- 13 Haziran 2018
- 1.069
- 527
- 123
27Muhabbetler 15 yaş muhabbetleri. Yaşlar kaç bilmiyorum 20 yaş üştüyseniz uzak durun bu adamdan..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
27Muhabbetler 15 yaş muhabbetleri. Yaşlar kaç bilmiyorum 20 yaş üştüyseniz uzak durun bu adamdan..
Haklısın valla şehir değiştirme planım var hatta çocuğa da söyledim hemen bana alternatifler sundu gitme diye vs e ama gitmeyeyim de seni mi bekleyeyim. Çok yoruldum ya. Postalayacak gücü bulsam yapcam en başta yapsaydım keşke ondan kaçtığım zamanda şimdi aklımı kurcaladı kesip atamıyorum
Zıbınlık akıl :) ya ben de kararsız olduğum için çözüm önerisi mantıklı geldi de onun için kalmam kalacaksam mantığıma uydu diye kalırım sadeceHerhalde bu zıbınlık akıllının vaatlerine kanacak bir kadın değilsin?
Pişman olursun.
Ahahah "zıbınlık akıllı" çok iyiymiş yalnızHerhalde bu zıbınlık akıllının vaatlerine kanacak bir kadın değilsin?
Pişman olursun.
Ahahah "zıbınlık akıllı" çok iyiymiş yalnız![]()
Koşa koşa gidin nasıl olsa burdaki tavsiyelere kulak asmayacaksınız :)Kızlar yazdı özür diledi planını iptal etti ben ne istersem onu yapacak benle olmak istiyormuş başbaşa
Benim evet dediğimi anlamamış dalga geciyorum sanmış o yüzden anlaşmazlık olmuşKoşa koşa gidin nasıl olsa burdaki tavsiyelere kulak asmayacaksınız :)
Bugün için anlaşıp buluşsanız bile bu arkadaşa güvenmemenizi tavsiye ederim.Benim evet dediğimi anlamamış dalga geciyorum sanmış o yüzden anlaşmazlık olmuş