- Konu Sahibi pembecoraplikiz
-
canim hic yoktan ben yaptim yapacagimi diyebiliyorum.. yani benden günah gitti.
ama o hic bisey yapmadi ve artik sirada bende.. sizlerinde sayesinde daha iyi düsünmeye kararlar almaya basladim zaten..
insallah bundan sonra yapacaklarim karsisinda ya hersey düzelecek yada bir son verilecek.
ailemde sonuna kadar arkamdalar zaten onlara kalsa bugün gelip beni alacaklar
selam. siz hangi ülkede yasıyorsunuz, eşiniz ne iş yapıyor? arkadasların tümü benzer seyler yazmış, yüz verme, işe gir..vs. ben bunların çözüm olacağını düşünmüyorum. 29 yasındaki bi adamı bu saatten sonra değiştiremezsin, seven insan zaten böyle davranmazdı,
bir de ben 19 gun evden gitsem böyle bi adamı bırakıp, döndüğümde ev pırıl pırıl..
Eve gelen biri olabilir mi sence?
Hayatında baskası olabilir mi, bu adam 19 gun yalnız kalabiliyor ve aramıyor, sevgi,cinsellik, temizlik, yemek..vs ihtiyaclarını giderecek biri var demektir diye ben olsam bi düşünürdüm. bütün gün evdeymişsin sen de, bence bi arastır daha sonra cok daha fazla üzülme. sevgiler..
selam kizlarr,
1 haftadir esimle konusmuyorduk, aynen konustugumuz gibi uyguladim herseyi, bende konusmadim özür dilemedim, istedigim zamanlarda disari cikip gezdim eve gec geldim, gönlümce eglendim, hic umursamaz modunda 1 haftam gecti yanii :))))
neyse bugün esim gec kalkti o kalkinca bende süslendim giyindim ve cantami alip ciktim yine disari belki 1 saat dolasmisimdir orda burda.. bu arada ben kapidan cikarken gözucuyla bakayim dedim ki esim pencereden bana bakiyordu
neyse eve geldim esim arada bir gülücük atiyor ama yüz ceviriyorum falan
barismaya calisiyor sanki sonra arada birde konusmaya calisiyor bi seyler soruyor falan neyse ben kisa cevaplarla gecistiriyorum
derken koltuga uzandim o da kucaginda laptop kulagindada kulakliklar pc basinda
arkam dönüktü sonra bi ara döndüm ve esime baktim gözüm dalmis hatta öylece bakakalmisim
esimde ani bi bakisla bana baktiDDDDD
gözgöze geldik ve öylece kalakaldikDDDDDDDDDDDDDDD
sonra tutamadim kendimi gülesim geldi o da anladi tabi hemen arkami döndüm.. esim ani bi kalkisla pc yi kenara birakti kulakligida yere atmis bana geldi ve kafasini bana dogru egerek bakmaya basladi benim gözüm kapali hic bakmiyorum ay cok komik oldu amaDDDDDDD
sonra birden öpmeye basladi ama abartisiz belki yarim saat öptü kokladi sarildi tabi ben sok icindeyim 3 yildir hic böyle görmemistim esimi hic bu kadar öpmemisti sarilmamisti koklamamisti sonra gülmeye basladik bu gene basladi koklamaya kokumu öyle bi cekiyoki icine inanamazsiniz yaaa Allahim diyorum bu benim esimmi ya :'(
nasil özlemisim seni diyor cok coook özledim diyor öpmeye koklamaya dvm ediyor sonra..
esim kahveyi cok sever ona sana kahve yapimmi dedim gene basladik gülmeyesonra ne desin.. gitmeden yap diyo DD
tuttu beni birakmiyo ellerimi alip beline sariyo kendide sariliyo falan
ayyy cok uzun oldu ya kusura bakmayin ama sevincimi anlatmak istedimm:)))
suanda cok mutluyummm
dün berat gecesinde cok dua ettim sadece hayirlisi icin.. Rabbim bana yol göster dedim hayirlisi neyse o olsun diye cok dua ettim.. bugünde böyle bisey oldu iste insallah yinede hayirlisi olur.
