- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin sağolun, annemlerle tekrar konusmam gerekecek bu konuyu, aslinda daha çok yardım ediyordu annem, ben hallederim havalarına girdim niyeyse, onlarda biraz daha geri çekildilerAileniz size yemek ev isi konusunda destek olsun. uyumayan cocuk cok cok zor, suan uyumama sebebim mesela... Ama cocuklara iyi geliyorsunuz bu cok belli.
Allah yardimciniz olsun, guc kuvvet versin.
Beni farklı bir yere koyuyorlar bende o yüzden fazla vicdan yapıyorum söz konusu onlar olunca ama cidden yetemiyorum, yardım konusunda daha talepkar olacağim bundan sonra..ah kuzularim cok uzuldum annelerine.Allah rahmet eylesin.sizi anne gibi goruyorlar ama anneniz yardim etsin biraz.bes aylik bebeginiz varmis sizede yazik.uykusuzluk cok berbat bisey bilmezmiyim.dort cocuga yetemezsiniz zorlamayin bu kadar.kounsun abiniz anneniz diger akrablar biraz yardimci olsunlar en azindan bebegniz biraz buyusun.anaokulu falan drken rahatlarsiniz seneye.bende iki kizimla sabrediyorum hayaller kuruyorum seneye rahatlicam anaokuluna vericem buyugu kucugude iki yasini gececek falan.zor anam zor cocuk bskmak cok zor.hep enerji istiyor insan yetemiyor.o iki yavruyuda cok sevin Allah size guc versin biraz sabir sadece..
Vicdan yapacak bir durum asla yok.Annem ve babamda durumun farkındalar aslında, annem hep der olan sana oluyor çok yoruluyorsun ama onlarda bazi seylerin önüne geçemiyor.
O pembe yalanları söylemek zorunda kalıyorum artık çünkü başka türlü olmuyor, diğer taraftan deli bir vicdan yapıyorum öyle zor bir durum..
Allah eşinize rahmet etsin, size ve cocuklara da sabır ve kolayliklar versin..Allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin size. Benzer durumda olduğum için sizi çok iyi anlıyorum. 20 aylık ve 3 yasinda iki kızım var eşimi kaybedeli bir buçuk yıl oldu baba eksikliğini en derinden yaşıyoruz hele ki anne çok çok daha farklıelinizden geleni fazlasiyla yapıyorsunuz zaten vicdaniniz rahat olsun kendinizi üzmeyin küçük bebisiniz biraz daha büyüdüğünde kızlar da okula başlayınca bu kadar yorucu olmaz inşallah
Amin sağolun. Yengenizin de mekanı cennet olsun inşallah. Ben de ilk zamanlar küçük oldukları için anlamazlar baba sevgisini bilmedikleri için eksikliğini hissetmezler zannettim ama öyle olmuyor. En ufak bir şeyde yine eksiklik belli oluyor. Allah bahtlarini açık etsin inşallahAllah eşinize rahmet etsin, size ve cocuklara da sabır ve kolayliklar versin..
Gerçekten zor anne eksikliği,babalari çalışıyor haliyle aksamdan aksama görüşebiliyorlar, ve büyüdükçe anne özlemini daha çok dile getiriyorlar..
Bebeğim büyüdüğünde daha kolay olacak herşey bende öyle umuyorum..
5 yas yas tam gun anaokulu icin uygun bir yas okulu tam gune cevirin okulda arkadas ortami vvarken sizi aramazlar sabah okula birakmak icinde servisle anlassin abiniz hem cocuklarin gonlu olsun hem sizin yukunuz hafiflesin kimse uzulmesinŞuan 5 yaşındalar ve yarım gün kreşe gidiyorlar ama kreş sonrası beraber vakit gecirmek istiyorlar bende onlarla beraber olmaktan çok mutluyum aslında ama yorgun oluyorum işte.. Gün aşırı görüşünce çok üzülüyorlar, gelmedin hala trip atıyorlar küçük hanımlar :)
AğladımSağolun,ah o önceliği kurmak o kadar zor ki, hala sen anne gibi kokuyorsun o yüzden ben hep seninle uyumak istiyorum dedi geçen gün yeğenim, onlar öyle olunca ben 4 çocuğa birden yetmeye çalışıyorum ama olmuyor olduramıyorum bir şekilde
Evet aslında isin birde bu kısmı var, biz anne eksikligini kapatmaya çalıştıkça kendimizce her istekleri olsun istiyorlar, olmayınca üzülüp ağlıyorlar bu beni çok zorluyor, o dengeyi kurabilmek icin bundan sonra ona dikkat etmeye çalışacağımEvet o minik kuzular için zor fakat sen ne yaparsan yap, onlarin anneleri olamazsin. O boşluk daima kalir ne yazikki.
