dengesiz ve düsüncesiz kocam

zaten bu benim en büyük pismanligim suanda.. keske duygularima yenik düsmeseydimde kendim icin savassaydim

guzelim bide senin hayatinda en onemli sey sensin bunu unutma .. ister askindan geber ister ol hic bisey senden degerli olamaz ..

aynen cnm bnm ama insan evli olunca iste yuvasini kurtarmak icin elinden geleni yapiyor ama olmadimida olmuyor istee

yok yok hicte agir kacmadi aksine beni kendime getiriyorsunuz.. 3 yildir dogru düzgün disari bile cikmadim evin icinde kendi kendimi yiyip bitiriyorum iste az da olsa sizlerin düsüncelerine ihtiyacim var

Allah yardimcin olsun bu adamla işin var senin....
Geri dönmüş olman kendi ayaklarinla hemde tıpış tıpış bu adamı bu halleriyle kabullenmiş olman anlamına geliyor...

Bence dönmeyip surundurmen gerekirdi... Eninde sonunda bi eşi olduğunu hatırlayacakti elbet.. gerci hoş herşeyi unutan bi adam senide unutur giderdi...

Sen ona çok yüz vermişsin Malesef bi laf vardır balık bastan kokmuş... Malesef bu adamı bu şekil cekiceksin yada bırakıp yoluna bakicaksin hazır çoluk çocukta yokken..

Esiniz evlenesiye kadar ailesinin yaninda kalmis galiba... Bekar evi olsaydi kesin sorun olurdu .muslugu ve isigi kapatirdi. Siz esinize cok yüksege cikarmissiniz... ne yapsam o zaten geri dönecektir diye düsünüyor... bundan sonra fazla yüz vermeyin üzülen yine siz olursunuz....

canım niye eve kapatıyorsun kendini...içine dönük olma...insan evde otura otura saçma sapan şeylere kafa yoruyor düşünüp düşünüp anca kendimizi dolduruyoruz...azcık at kendini dışarıya bi nefes al...sosyalleş yeni insanlarla tanış..hayatın tadına var senin bütün hayatın kocan olmuş..hayatının merkezine onu yerleştirdiğin için o herşeyinmiş gibi hissediyorsun ama inan aslında öyle değil...birinin senin elinden tutup sana bi ayar vermesi lazım olmaz böyle

yok yok hicte agir kacmadi aksine beni kendime getiriyorsunuz.. 3 yildir dogru düzgün disari bile cikmadim evin icinde kendi kendimi yiyip bitiriyorum iste az da olsa sizlerin düsüncelerine ihtiyacim var

Bütün gün evde oldugunuz icin tek ugrasiniz esiniz olmus... Kendinize yeni ugraslar edinin, yabanci dil kurslari ya da arkadaslarinizla birlikte aktivitelerde bulunun. Ya da bilmiyorum egitiminiz ne durumda .Acik ögretimden bir bölüm okuyabilirsiniz....

haklisin.. ailem var bir tek arkamda duran sagolsunlar.. sonra komsularim var ilk evlendigimiz zamanlarda gidip geliyordum ama onlardanda kacar oldum..
bir kedim var ve bu kedi yüzünden komsularimdan duymadigim laf kalmadi..
hayvan sevgisi yok kimsede.. evime gelen ayyy güzelim koltugu maaf etmiiiiis gibi seyler duymaktan biktim..
sadece elestiren dedikodu yapan kisiler var etrafimda yani kafa yapimiz uymuyor kimseyle

Eşiniz sanırım ailesinden hiç ayrılmamış, tek başına yaşamamış, annesi tarafından hep arkası toplanmış, istediği önüne getirilmiş beyzadelerden. Şu erkeklerin evlenmeden önce bir kaç yıl ailesinden ayrı tek başına yaşaması gerekiyor. Musluğu açık bırakıp evi su bastığında eline bezi kovayı alıp kendi temizlemek zorunda kalsaydı, ışıkları açık unuttuğunda kapatacak başkası olmayınca elektrik faturasına yansımasını görseydi, o zaman hiç unutmazdı...

evde vakit gecirmeyi seviyorum ne bilim elimdende cok is gelir ayiptir söylemesi.. canim skldikca biseyler dikerim veya badana boya yaparim..
tasarim üzerine okudum.. evlenince dvm etmedim..

