- 13 Haziran 2018
- 1.069
- 527
- 123
Canım sınav durumu hala var aslında sadece birkaç ay ertelendi hala çalışıyor ama ölümüne değil şu an. Arkadaşlarım sınavı bahane edip bıraktığına inanmıyor asıl sebep onlara göre ortak arkadaşımızın çocuğu benim eski sevgilimi unutmadığım ve kendisine de arkadaş muamelesi yaptığım konusunda doldurması. Zaten bana kendi de kurdu bu cümleleri ama sonra başka ipuçlarından anladık ki ortak arkadaş çocuğu gaza getirmiş. Konuşmamız bitince de size başkalarını bulalım dedi hemen söz konusu kişi. Her neyse. Bugün buluşmadım. Yarın hep beraber organizasyonumuz var ona gitmeyi düşünüyorum şimdilikBugün için anlaşıp buluşsanız bile bu arkadaşa güvenmemenizi tavsiye ederim.
Bakın kaç kişi aynı şeyi yazıyor siz gerçek hayattaki arkadaşlarınızın tavsiyelerine daha çok kulak vermek istiyorsunuz aslında haklısınız da çünkü onlar sizi gözlemliyor belki burda anlattıklarınızdan daha fazlasını görüp hissediyorlar bilemeyiz.
Ama ben de burda yazılan çoğu yoruma katılıyorum. Adam net olsa kalkıp bu kadar konu açmazdınız değil mi?
Yok bana baktı yok göz kırptı yok güldü diye havadan nem kapmayın sakın!
Sanki sınavını bahane etmişti şimdi o bahane bir şekilde ortadan kalktı canı sıkıldı bir şekilde sizi yokluyor.
Bugün ya da başka bir zaman arkadaşlarınızın gazına gelip açılsanız bile bu eleman kendi egosunu tatmin edecektir sonra da çekip gidecektir.