Dengesizlikleri yüzünden ruh hastası oldum

yulin34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.069
527
123
Kızlar bilen bilir eski konularımı. Yine aynı kişi ile alakalı.
Arkadaş grubumuz var bizim. Arkadaş kalmaya karar vermiştik 1 ay önce benim tavrımın onu korkuttuğunu, zaten ona adım atmadığımı benle olursa her şey illa mükemmel olmalıymış gibi hissettirdiğimi ama hoşlandığını kafasının karıştığını ders çalışacağını dedi bana. Kıskançlıkları devam ediyordu aynı konuşmada. Tamam dedim arkadaş kalalım.
Sonra aksilikler oldu sınava giremeyecek. Bu süreçte yine sosyalleşti. Grupça görüştük bu hafta 2 kez.İlkinde kötü hissettim önce ama dönüşte eve bırakacaktı sonra yarı yolda beni kıskandığı çocukla beni yalnız bıraktı 1 saat sonra mesaj attı merak etmiş iyi miyim varmış mıyım diye ama kısa kesti. 2 gün sonrakinde ben normal davranıyorum iyiyim hatta laflar attı bana arkadaşça dedim içimden ama bu sefer çıkışta ısrar etti beni arabayla bıraktı başbaşa kaldık. Kimle konuşuyorsun vs diye başladık 1 saat arabayla dolandık. Sanane dedim doğru banane dedi önce ama işte sonra muhabbetimiz uzadı. Bana o çocuk var diye kötü davranmış o gece. Sen geleceksin diye geldim ben bugün dedi vs vs. Eski eximden uzak durduğunu ima etti.Benden hoşlandığını söylemedi söyleseydi belki artık düzelecekti her şey. Arabayı deniz kenarına çekti ee dedim ne yapıyoruz hemen çalıştırdı tekrar gidiyoruz hemen sıkıldın mı benden dedi.

Sonra benle gecenin vakti başka şehre gitmek istedi iş var dedim o zaman haftasonu dedi. Ama sabahında grubumuza haftasonu için başka plan yazdı. Tamam başbaşa haftasonu ildışı planı yapmadan önce haftasonu doluyum demişti diye hatırlıyorum hep birlikte otururken ama o zaman niye gaza gelip dediğin şeyi sonra bana özelden açıklamıyorsun. Hem akşam da beraber ders çalışalım biraz kütüphanede demiştik. Aramadı sormadı. Gruba yazdığına cevap yazmadım ne bekliyor gruba yazacak ben ona tamam mı diyeceğim ya da trip mi atayım özelden ne bekliyor. Sonra bambaşka şey yolladım hatta aynı gruba arkadaşla ilgili bir fotoğraf anında açtı onu. Ya amacı yedeklemek değil bunu hissediyorum ama kafamı karıştırıyor artık delircem düşünmekten ne yapayım ben bununla?

1 aylık süreçte yine kıskançlık imaları olmuştu ama anlam veremiyordum şaka mı yapıyor gerçek mi. Dün gece başbaşa kaldık ilk kez 1 ay sonra. Tam düzeldik diye düşünüyordum şükrediyordum bu gece yine kafam karışık.

ne sormak istiyosunuz şimdi

Bence sen bu arkadaşa yol ver gitsin. Valla daha önceki konularınıda okudum. Adam resmen senle oynuyor sende her seferinde oltaya geliyor aklını karıştırıyorsun. Çok sevdiğim bir laf vardır. Hayatına girdiğin insanın tercihi değil vazgeçilmezi ol. Çünkü tercihler değişebilir derler. Seninle ilgili bu kadar gelgit yaşayan adamınn sen tercihi bile olamamışsın kusura bakma. Böyle adamlar için vaktini harcamaya değmez. Bırak ne yaparsa yapsın ilgilenme grupta görüştüğünüzde de küs durma ama ona larşı üzerine alınabileceği bir davranışta bulunma, baş başa kalma, konuşmak istersede açık açuk gelgitli hallerinden sıkıldığını söyle önüne bak. Hoşlanıyorum ama senin davranışların beklentilerin yüzünden uzak duruyorım ama seni beğenen biri olursada çomak sokuyorum davranışı nedir. Sabah birgün takar birini koluna getirir gruba sende bakar durursun. Hesap sormaya kalksanda biz arkadaştık der geçer. Kendine bu eziyeti yapma yedekte tutmuyor diyorsun ama yaşı büyük biri olarak söylüyorum gözünü aç tatlım adam seni bildiğin yedekte tutuyor. Erkekler düz mantıktır. aşıksa sahip çıkar tutar elinden herkesten sakınır sahiplenir değilse hoşlanıyorumda sen şöylesin böylesin der aklını karıştırır sonra daha iyisini bulunca kaçar gider lafa gelincede biz arkadaştık der Bence senin yapacağın en mantıklı davranış bu adamdan kurtulmak olur.

