Dengesizlikleri yüzünden ruh hastası oldum

Bugün için anlaşıp buluşsanız bile bu arkadaşa güvenmemenizi tavsiye ederim.
Bakın kaç kişi aynı şeyi yazıyor siz gerçek hayattaki arkadaşlarınızın tavsiyelerine daha çok kulak vermek istiyorsunuz aslında haklısınız da çünkü onlar sizi gözlemliyor belki burda anlattıklarınızdan daha fazlasını görüp hissediyorlar bilemeyiz.
Ama ben de burda yazılan çoğu yoruma katılıyorum. Adam net olsa kalkıp bu kadar konu açmazdınız değil mi?
Yok bana baktı yok göz kırptı yok güldü diye havadan nem kapmayın sakın!
Sanki sınavını bahane etmişti şimdi o bahane bir şekilde ortadan kalktı canı sıkıldı bir şekilde sizi yokluyor.
Bugün ya da başka bir zaman arkadaşlarınızın gazına gelip açılsanız bile bu eleman kendi egosunu tatmin edecektir sonra da çekip gidecektir.
Canım sınav durumu hala var aslında sadece birkaç ay ertelendi hala çalışıyor ama ölümüne değil şu an. Arkadaşlarım sınavı bahane edip bıraktığına inanmıyor asıl sebep onlara göre ortak arkadaşımızın çocuğu benim eski sevgilimi unutmadığım ve kendisine de arkadaş muamelesi yaptığım konusunda doldurması. Zaten bana kendi de kurdu bu cümleleri ama sonra başka ipuçlarından anladık ki ortak arkadaş çocuğu gaza getirmiş. Konuşmamız bitince de size başkalarını bulalım dedi hemen söz konusu kişi. Her neyse. Bugün buluşmadım. Yarın hep beraber organizasyonumuz var ona gitmeyi düşünüyorum şimdilik

Yulin aslanım bak bu kaçıncı konun hepsi aynı konu adamın saçmalıkları. Bak ben normal bir insanım senin yerinde olsam ben sinir hastası olmuştum yeminle
Ben de oldum iş yerinde ağlama atakları geliyor. Zaten konuşcam açık açık beni oynatamayacağını anlasın pislik. Ya hep ya hiç böyle ortada deliye döndürdü

Ben de oldum iş yerinde ağlama atakları geliyor. Zaten konuşcam açık açık beni oynatamayacağını anlasın pislik. Ya hep ya hiç böyle ortada deliye döndürdü
Sen salak misin kusura bakma da psikolojini alt ust eden dengesiz biri icin kendi dengeni neden bozuyorsun? Sal ipini gitsin. Adam oyun oynuyor. Sen ilgisiz olunca birden ilgili gibi yapiyor. Sen ilgili olunca da geri vitese takiyor. Ne hayatinin tam icinde ne de tam disinda tutuyor seni. Adam ruh hastasi, dengesiz. Deger mi?

Adam size davranışlarıyla bas bas ben sorumluluk almak istemiyorum ama etrafımda ol, benle ilgilen, başkasına bakma ama benim de olma diyor, farkında mısınız? Ve siz buna izin verdiğiniz sürece bu oyuna devam edecek, belki aylar belki yıllar. Bu döngüyü ancak siz değiştirebilirsiniz.

Bitircem kızlar resti çekicem. Bugün bana bakışlar falan attı imalı geldi kolumu sıktı hani severken yaparız ya öyle.
Başbaşa kalırsak bir şekilde konu açılırsa sen benim sevgilim değilsin sınırını bil arkadaş kalacaksan arkadaşlığını bil ki ben bu şekilde seninle arkadaş da kalmam. Git kafanı toparla kendini dinle napıyorsan yap haberleşiriz xcim diyeceğim. Yani çok atar yapmadan hem takmaz gibi hem de ayar vermeli. Tabi konuşma fırsatı olursa. Şu an öyle istiyorum ki o fırsat doğsun da içimi dökeyim.