suandada esim nedense hala bana bakiyor bu bakislar hic tanidik gelmiyor bana hic böyle bakmazdi nasil olduda bu kadar degisti birden anlamiyorum :S
bu arada yardimlariniz icin cok tesekkür ederim kizlar iyiki varsiniz
selam kizlarr,
1 haftadir esimle konusmuyorduk, aynen konustugumuz gibi uyguladim herseyi, bende konusmadim özür dilemedim, istedigim zamanlarda disari cikip gezdim eve gec geldim, gönlümce eglendim, hic umursamaz modunda 1 haftam gecti yanii :))))
neyse bugün esim gec kalkti o kalkinca bende süslendim giyindim ve cantami alip ciktim yine disari belki 1 saat dolasmisimdir orda burda.. bu arada ben kapidan cikarken gözucuyla bakayim dedim ki esim pencereden bana bakiyordu
barismaya calisiyor sanki sonra arada birde konusmaya calisiyor bi seyler soruyor falan neyse ben kisa cevaplarla gecistiriyorum
arkam dönüktü sonra bi ara döndüm ve esime baktim gözüm dalmis hatta öylece bakakalmisim
sonra tutamadim kendimi gülesim geldi o da anladi tabi hemen arkami döndüm.. esim ani bi kalkisla pc yi kenara birakti kulakligida yere atmis bana geldi ve kafasini bana dogru egerek bakmaya basladi benim gözüm kapali hic bakmiyorum ay cok komik oldu amaDDDDDDD
sonra birden öpmeye basladi ama abartisiz belki yarim saat öptü kokladi sarildi tabi ben sok icindeyim 3 yildir hic böyle görmemistim esimi hic bu kadar öpmemisti sarilmamisti koklamamisti sonra gülmeye basladik bu gene basladi koklamaya kokumu öyle bi cekiyoki icine inanamazsiniz yaaa Allahim diyorum bu benim esimmi ya :'(
nasil özlemisim seni diyor cok coook özledim diyor öpmeye koklamaya dvm ediyor sonra..
esim kahveyi cok sever ona sana kahve yapimmi dedim gene basladik gülmeyesonra ne desin.. gitmeden yap diyo DD
suanda cok mutluyummm
dün berat gecesinde cok dua ettim sadece hayirlisi icin.. Rabbim bana yol göster dedim hayirlisi neyse o olsun diye cok dua ettim.. bugünde böyle bisey oldu iste insallah yinede hayirlisi olur.
suandada esim nedense hala bana bakiyor bu bakislar hic tanidik gelmiyor bana hic böyle bakmazdi nasil olduda bu kadar degisti birden anlamiyorum :S
selam kizlarr,
suanda cok mutluyummm
Çocuğun olmadığı için dua etmelisin bence.kizlar bir sorum olacak size bilmiyorum bu esimin dengesizlikleri normalmi sizinkilerde yapiyormu ama bana hiiicte normal gelmiyor
esim sürekli musluklari ve isiklari acik unutur...
sabah 5te gider ise ben gec yattigim zamanlarda sabah 10-11 gibi kalkarim ve bir bakarimki banyoyu su basmis
musluk acikkkk ve su hep etrafa fiskirmiss yerler heppp su..
3 yillik evliyim ve ben esime bu 3 yil icerisinde muslugu kapatmayi ögretemedim..
gecen gün bi yazi yazdim ''muslugu kapatmayi unutma'' diye ve muslugun tam önüne astimm..
olurda unutursa gene diye birde banyo kapisina ''muslugu kontrol et'' yazdim
biliyorum belki cocukca bu yaptigim ama baska carem kalmadi..
isede yaradiii artik kapatiyor amaaaaa bu seferde isigi kapatmiyor yaaaaaa:'(
Allahimmm cildircammmm... sanki ben anne o da cocugumda pesinde kosuyormusum gibi hissediyorum bazen.
buna benzer unutkunluklari daha cok varrr ne yapcam ben bununla yaaa
sonra cok düsüncesizdir.. 2 bucuk yildir bir bebek sahibi olmak istiyorum o da istiyor bir sorunu var bu yüzden bebegimiz olmuyor ama doktora gitmiyorrrr cok aksatiyor her seferinde bi bahane uyduruyor.. öyle bos bos geciyor günlerimiz..
neyse sonra her bir tartismamizda hic özürdilemesini bilmezz.. ben küs kalamam hakli oldugum zamanlarda bile ben gidip özürdilemisimdir ama artik bende yapmiyorum bi kerede o gelsin özür dilesin istiyorum ama yapmiyorr konusmuyorr.. arkadasina tel acip gezmeye yüzmeye yemek yemege gider.. evde beni düsünen bir karimmi var acmi tokmu diye hic düsünmez..
bide herseyi cok erteler.. evde erkek islerini o yapsin isterim rica ederim ama hep bi bahane uydurup erteliyor sonra is bana kaliyor.. tüm isleri ben yaparim eli dogru düzgün hic birseye degmemistir ama gezmesini cok iyi bilir..
daha cooook seyleri varda cok uzun olur o yüzden yani kisacaci hic bir ise yaramayan dengesiz ve düsüncesiz bu esimle ne yapicam ben ömür boyu sürermi bu böyle hic bilmiyorum kafam cok karisikk :S
bundan 1 ay öncede evden gittim annemlerde kaldim beni sokak ortasinda rezil ettigi icin ve üzülerek söylüyorum 2de tokat yedim ona güvenmedigim icin.. 19 gün ayri kaldim ve gene aramadi ben aradim geri döndüm evime cünkü onu cok seviyorum ve özledigim icin ne yapar ne yer düsünceleri beni geri döndürdü evime
ama bazen bu sevgimi nefrete dönüstürüyor iste :'(
Özür dilerim bu arada cok uzun oldu ama icimi dökmek istedim.. annemlerden cok uzaktayim buralarda hic kimsem yok yalnizim bir tek esim var ama o da beni cok kez yalniz birakmistir..
derdimi dinlediginiz icin cok Tesekkür ederim herkese, Rabbim herkesin herseyi gönlüne göre versin, Sevgilerimle...
