Dengesizlik diz boyu o derece

Samisa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
108
15
13
34
Benim konustugüm bir adam vardi benden hoslandigini soyledi neyse ona göre biri degilmisim yani beklentisi farklıymis neyse daha sonra aradı tekrardan konuştuk yolun duserse ugra dedi bugün yalandan ben geliyorum görüşelim mi dedim mesajı okumadım ben de aradım amacım tepkisini ölçmek ti gelicek mi gelmiyçek mi neyse sen niye böyle yapıyorsun amacin ne beni delietmek mi yarım saatvkinustu dinledi beni kuzu gibi sonra sesim kotulesti nerdesin ben geliyorum yanına söyle burda değilsin demi dedi ben de Evet değilim senin tepkinin ölçtüm dedim sinirden teli kapatıp engeli bastı umursamaz adam birden yalan söyledim diye fittirdi whatsaptan engelledI bu ne şimdi amacın ne arkadaşim numarasından aradı iki kere bir saat arayla sesi çok afresifti dedi direk kimsiniz sert bir sekilde demiş.Kendisi o kadar şey yaptı ben ufak birsey söyledim diye engelledi bir insanı engellemek bile onu taktığıni gösterir haksız miyim niyebu kadar zoruna gitti sizce

Adam size Önceden bişi yaptı mı anlamadım fakat birine yalan söylüyorsunuz ve dalga geçiyorsunuz. Engeli basması gayet olağan bir durum.

Neler yapmadı ki dengesizligi gelgitleri hayır madem takmiyorsun niye engelliyorsun haksız miyim

Bir nokta bir virgül birde paragraf olaydı o zaman sizi anladığımı söyleyebilirdim. O dedi bu dedi şu dedi kim gitti o geldi ben gittim şeklinde bir anlatım tarzı azıcık zorlaştırıyor işi.
Konuya gelecek olursak evet konu başlığı herşeyi özetliyor. Dengesizin en önde filama taşıyanı. Umursama boşver

Arkadaşım seni onemsiyor o yüzden bu kadam sinirlenmis

Neler yapmadı ki dengesizligi gelgitleri hayır madem takmiyorsun niye engelliyorsun haksız miyim

Haksızsın canım o seni takmıyorsa sende takma ne diye arayıp yalan söylüyorsun, kaç yaşındasın ki böyle oyunlar yapıyorsun.
Ayrıca madem dengesiz biri boşver kurtulduğun iyi olmuş :)

Görende büyük bir konuda yalan söyledim sanır alınıp beni engelliyor anında bir insanı ya onemsersin ya onemsemezsin madem Gamsız umursamaz bir adamsın benim yalan söyliyip soylemedigimi niye takiyorsun

Görende büyük bir konuda yalan söyledim sanır alınıp beni engelliyor anında bir insanı ya onemsersin ya onemsemezsin madem Gamsız umursamaz bir adamsın benim yalan söyliyip soylemedigimi niye takiyorsun

Sanırım sen bu kişiye karşı boş değilsin ve seni engellemesinden bişey çıkartmaya çalışıyorsun. Yapma, üzülürsün. Sende engelle boşver

Ayrıca yalanın büyüğü küçüğü olmaz yalan yalandır.

Sizce onemsemese engellemezdi deGil mi yani onemsemese ne dediğim onun umrunda olmaz

Cilginkimyaci engelliyorsun ama silmiyorsun onu da geçtim onemsemedigi insanı yalan söylemen neden insanın zoruna gider sanki sevgilisiyim nisanlisiyim ona yalan söyledim yanlış miyim

Takilma Geç git doğru mu yalan mı söyledin diye Cilginkimyaci engellemek bile kim olursa olsun karşındaki bak ben seni takiyorum demektir

Cilginkimyaci engelliyorsun ama silmiyorsun onu da geçtim onemsemedigi insanı yalan söylemen neden insanın zoruna gider sanki sevgilisiyim nisanlisiyim ona yalan söyledim yanlış miyim

Vallahi ben pes ediyorum ben ne dersem diyim beni anlamak istemiyorsun, sen ' evet adam seni önemsiyor!' Dememizi bekliyorsun.

Sevginden yaptım kötü bir yalan değil ki bu dengesizligi gelgitleri çok şey yaptı bana arkadss im aradı iki kere çok sinirlenmis dedi sesi agresifti madem takmiyorsun bu kadsr sinir niye

Takilma Geç git doğru mu yalan mı söyledin diye Cilginkimyaci engellemek bile kim olursa olsun karşındaki bak ben seni takiyorum demektir
Yoo hiç de "seni takiyorum" anlamına gelmez. "Senden sıkıldım. Seni istemiyorum ve hayatımda olma" demektir.

Biri bana yalan söylese şahsen umrumda olmaz tabi taktiğm biri değilse

Sevginden yaptım kötü bir yalan değil ki bu dengesizligi gelgitleri çok şey yaptı bana arkadss im aradı iki kere çok sinirlenmis dedi sesi agresifti madem takmiyorsun bu kadsr sinir niye

Kendine bişeyler çıkartma boşver kapat bu konuyu adam seni istese seni önemsese seni niye engellesin. Biraz daha açık yazarsam kırıcı yoruma girecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…