Ben senin derdini anladım Yulin.

Sen bu adamla sevgili olup,ruh hastası olmak istiyorsun.

Ben adım atmadım,ben peşinde koşmadım diyerek kendini içten içe rahatlatmaya çalışıyorsun da adım atmasan nolacak adam sana duygusunu açsa sen kanat takip uçacak moddasın. Senin derdin onun sana gelmesi yoksa coktaaan biterdi bu iş.

Ben senin derdini anladım Yulin.

Sen bu adamla sevgili olup,ruh hastası olmak istiyorsun.

Ben adım atmadım,ben peşinde koşmadım diyerek kendini içten içe rahatlatmaya çalışıyorsun da adım atmasan nolacak adam sana duygusunu açsa sen kanat takip uçacak moddasın. Senin derdin onun sana gelmesi yoksa coktaaan biterdi bu iş.
Evet ben ona adım atmak istemiyorum doğru anlamışsın. Daha önce duygusunu açtığında evet mutlu oldum ama ertelemek istedim zaten o süreçte duygum yoktu. Şu an var mı evet var. Malesef ki var. Hoşlantı mı basit bir çekim mi bilmiyorum ne olduğunu. Olsun istiyordum onu biliyorum. Ama yarın fırsat olursa hiçbir şekilde onunla aynı ortama girmek dahi istemediğimi söyleyeceğim. Bana sevgili tribi yapamaz. Arkadaşsa arkadaşlığını bilsin. Yok şunla konuştun yok kim var hayatında. Her buluşmaya beni dahil etmeye çalışmalar. İmalı bakışlar dokunuşlar. Arkadaşımsa bunları yapamaz. Sert çıkacağım psikolojimi bozdu. Sonra da zaten tayin isteyeceğim. Pislik gitsin daha güzelini mi buluyor özelini mi buluyor neyi arıyorsa artık bilmiyorum onlara gitsin. Yoruldum, ben de insan evladıyım. Bir de diyordu ki ben kimsenin duygularıyla oynayamam sen ciddi dedin gözüm korktu. E tamam arkadaş kalamıyorsan da uzak dur gözün korktuysa git artık rahat bırak da ben de başkalarına bakabileyim

Bu sabah yine melül melül bakıyordu canım dünden sonra zaten anlamıştım duygusunun bitmediğini. Ama görüşmek istemiyorum artık dedim arkadaş gibi davranmıyorsun tamam dedi haklısın senin üzülmemen önemli olan ama ben seni arkadaş olarak da çok seviyorum vs vs peki dedim öyle mi davranıyorsun bak kafamı karıştırma lütfen dedim tamam haklısın arkadaş gibi olmayı deniyorum işte dedi. Hayır dedim konuşmayalım bak böyle yedekler gibi davranmaya gerek yok. Senden iyisini bulacağımı sanmıyorum dedi senin olduğun yerde yedek olman da pek mümkün değil. Ama ilişkiye hazır değilim. Tamam kafanı topla sınavına çalış dedim. Bir şey diyor musun bana dedim? Nasıl veda konuşması mı bu dedi. Sesi çok kötü geliyordu. Neyse bir şekilde anlaştık görüşmeyelim diye. Yani ben öyle sanıyordum. Aradan 4-5 saat geçti gece yine yazdı bahane bulup. Aradım ne bu diye. Hiç dedi unutmuşum vs saçmalama dedim artık ne unutması. Tamam dedi silerim numaranı. Bak dedim ne istiyorsun vs. Sonra arkadaş gitmiş yanına konuşamadık. Döncem dedi. Az önce de tamam bir daha yazmam arkadaş anlamında da demiş. Böylec işte

