Dengesizlikleri yüzünden ruh hastası oldum

Yulin sen naif birisin karşındakini kırmaktan çekinip özür diliyorsun.
Dedigin gibi ilginc biri ama hayatını etkiliyor kafanı karıştıyor.
Emin olmadan bir şey yapmaman için olması gerekeni yaptın
Aynen canım hayırlısı buymuş demek ki. İnşallah üzülmem ben de kolay atlatırım :dua:

Konu eskiymiş ama yeni açtığınız konudan geldim buraya, bu adam aslında içten içe özgüvensiz., hemen sıkıldın mı benden demesi de örneği. Eski sevgilime benzettim baya, sizi de kendime. Ben de karşımdaki erkekleri korkutuyormuşum, baskın karakterli görünüyormuşum. Bu adam bu özgüvensizliğini bir süre sonra seni baskılamaya çalışarak giderecek, sen sevdiğin için kendinden vere vere sen olmaktan çıkacaksın. Ama onun istediği gibi de olmayacaksın. Ben mutlu bir son göremiyorum ilişkinizde. Anlattıklarınıza dayanarak tabi. Bir ilişkiyi tam anlamıyla ancak onu yaşayan bilir

canım sonları okumamışsın adamla bambaşka şeyler yaşandı. Durum iyice evrildi malesef. Son konuda 7. sayfa ve son sayfayı oku istersen sanırım 7 idi

Konu eskiymiş ama yeni açtığınız konudan geldim buraya, bu adam aslında içten içe özgüvensiz., hemen sıkıldın mı benden demesi de örneği. Eski sevgilime benzettim baya, sizi de kendime. Ben de karşımdaki erkekleri korkutuyormuşum, baskın karakterli görünüyormuşum. Bu adam bu özgüvensizliğini bir süre sonra seni baskılamaya çalışarak giderecek, sen sevdiğin için kendinden vere vere sen olmaktan çıkacaksın. Ama onun istediği gibi de olmayacaksın. Ben mutlu bir son göremiyorum ilişkinizde. Anlattıklarınıza dayanarak tabi. Bir ilişkiyi tam anlamıyla ancak onu yaşayan bilir
Alıntılamayı unutmuşum kusura bakma

Sızı sevmiyor umursamıyor. Yarı yolda kıskandığı cocukla bırakan adamdan bahsederken soru ısaretınızın olmaması lazım aslında, net iste.
Aynı ortam ortak arkadaşlar takılmalar filan hosuna gidiyor adamın muhtemelen. Kimin gitmez ki.
Dengesiz degıl yani, net adam.

Sızı sevmiyor umursamıyor. Yarı yolda kıskandığı cocukla bırakan adamdan bahsederken soru ısaretınızın olmaması lazım aslında, net iste.
Aynı ortam ortak arkadaşlar takılmalar filan hosuna gidiyor adamın muhtemelen. Kimin gitmez ki.
Dengesiz degıl yani, net adam.
Bu eski konu. Net bir adam mı :) kendi çevresinin bile gözünden düştü bana yaşattıklarından sonra neresi net acaba. Herkese yuline şöyleyim böyleyim derken ayrılmak istediğimde ikna etmeye çabalarken benim ne isteyip ne istemediğimi bilerek yapıyordu. Bu konudan sonra adam beni kaç kez daha aradı. Bayram seyran bahanesiyle vs .
Adamın gizli gay olduğunu bile düşündük ama kanıt yok tabi şu an. Yanlış anlaşılmasın ben bunu ilk kez dillendirince arkadaşım ben bunu ilk senden duymadım dedi. Bilemiyorum olayın boyutu değişti ve daha kötü oldu tabi.

