Dengesizlik diz boyu o derece

Çok acimazsiniz gerçekten ben burda sorunumuz anlatıyorum siz dalga geciyorsunuz

Asıl sen dalga geçiyosun. Mağduru oynama şimdi

Siz kendi aranızda konuşun bende hata anlatıp yardım almak istedim alaycı tavrınız dalga geçer gibi

Siz kendi aranızda konuşun bende hata anlatıp yardım almak istedim alaycı tavrınız dalga geçer gibi

İyide sen anlamıyorsun ki. Senin dediğin olmayınca hata sende oluyor tabiki. Neyse hakkında hayırlısı olsun inşallah adam seni umursuyordur.

Ben sadece olay neyse onu anladım tavır ve yaptığı davranış arkadaşımın arayıp sesinin agresif olmasından dolayı umursuyor dedim

Ben sadece olay neyse onu anladım tavır ve yaptığı davranış arkadaşımın arayıp sesinin agresif olmasından dolayı umursuyor dedim

Bak bu senin yorumun bizde kendi yorumumuzu yaptık. Darılmaca kırılmaca olmasın

tepene çıkarmışsın, onun burnu da kaf dağında olunca, yaptığın zoruna gitmiş engellemiş. olay bu.

Zoruna gitmis farkındayım burdayim ya da değilim ne yalaniymis bu kadar engelkeyecek kadar arkadaşım benim yabimda aradı Hoparlörlerden duydum sesi çok sinirli ydi bu kadar Gamsız adamın umursama si garip

Peki obsesif hanim canım silmeyip engellemek nedir birşeyleri kafaya takan biri değildir orda takıldım üç saat geçti olayın üstünden arkadaşım aradı hala sınırı gecmemis hani sevgilisi olsam insana dokunur denemek

Zoruna gitmis farkındayım burdayim ya da değilim ne yalaniymis bu kadar engelkeyecek kadar arkadaşım benim yabimda aradı Hoparlörlerden duydum sesi çok sinirli ydi bu kadar Gamsız adamın umursama si garip
Sana çok aşık olmasın sakın?

İçinde sana karşı belki birşeyler var onu bilemem.
Ama sen kovaladıkça o kaçacaktır, sen ,sen ol asla taviz verme. ben aynı hatayı zamanında yaptığım için söylüyorum.

çok iyi yapmışsın kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış ama sen ona ayar çekince dellenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…