Bu sabah yine melül melül bakıyordu canım dünden sonra zaten anlamıştım duygusunun bitmediğini. Ama görüşmek istemiyorum artık dedim arkadaş gibi davranmıyorsun tamam dedi haklısın senin üzülmemen önemli olan ama ben seni arkadaş olarak da çok seviyorum vs vs peki dedim öyle mi davranıyorsun bak kafamı karıştırma lütfen dedim tamam haklısın arkadaş gibi olmayı deniyorum işte dedi. Hayır dedim konuşmayalım bak böyle yedekler gibi davranmaya gerek yok. Senden iyisini bulacağımı sanmıyorum dedi senin olduğun yerde yedek olman da pek mümkün değil. Ama ilişkiye hazır değilim. Tamam kafanı topla sınavına çalış dedim. Bir şey diyor musun bana dedim? Nasıl veda konuşması mı bu dedi. Sesi çok kötü geliyordu. Neyse bir şekilde anlaştık görüşmeyelim diye. Yani ben öyle sanıyordum. Aradan 4-5 saat geçti gece yine yazdı bahane bulup. Aradım ne bu diye. Hiç dedi unutmuşum vs saçmalama dedim artık ne unutması. Tamam dedi silerim numaranı. Bak dedim ne istiyorsun vs. Sonra arkadaş gitmiş yanına konuşamadık. Döncem dedi. Az önce de tamam bir daha yazmam arkadaş anlamında da demiş. Böylec işte
Hayırlısı olsun ikizler burcu mu bu ya o ne öyle belirsiz belirsiz hareketler az bile demişsin
Kibarca konuşmuşsun helal

Hayırlısı olsun ikizler burcu mu bu ya o ne öyle belirsiz belirsiz hareketler az bile demişsin
Kibarca konuşmuşsun helal
Evet çünkü üzüldüğünü hissettim ses tonu kötüydü ama gurur yapıyor belli ne demek unuttum çocuk mu kandırıyorsun. O soruyu soracağı milyon tane insan var ve hani her gün mesajlaşıyorduk desek anlarım alışkanlık diye. Ne yapmaya çalışıyor anlamadım ama netleşene kadar bana yaklaşmaması lazım kafam karışıyor üzülüyorum. Cevaben sorun değil sanırım en doğrusu bu oldu umarım kafan netleşir. Kendine iyi bak. Yazacağım.

Evet çünkü üzüldüğünü hissettim ses tonu kötüydü ama gurur yapıyor belli ne demek unuttum çocuk mu kandırıyorsun. O soruyu soracağı milyon tane insan var ve hani her gün mesajlaşıyorduk desek anlarım alışkanlık diye. Ne yapmaya çalışıyor anlamadım ama netleşene kadar bana yaklaşmaması lazım kafam karışıyor üzülüyorum. Cevaben sorun değil sanırım en doğrusu bu oldu umarım kafan netleşir. Kendine iyi bak. Yazacağım.
Ben olsam senin kadar sabırlı olmayabilirdim tebrik ediyorum sabrını adama bak ya

Ben olsam senin kadar sabırlı olmayabilirdim tebrik ediyorum sabrını adama bak ya
İnsan olarak seviyorum kırmak istemiyorum. Bir de önceki ilişkimde karşımdaki pislikti ama ona bile en son kötü sözler söyledim diye sonra özür diledim kafama takılıyor niye kendimi bozdum diye sonra. Bakalım ilginç biri demek ki kendini gerçekten hazır hissetmiyor ama bırakmakta istemiyor onu suçlayamıyorum güzel bir dille anlattım bakalım

İnsan olarak seviyorum kırmak istemiyorum. Bir de önceki ilişkimde karşımdaki pislikti ama ona bile en son kötü sözler söyledim diye sonra özür diledim kafama takılıyor niye kendimi bozdum diye sonra. Bakalım ilginç biri demek ki kendini gerçekten hazır hissetmiyor ama bırakmakta istemiyor onu suçlayamıyorum güzel bir dille anlattım bakalım
Yulin sen naif birisin karşındakini kırmaktan çekinip özür diliyorsun.
Dedigin gibi ilginc biri ama hayatını etkiliyor kafanı karıştıyor.
Emin olmadan bir şey yapmaman için olması gerekeni yaptın

Back
X