Bu eski konu. Net bir adam mı :) kendi çevresinin bile gözünden düştü bana yaşattıklarından sonra neresi net acaba. Herkese yuline şöyleyim böyleyim derken ayrılmak istediğimde ikna etmeye çabalarken benim ne isteyip ne istemediğimi bilerek yapıyordu. Bu konudan sonra adam beni kaç kez daha aradı. Bayram seyran bahanesiyle vs .
Adamın gizli gay olduğunu bile düşündük ama kanıt yok tabi şu an. Yanlış anlaşılmasın ben bunu ilk kez dillendirince arkadaşım ben bunu ilk senden duymadım dedi. Bilemiyorum olayın boyutu değişti ve daha kötü oldu tabi.
Şöyle söyleyim dengesiz filan diyorsunuz cevresının bile gozunden dusmus ya hani? Guvenılir degıl falan. Dengesiz de.
E bu tıynette bir adam sızı nasıl ruh hastası edebiliyor. Net iste. Ilıskı insanı degıl, neden kafanızı karıstırabılıyor?

Şöyle söyleyim dengesiz filan diyorsunuz cevresının bile gozunden dusmus ya hani? Guvenılir degıl falan. Dengesiz de.
E bu tıynette bir adam sızı nasıl ruh hastası edebiliyor. Net iste. Ilıskı insanı degıl, neden kafanızı karıstırabılıyor?
Bu bahsettiklerim en sonda oldu canım biz onu duygu karmaşasında diye değerlendirmiştik. Ama sonrasında beni çok incitti. Bu eski konu..
Şu an sadece üzülüyorum beni neden o konuma düşürmeye çalıştı ve şu an yazmaya çalıştığı kişiyi benden üstün mi tutmuştu çünkü ben çocuğun mantığına uymadım dediği buydu zaten fazla dik başlı olduğumu ima etti hep ve soğuk kapalı kutu gibi. Bizim aramızda kültürel farklar olması mı onu etkiledi bilemiyorum mezhep farklılığı vs var aramızda ki normalde bunu önemseyecek gibi görünmüyordu ama şu an düşündüğü kişi baya kendi halinde ve aynı memleketten aynı mezhepten biri hani öne çıktığı bir özelliği de yok ki beni şundan istemedi diyebileyim.Benim de herkes çok naif ve iyi olduğumu söyler. Bu çocuk beni yoldan çıkarmak istedi ve intikam alır gibiydi o gün çok saçmaladı bana karşı.
şimdi de onu sorup sormadığımı ne düşündüğümü merak ediyormuş. Neyse yani konu bununla sınırlı değil. Bende neden büyüdü çünkü yetersizlik hissi ve neden sevilmedim düşüncesi beni ele geçirdi.

Bu bahsettiklerim en sonda oldu canım biz onu duygu karmaşasında diye değerlendirmiştik. Ama sonrasında beni çok incitti. Bu eski konu..
Şu an sadece üzülüyorum beni neden o konuma düşürmeye çalıştı ve şu an yazmaya çalıştığı kişiyi benden üstün mi tutmuştu çünkü ben çocuğun mantığına uymadım dediği buydu zaten fazla dik başlı olduğumu ima etti hep ve soğuk kapalı kutu gibi. Bizim aramızda kültürel farklar olması mı onu etkiledi bilemiyorum mezhep farklılığı vs var aramızda ki normalde bunu önemseyecek gibi görünmüyordu ama şu an düşündüğü kişi baya kendi halinde ve aynı memleketten aynı mezhepten biri hani öne çıktığı bir özelliği de yok ki beni şundan istemedi. Benim de herkes çok naif ve iyi olduğumu söyler. Bu çocuk beni yoldan çıkarmak istedi ve intikam alır gibiydi o gün çok saçmaladı bana karşı.
şimdi de onu sorup sormadığımı ne düşündüğümü merak ediyormuş. Neyse yani konu bununla sınırlı değil. Bende neden büyüdü çünkü yetersizlik hissi ve neden sevilmedim düşüncesi beni ele geçirdi.
Yok ya yetersizlik hissini sil kafandan. Sevilmemeye gelince, o sevmez oburu sever. Bosversene

Fazla gençlik dizisi izlemiş lise son öğrencilerinin flörtleşmesini okumaya başladım konu sonuna doğru araba kullanmalar, il dışılar falan okuyunca yaş paragraftan paragrafa büyüdü. Kaç yaşındasınız siz?

:KK70:
kac-yasindasin.webp

Back
X