- Konu Sahibi pembecoraplikiz
-
anladigim kadariyla biraz galesiz umursamaz hep uste cikan bi tip ..
sanirim sende biraz fazla yuz vermissin kaf daginda geziyor adam .. acilen indirmek lazim..
yanlis anlama ama keske hemen affedip kendi ayaginla geri donmeseydin biraz burnu surtseydi en azincan ...
guzelim bide senin hayatinda en onemli sey sensin bunu unutma .. ister askindan geber ister ol hic bisey senden degerli olamaz ..
bence bu bir hastalık olmalı..düşünüldüğünde koskoca adam ışığı unutma neysede musluğun açık unutulması çok çok anormal...
sen sana duyulması gereken o saygıyı ellerinle kocanın eline vermisin...yaptığın ne saçma...hem sokak ortasında şiddete maruz kalıyorsun karşındaki adam arayıp özür bile dilemiyor...onun için varlığınla yokluğun bir olmuş...bence eşinde sorun yok sorun sende özgüvenin eksik senin kendine saygın yok ki kocanın sana saygısı olsun..belkim yazdıklarım ağır kaçtı ama böyle düşünüyorum :26:
Esiniz evlenesiye kadar ailesinin yaninda kalmis galiba... Bekar evi olsaydi kesin sorun olurdu .muslugu ve isigi kapatirdi. Siz esinize cok yüksege cikarmissiniz... ne yapsam o zaten geri dönecektir diye düsünüyor... bundan sonra fazla yüz vermeyin üzülen yine siz olursunuz....
yok yok hicte agir kacmadi aksine beni kendime getiriyorsunuz.. 3 yildir dogru düzgün disari bile cikmadim evin icinde kendi kendimi yiyip bitiriyorum iste az da olsa sizlerin düsüncelerine ihtiyacim var
canım niye eve kapatıyorsun kendini...içine dönük olma...insan evde otura otura saçma sapan şeylere kafa yoruyor düşünüp düşünüp anca kendimizi dolduruyoruz...azcık at kendini dışarıya bi nefes al...sosyalleş yeni insanlarla tanış..hayatın tadına var senin bütün hayatın kocan olmuş..hayatının merkezine onu yerleştirdiğin için o herşeyinmiş gibi hissediyorsun ama inan aslında öyle değil...birinin senin elinden tutup sana bi ayar vermesi lazım olmaz böyle
Bütün gün evde oldugunuz icin tek ugrasiniz esiniz olmus... Kendinize yeni ugraslar edinin, yabanci dil kurslari ya da arkadaslarinizla birlikte aktivitelerde bulunun. Ya da bilmiyorum egitiminiz ne durumda .Acik ögretimden bir bölüm okuyabilirsiniz....
Eşiniz sanırım ailesinden hiç ayrılmamış, tek başına yaşamamış, annesi tarafından hep arkası toplanmış, istediği önüne getirilmiş beyzadelerden. Şu erkeklerin evlenmeden önce bir kaç yıl ailesinden ayrı tek başına yaşaması gerekiyor. Musluğu açık bırakıp evi su bastığında eline bezi kovayı alıp kendi temizlemek zorunda kalsaydı, ışıkları açık unuttuğunda kapatacak başkası olmayınca elektrik faturasına yansımasını görseydi, o zaman hiç unutmazdı...
sanırım çocuk yok çalışmayı denesen...eşin ne der?
bence sen önce kendi özgüvenini eline almalısın kendine saygı duymalısın bu adam başka türlü düzelmez.. erkekler böyledir karşısındaki kadını güçsüz pasif buldukları anda önemsemezler zor kadın severler çünkü kolay kadın olmucaksın kendin için bişeyler yap kendini önemse eşin de görsün bunu sadece ona muhtaç olduğunu düşünmesin çantada keklik kişiye kim olsa aynı davranır eşin de senin için çantada keklik olsa emin ol sen de böyle davranırdın
3 senelik evlisiniz. Peki yaşlarınız kaç?
evde vakit gecirmeyi seviyorum ne bilim elimdende cok is gelir ayiptir söylemesi.. canim skldikca biseyler dikerim veya badana boya yaparim..
tasarim üzerine okudum.. evlenince dvm etmedim..
Bencede calisin ne zevkli bir mesleginiz varmis...Kendinize oturdugunuz cevrenizden degil ama is ortamindan size uygun arkadaslar bulursunuz. Bütün gün evde yanliz gününüzü harab etmeyin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?