Dengesizlikleri yüzünden ruh hastası oldum

Haklısın valla şehir değiştirme planım var hatta çocuğa da söyledim hemen bana alternatifler sundu gitme diye vs e ama gitmeyeyim de seni mi bekleyeyim. Çok yoruldum ya. Postalayacak gücü bulsam yapcam en başta yapsaydım keşke ondan kaçtığım zamanda şimdi aklımı kurcaladı kesip atamıyorum

Herhalde bu zıbınlık akıllının vaatlerine kanacak bir kadın değilsin?
Pişman olursun.

Herhalde bu zıbınlık akıllının vaatlerine kanacak bir kadın değilsin?
Pişman olursun.
Zıbınlık akıl :) ya ben de kararsız olduğum için çözüm önerisi mantıklı geldi de onun için kalmam kalacaksam mantığıma uydu diye kalırım sadece

Yedekte tutmak için illa hayatında birinin olmasına gerek yokki. Ben size seviyorum diyip elinizden tutmadığı ancak kafanızı karıştırmaya çalışıp, olabilecek ilişkilerinize engel olduğun için dedim bu adam aranıyor tatlım senden daha iyisini bulana kadar bu kenarda dursun diyor resmen. Yaşında küçük değilmiş ama sanırım fazla iyi niyetlisin. Tekrar söylüyorum sizin yaşlarınızda her ne olursa olsun seven erkek sahip çıkar elinden tutar. Sınavmış oymuş buymuş bahane yani. Adam ilişki sorumluluğu almadan, sana karşı sorumluluğu olmadan, iki mesaj bir iki sözle seni kenarda bekletiyor sende onun her atağında kafan karışıp buraya konu açıyorsun. Gözünü aç böyle adamdan ne arkadaş ne sevgili olur. Bırak yabi çok mu lazım onun arkadaşlığı böyle adamı çevrende tuttuğunda ilerde gerçek bir ilişkin olsa bile bir laf söyler erkek arkadaşının yanında onun kafasını karıştıracak üzülen gene sen olursun.

Kızlar bizlerin bakışı genelde ortak evet yol ver gitsin dediniz ama arkadaşlarım niye konuş bir anla gurur yapma diyor bunu çözemiyorum. Karşı taraf da sen de çok gurur yapıyorsunuz gerek yok iletişimsizlik dengesizlikle çözemezsiniz vs vs. Benle yaşıt ve benden 5 yaş küçük erkek kuzenlerim var onlar da yulin abartma artık tek bir adım atmadın hep o çabaladı bir adım at plana ne oldu diye sor .Ne olacak bir kere de sen yaz ne kaybedeceksin diyo. Hayır yazamam dedim ne yaparsan yap diye terslediler beni :ıslık:

Konuşmak istiyorsan sen bilirsin ama bence o adamdan birşey olmaz bak sana kendimden örnek vereyim bizde eşimle synı arkadaş grubındaydık ve eşim bana açıldığında ben o güne kadar eşimin bana açıldığında ben bırak eşimin bana hisleri olduğunu anlamayı benden arkadaş olarak bile hoşlanmadığını bile düşünüp uzak duruyordum. Eşim ona rağmen açıldı. Yani demem oki aşık olan adama hiçbirşey engel olmaz. Ne demek senden cesaret görememiş. Sizin olayınızda siz cesaret verme olayını geçmişsiniz zaten ama adam karşınıza geçip adam gibi sevgili olalım bile dememiş. Siz bu durumda bu adama ne diyeceksiniz ne sıfatla adamla şehir dışına gideceksiniz. Yani böyle üç beş gün gezip sonra aramazsa hangi sıfatla beni aramıyorsun diyeceksiniz. Bence kendinize bunu reva görmeyin.siz onunla başbaşa kalarak şehir dışı teklifini kabul ederek yeterince belli etmişsiniz ilginizi beraber yaptığınız planın üstüne plan yapan sizi sallamayan o siz neyi düşünüyorsunuz hala.

Bu seven erkek tavrı degil kesinlikle. Seven adam söylüyor ısrar ediyor ve işin peşini bırakmıyor. Bu adam olursa olur bile demiyor. Resmen dalga geçer gibi tavırları var. Yok kıskanır vs deme. Ne şiş yansın ne kebap tavrı bu adamın. Hani olmayacaksın da madem ilgin var bi köşede kal o şekilde diyor. Kendine bu tavırları layık görme. Üç kuruşluk insanlar için kendini alçaltma. O iş sadece çocukla senin aranda degil gruptakiler de farkediyordur. Kendine o tavırları layık görme çünkü layık degilsin daha iyilerine denk gelirsin.

Arkadaş grubunda benim ona ilgim olduğu değil tam tersi biliniyor. Kendisi çünkü itiraf etmişti. Yulinden çok hoşlanıyorum diye. Ben peşimi bıraksın diyordum arkadaşıma. Ama bırakmadı açıldı bana. Ben sessiz kaldım sonrasında hiç adım görmeyince arkadaş kalalım dedi. Kendisi bir kızın peşinden çok koşmayı doğru bulmuyormuş. Bunu dediğinde 2 ay boyunca tacize varacak şekilde ilgiliydi.
Ama şimdi böyle yapıyor. Evet önemseyen tutarlı biri değil. O yüzden kafayı yedim zaten. Ben hiç adım atmadım onu hayatımda tutmadım kendi yazıp kendi oynuyor. Arabasına binmeyecektim çok zorladı arkadaş da git ne olacak deyince uzatmak istemedim hemen eve bırakır diye düşünürken yolu uzattı. Hani ben bilinçli başbaşa kalmadım onunla. Sadece arkadaşça beraber o sınavına çalışır ben de işimle alakalı çalışırım diye imaj verdim. Şehir dışına da bakarız dedim ama evet olumsuz insan bunları yapmaz bunu anlayıp daha iyi davranması gerekirdi. Gruptan beni başka yere davet etmek yerine o gurunu azıcık arka plana atıp ben denemek istiyorum emin değilim ama arkadaş da kalamıyorum deseydi cesurca dürüstçe ben de böyle kafayı yemezdim

Şehir dışındaki diğer planı da belli değilmiş tam bence o planı yapmak istemiyor onu tanıdıysam

Kızlar yazdı özür diledi planını iptal etti ben ne istersem onu yapacak benle olmak istiyormuş başbaşa

Benim evet dediğimi anlamamış dalga geciyorum sanmış o yüzden anlaşmazlık olmuş
Bugün için anlaşıp buluşsanız bile bu arkadaşa güvenmemenizi tavsiye ederim.
Bakın kaç kişi aynı şeyi yazıyor siz gerçek hayattaki arkadaşlarınızın tavsiyelerine daha çok kulak vermek istiyorsunuz aslında haklısınız da çünkü onlar sizi gözlemliyor belki burda anlattıklarınızdan daha fazlasını görüp hissediyorlar bilemeyiz.
Ama ben de burda yazılan çoğu yoruma katılıyorum. Adam net olsa kalkıp bu kadar konu açmazdınız değil mi?
Yok bana baktı yok göz kırptı yok güldü diye havadan nem kapmayın sakın!
Sanki sınavını bahane etmişti şimdi o bahane bir şekilde ortadan kalktı canı sıkıldı bir şekilde sizi yokluyor.
Bugün ya da başka bir zaman arkadaşlarınızın gazına gelip açılsanız bile bu eleman kendi egosunu tatmin edecektir sonra da çekip gidecektir.

Yulin sen napacaksın böyle
Olmadı kısa bi tatile çık

Back
X