Kaç yaşındasınız

Arkadaşınız mı yok, nedir bu arkadaş kalma ısrarı? Belli ki olduramadınız bitti, bu durumda ne kıskançlığı yapıyor beyefendi? Kusura bakmayın ama siz izin vermeseniz size böyle davranamaz kimse.

Fazla gençlik dizisi izlemiş lise son öğrencilerinin flörtleşmesini okumaya başladım konu sonuna doğru araba kullanmalar, il dışılar falan okuyunca yaş paragraftan paragrafa büyüdü. Kaç yaşındasınız siz?

Canım yedekte olmadığımı şurdan biliyorum konuştuğu kimse yok. Çok fazla çevresi çok fazla arkadaşı var ama burada ortak çevremiz çok olduğu için biliyorum. Aklına tam olarak yatmadığımı düşünmüştüm zaten ama tamam bitti olayına da girmeyen kendisi ben sıradan arkadaş gibi davrandım hep hiçbir zaman adımım olmadı ona karşı. Çevremdeki herkes ara konuş diyor ama ben aramak istemiyorum. Çünkü ona kızdım ilk davranışı erdemliydi seni oyalayamam böyle böyle dediğinde hak verdim aferin dedim dürüst ama şimdi bu hareketleri yapması hoş değil.Kendisi muhtemelen ciddi bir şey istemiyor şu an ama beni de engellemeye çalışıyor bir yandan. Başbaşa kalma olayı ondan kaynaklandı. Bir daha teşebbüs ederse tersleyeceğim artık. Çünkü kafamı karıştırmaya hakkı yok. Kendi kafası karışıksa da çözmeden bana bulaşmasın.

Arkadaşınız mı yok, nedir bu arkadaş kalma ısrarı? Belli ki olduramadınız bitti, bu durumda ne kıskançlığı yapıyor beyefendi? Kusura bakmayın ama siz izin vermeseniz size böyle davranamaz kimse.
Başta dalga sanıyordum ama gerçekten karışmaya çalışıyormuş demek ki. Evet haklısınız bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Senden en az arkadaşlığını istiyorum başta arkadaş görmem çok zor ama vs diye zırvaladı ben de yok olmaz diyemedim. Aşırı bir duygum da yoktu kötü şeyler de yaşamadık engel görmedim. İletişimi azalttık vs ama beni görünce yüzü gözü değişen o oldu.Önce imalar yaptı sonra kıskandığını belli etti benden tepki görmeyince de o gün başbaşa kalma fırsatı yarattı.
Ama şimdi ne yapıyor bilmiyorum kafamı karıştırıyor devamlı

Ben tecrübesizim hadi liseli gibi davranıyorum normal de bu arkadaşın ilişkileri olmuş normal değil yaptıkları. İyi bir insan olduğunu düşündüğüm için jep sabrediyorum. Bir de başlangıçta arkadaş ortamında yanımdaki davranışlarını tekrar görme fırsatım oldu video fotoğraf vs çekmiştik hep. Yalan olmadığı bariz belli idi. Ki zaten heyecanı gerçekten çok fazlaydı. Sakarlıkları saçmalamaları herkes gülüyordu üzerine onları düşününce direk yalancı kötü biri diye etiketleyemiyorum da. Kafam allak bullak.

Kabak tadı vermiş hiç uğraşma anlamaya da çalışma arkadaşı.
Çevremdekiler ara diye baskı yapıyor erkek kuzenim bile öyle düşünüyor ama yok aramam adım atasım yok. Anlamaya çalışmam kendi içimde çok şükür onu da o anlamıyor soğuk serinkanlı duruyorum ama kendi kendime tespit yapıyorum işte :)

Muhabbetler 15 yaş muhabbetleri. Yaşlar kaç bilmiyorum 20 yaş üştüyseniz uzak durun bu adamdan..

Yine hüzünlü bir siz.
Sizi hiç bir zaman olumlu göremiyorum.
Enerjinizi zamanınızı sömüren asalakları ne zaman hayatınızdan postalayacaksınız canım?
Haklısın valla şehir değiştirme planım var hatta çocuğa da söyledim hemen bana alternatifler sundu gitme diye vs e ama gitmeyeyim de seni mi bekleyeyim. Çok yoruldum ya. Postalayacak gücü bulsam yapcam en başta yapsaydım keşke ondan kaçtığım zamanda şimdi aklımı kurcaladı kesip atamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…