Yaşadiklari zor olsada, her istediklerine evet demek iyi fikir değil. Dünya onlara yaralarindan dolayi daha iyi davranmiyor. Yarin birgün yetişkin olduklarinda dahada tökezlerler. Asil şimdi sinir ve kurallara ihtiyaçlari var.
Çocuklar kurallar ile kendilerini güvende his ediyorlar. Onlara yalan söylemenin yerine kural koyun. Mesela haftada 1 gün buluşma gününüz olsun ve çocuklar ile eğlenceli şeyler yapabilirsiniz.
Kendi çocuklarinada dikkat etmen lazim. Sadece onlar ilede aktivite yap. Yoksa ilerde seni suçlarlar.
Onlar seni anneleri yerine koymuslar. 24 saatin sana yetememesi cok normal. Sen kendini 4 cocuklu bir kadin kabul ediceksin sanirim.Merhaba Hanımlar
Uzun zamandir içinden çıkamadığım bir konu hakkında sizlerden fikir almak istiyorum.
Abimin eşi yani yengem 2 yıl öncesi geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat etti. 3 yaşında ikiz kız yeğenlerim annesiz kaldı, abim eşinin vefatını uzun süre kabullenemedi , bizim için çok cok zor gecen 2 yil oldu ve hala zorluklarını yaşıyoruz.
Yengem vefat edince abim çocuklarla anne ve babamın yanina taşındı. Annemlerle aynı ilçede otuyoruz ve bende yegenlerimle birebir ilgilendim bu süreçte hala ilgileniyorum, şöyle ki ya ben annemlerde oluyorum ya çocuklar bende oluyor surekli benimle bir arada olmak istiyorlar..
Benim şuan bir 3 yaşında diğeri 5 aylık iki çocuğum var ve ben ikinci bebeğimden sonra, yeğenlerim ve kendi çekirdek ailem arasinda denge kuramamaktan dolayı çok zorlanıyorum. Oglum gece uykusu konusunda beni çok zorluyor ve ben günümü genel olarak 2-3 saatlik uykuyla geçirmek zorunda kalıyorum, eşim cocuklar konusunda bana çok yardımcı olur sagolsun işten gelince çocuklarla ilgilenir ben uyuyup biraz dinleneyim diye ama yeğenlerim sürekli bize gelmek istiyorlar. Hani birgün gelmeseler o gün vicdan azabından ölüyorum gelseler de yorgunluktan ölüyorum. Zaten görüşmedigimiz gün hemen sitem ediyorlar, telefonda ağlıyorlar vs.
Ben durumu nasil dengede tutacağım bana bir akil verin. Anne ve babam cocuklarla çok ilgileniyor o konuda içim rahat keza abim de çocukları için elinden geleni yapıyor. İşin bana düşen kısmında onları üzmeden bu gelip gitmeyi nasil dengede tutacagim, asla üzülsünler istemiyorum ama onların isteklerinede yetemiyorum..
Yengemin annesi oldukça yaşlı ve zaten farklı sehirlerdeyiz, 2 abisi var ama onlardan yardım noktasında herhangi bir beklentimiz yok maalesefRabbim yardimciniz olsun. Yengenizin ailesinden yardımcı olacak birileri var mı? Belki az da olsa yardımları olurdu.
Onlar seni anneleri yerine koymuslar. 24 saatin sana yetememesi cok normal. Sen kendini 4 cocuklu bir kadin kabul ediceksin sanirim.
Basin sag olsun.
Cok ama cok aci bir durum