamisti koklamamisti sonra gülmeye basladik bu gene basladi koklamaya kokumu öyle bi cekiyoki icine inanamazsiniz yaaa Allahim diyorum bu benim esimmi ya :'(
nasil özlemisim seni diyor cok coook özledim diyor öpmeye koklamaya dvm ediyor sonra..

esim kahveyi cok sever ona sana kahve yapimmi dedim gene basladik gülmeye sonra ne desin.. gitmeden yap diyo DD
tuttu beni birakmiyo ellerimi alip beline sariyo kendide sariliyo falan

ayyy cok uzun oldu ya kusura bakmayin ama sevincimi anlatmak istedimm:)))
suanda cok mutluyummm
dün berat gecesinde cok dua ettim sadece hayirlisi icin.. Rabbim bana yol göster dedim hayirlisi neyse o olsun diye cok dua ettim.. bugünde böyle bisey oldu iste insallah yinede hayirlisi olur.
suandada esim nedense hala bana bakiyor bu bakislar hic tanidik gelmiyor bana hic böyle bakmazdi nasil olduda bu kadar degisti birden anlamiyorum :S

bu arada yardimlariniz icin cok tesekkür ederim kizlar iyiki varsiniz

cok sevindimmm

ben de çok sevindim,
dilerim bal şeker kaymak devam edersiniz bundan sonra,
ama naçizane tavsiyem yelkenleri komple suya indirmeyin hemen, belliki eşiniz karşısında özgüveni tam bir hanım görmek istiyor, duruşunuzu bozmayın ve herkese hakettiği kadar değer verin.

bu kadar umursamaz birinden çocuk yapmayı tekrar tekrar hatta binlerce kez daha düşünün.ben ilk satırlarda eşinin unutkanlık ve dalgınlıkla sorunları olduğunu düşünmüştüm doktora gitmesiyle bir şeyler düzelebilir gibi.ama size attığı tokadın nedeni olamaz hemde sokak ortasında nasıl göz yumdunuz nasıl hala seviyorum diyorsunuz.size saygısı yok,eve bağlı değil,sorumluluk sahibi hiç değil siz hala seviyorsunuz diyecek çok şey yok.

inşALLAH düzelmiştir ama çokta kaptırma kendini.bu durum bakalım ne kadar sürecek.gönül bir ömür boyu sürsün ister ama gerçekçi olmakta lazım.

inşlhh hep böyle devam eder bir amaç için ihtiyaç için yaklaşmamıştır inşlhh

1 haftadır yüz vermemişsiniz gönlünü alayımda vazifemi yerine getireyim gibi düşünmüşte olabilir

yelkenleri suya dökmeyin hemen

allah mutlulugunu daim etsin cnm senin adına sevindim ama biraz daha burnunu sürt derim

senin adına sevindim ne yaparsa yapsın sen affedersin ondan vazgeçemezsin modunu biraz atmış gibi ama devam etmen gerek eğer çalışmıyorsan ekonomik özgürlünü al derim daha fazla saygı duyuyorlar ismek kursları var onlara gidersin kafanda dağılır orda eğer sende ışık görürlerse iş için yardımcıda oluyorlar
vazgeçilmez olmadığını iyice belli et hatta tam tersi olduğuna inandığında ilk günkü kadar peşinden koşuyorlar (tecrübeyle öğrendim :) )

Çocuğun olmadığı için dua etmelisin bence.
Şu unutkanlıklarıyla ilgili olanlar bi hastalık belirtisi olabilir mi acaba? Hadi lambayı unutsun neyse de musluk açık unutulur mu hiç yahu? hiç böyle bişey duymadım.

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin canım benim de eşimde de bazen sorumsuzluk ve dengesizlik olur,bence her erkekte olabilir ama önemli olan bunun derecesi.sizinki biraz aşmış.bence bu onun karakteristik özelliği.iişine geldiği gibi davranıyor.bencillik te var galiba.bütün bu kötü özelliklerin yanında bir de sokak ortasında tokat atmış ki bu da öküzlük belirtisi.ben eşinizi anladım da kuzum siz nasıl hala onu seviyorum diyebiliyorsunuz Allah aşkına?bir de o kadar ayrı kalmışsınız yine geri dönen siz olmuşsunuz.lütfen siz değerinizin farkına varın.bunları yaşamakzorunda değilsiniz kendinize kötülük yapıyorsunuz.böyle biri bence baba da olmamalı hoş olmaya da hevesli gibi değil.bir çocuğu olsa ona da size davrandığı gibi davranmayacağı ne malum? bence iki elinizi başınızın arasına koyup evliliğinizi tekrar gözden geçirin.biz hanımlar malesef bazen tek taraflı yaşıyoruz ilişkimizi.eşinizi karşınıza alıp konuşun belki kendine gelir.umursamazsa da bence size değer vermiyor demektir..

canım mesajımı yazarken diğer mesajları okumamıştım şimdi son yazdığını okudum ve ben de senin adına çok sevindim.inşallah aranız daha da iyi olur.eşine her gün 400 kere'' ya haadi'' esmai şerifini oku.5 dk bile sürmüyor.ben 40 gün eşim için okudum adamda bayağı değişiklik oldu.asabiyetinden muzdariptim daha mülayim olmuştu.sonuçta Allahın isimlerinden biri ve mutlaka fayydasını görürsün..

tesekkür ederim yorumlariniz icin kizlar
cocuk yapmayi düsünmüyorum artik
kurslara baslicam yada calismayi düsünüyorum
eger esim böyle davranmayada devam ederse bu sefer hic düsünmeden bosancam
bi kere döndüm sans verdim 2. kere sans vermem artik
zaten bi kere döndüm gel bana bidaha kazik at der gibi oldu ama bundan sonra öyle biseyde olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…