bence sen önce kendi özgüvenini eline almalısın kendine saygı duymalısın bu adam başka türlü düzelmez.. erkekler böyledir karşısındaki kadını güçsüz pasif buldukları anda önemsemezler zor kadın severler çünkü kolay kadın olmucaksın kendin için bişeyler yap kendini önemse eşin de görsün bunu sadece ona muhtaç olduğunu düşünmesin çantada keklik kişiye kim olsa aynı davranır eşin de senin için çantada keklik olsa emin ol sen de böyle davranırdın

canim annesi degil babasi tarafindan arkasi toplanmis... esimi babasina sikayet ettim
esimin kardeside anneside kendiside ayni..
kayinbabamin bana tek dedigi sey su oldu.. Allah sana sabir versin ben 3ününde arkasindan bunca yil dolandim halada dolaniyorum ama ögretemedim annende kapatmaz ne muslugu ne isiklari ne kapilari dedi:))

eline cok kez bezi verdim sen sileceksin yerleri ben silmekten biktim artik dedimmmmmm... ama hep kizarak yapti yaptigida biseye benzese bari :S

sanırım çocuk yok çalışmayı denesen...eşin ne der?

esim bisey demez calismayi düsünüyorum ama 2 ay sonra turkiyeye gelicez ondan sonra baslayabilirim anca

aynen ya cok halisiniz.. turkiyeye gidip geldikten sonra insallah isede baslicam kendi ayaklarimin ustundede durucam tabi Allahin izniyle insallah

3 senelik evlisiniz. Peki yaşlarınız kaç?

ben 22, esim 29 olgunluk 0

evde vakit gecirmeyi seviyorum ne bilim elimdende cok is gelir ayiptir söylemesi.. canim skldikca biseyler dikerim veya badana boya yaparim..
tasarim üzerine okudum.. evlenince dvm etmedim..

Bencede calisin ne zevkli bir mesleginiz varmis...Kendinize oturdugunuz cevrenizden degil ama is ortamindan size uygun arkadaslar bulursunuz. Bütün gün evde yanliz gününüzü harab etmeyin....

Eşiniz bazı hareketlerinden hoşlanmadığınızı bildiği halde umursamıyor sanırım aynen devam ediyor hayatına hiçbişey yok gibi. yanlış mı anladım? sevgiyle yapılan bir evlilik mi ? ayrıca evlenmeden önce gözünüze batan hareketleri falan var mıydı? sevdiğiniz için örtbas mı ettiniz yoksa evlendikten sonra mı değişti?

Son düzenleme:
Bazı insanlar 40 yaşında da olsa olgunlaşmak değil de evliliğe hazır olamıyor bence. Bekar hayatını geride bırakamamış gibi..
Sorumluluktan ziyade musluğu açık bırakmak da neyin nesi. Hani ışığı belki anlayabilirim de..
Her defasında nasılsa döner gelir affeder diye ayrı bir rahatlık var.

sen eve kapanmışsın o geliyo gidiyo seni evde paketli buluyo böyle yapmamalısın çık gez biraz sosyalleş ben çalışıyorum işe giderken giyiniyorum süsleniyorum özellikle eşimin beni görmesini sağlıyorum öyle gidiyorum işe aklı kalıyo bende ama ben süssüz püssüz evden çıksam aamaan kim bakcak ki buna der çantada keklik zaten diye düşünür bu akşam baktım sataşıyo bana aranıyo ben de nescafemi yaptım geçtim balkona kendim içtim bi güzel sonra baktım kendisi geldi sırnaştı aşkım balım diye diye.. ama ben o anda yanında durup pohpohlasaydım kesin kavga ederdik tepeme çıkardı böyle umursamaz davranıcaksın ama bi yandan da moralin bozukmuş onu bekliyomuşsun gibi yapmıcaksın

Musluk ve ışık sorununu; genelde alışveriş merkezlerinde kullanılan musluklar gibi elinizi uzattığınızda açılıp elinizi çektiğinizde otomatik kapanan ve ışık sistemi de aynı şekilde yaptırarak bu dertten kökten kurtulabilirsiniz ama eşinizle aranızda ki tek sorun bu değil malesef :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…