Allah kolaylık versin canım benim de eşimde de bazen sorumsuzluk ve dengesizlik olur,bence her erkekte olabilir ama önemli olan bunun derecesi.sizinki biraz aşmış.bence bu onun karakteristik özelliği.iişine geldiği gibi davranıyor.bencillik te var galiba.bütün bu kötü özelliklerin yanında bir de sokak ortasında tokat atmış ki bu da öküzlük belirtisi.ben eşinizi anladım da kuzum siz nasıl hala onu seviyorum diyebiliyorsunuz Allah aşkına?bir de o kadar ayrı kalmışsınız yine geri dönen siz olmuşsunuz.lütfen siz değerinizin farkına varın.bunları yaşamakzorunda değilsiniz kendinize kötülük yapıyorsunuz.böyle biri bence baba da olmamalı hoş olmaya da hevesli gibi değil.bir çocuğu olsa ona da size davrandığı gibi davranmayacağı ne malum? bence iki elinizi başınızın arasına koyup evliliğinizi tekrar gözden geçirin.biz hanımlar malesef bazen tek taraflı yaşıyoruz ilişkimizi.eşinizi karşınıza alıp konuşun belki kendine gelir.umursamazsa da bence size değer vermiyor demektir..kizlar bir sorum olacak size bilmiyorum bu esimin dengesizlikleri normalmi sizinkilerde yapiyormu ama bana hiiicte normal gelmiyor
esim sürekli musluklari ve isiklari acik unutur...
sabah 5te gider ise ben gec yattigim zamanlarda sabah 10-11 gibi kalkarim ve bir bakarimki banyoyu su basmis
musluk acikkkk ve su hep etrafa fiskirmiss yerler heppp su..
3 yillik evliyim ve ben esime bu 3 yil icerisinde muslugu kapatmayi ögretemedim..
gecen gün bi yazi yazdim ''muslugu kapatmayi unutma'' diye ve muslugun tam önüne astimm..
olurda unutursa gene diye birde banyo kapisina ''muslugu kontrol et'' yazdim
biliyorum belki cocukca bu yaptigim ama baska carem kalmadi..
isede yaradiii artik kapatiyor amaaaaa bu seferde isigi kapatmiyor yaaaaaa:'(
Allahimmm cildircammmm... sanki ben anne o da cocugumda pesinde kosuyormusum gibi hissediyorum bazen.
buna benzer unutkunluklari daha cok varrr ne yapcam ben bununla yaaa
sonra cok düsüncesizdir.. 2 bucuk yildir bir bebek sahibi olmak istiyorum o da istiyor bir sorunu var bu yüzden bebegimiz olmuyor ama doktora gitmiyorrrr cok aksatiyor her seferinde bi bahane uyduruyor.. öyle bos bos geciyor günlerimiz..
neyse sonra her bir tartismamizda hic özürdilemesini bilmezz.. ben küs kalamam hakli oldugum zamanlarda bile ben gidip özürdilemisimdir ama artik bende yapmiyorum bi kerede o gelsin özür dilesin istiyorum ama yapmiyorr konusmuyorr.. arkadasina tel acip gezmeye yüzmeye yemek yemege gider.. evde beni düsünen bir karimmi var acmi tokmu diye hic düsünmez..
bide herseyi cok erteler.. evde erkek islerini o yapsin isterim rica ederim ama hep bi bahane uydurup erteliyor sonra is bana kaliyor.. tüm isleri ben yaparim eli dogru düzgün hic birseye degmemistir ama gezmesini cok iyi bilir..
daha cooook seyleri varda cok uzun olur o yüzden yani kisacaci hic bir ise yaramayan dengesiz ve düsüncesiz bu esimle ne yapicam ben ömür boyu sürermi bu böyle hic bilmiyorum kafam cok karisikk :S
bundan 1 ay öncede evden gittim annemlerde kaldim beni sokak ortasinda rezil ettigi icin ve üzülerek söylüyorum 2de tokat yedim ona güvenmedigim icin.. 19 gün ayri kaldim ve gene aramadi ben aradim geri döndüm evime cünkü onu cok seviyorum ve özledigim icin ne yapar ne yer düsünceleri beni geri döndürdü evime
ama bazen bu sevgimi nefrete dönüstürüyor iste :'(
Özür dilerim bu arada cok uzun oldu ama icimi dökmek istedim.. annemlerden cok uzaktayim buralarda hic kimsem yok yalnizim bir tek esim var ama o da beni cok kez yalniz birakmistir..
derdimi dinlediginiz icin cok Tesekkür ederim herkese, Rabbim herkesin herseyi gönlüne göre versin, Sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?