- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #7.381
19 mayis gençlik ve spor bayrami kutlu olsun
sevgiliniz, eşiniz vs. denizdeyken onu beklediğiniz sürede kendinize bir uğraş bulduğunuzda -vaktiniz varsa- emin olun o süre dolu dolu geçiyor ve hiçbir şey anlamıyorsunuz. ben kendi adıma konuşursam 5 aydır işaret dili eğitimi alıyorum, sizlerede tavsiye ederim
Selam..ben olayin farkindayim. Guc ic burkulmasi yalnizlik vb. Tüm hisleri bende yaşadım. Ama bu benzetme bana çok acili geldi. Biz boyle aşırı acili olmamaliyizi savunmaya çalışıyorum. Biri benim icin "vahh canım dul kadın gibisin" dediğinde ayni şeyi hissetmiştim. Ben ezik dusuk veya dul bir kadın değilim.
Herkes duygusunu farklı yasar. kabul. Bana bu cümle agir geldi.kendime veya arkadaş iiçin bile( ki tanımam kendini) yakistiramadim.
Vuslaattt selam olsun Sana ve bizim gibi aynı hissiyatı yaşayan yürekli,güçlü,hanımefendi gemiadamı eşlerine...
sevgiliniz, eşiniz vs. denizdeyken onu beklediğiniz sürede kendinize bir uğraş bulduğunuzda -vaktiniz varsa- emin olun o süre dolu dolu geçiyor ve hiçbir şey anlamıyorsunuz. ben kendi adıma konuşursam 5 aydır işaret dili eğitimi alıyorum, sizlerede tavsiye ederim
şöyle söyleyim tamamiyle yeni bir dil ve ingilizce,almanca vs. öğrenmek çok basit kalır yanında. çünkü işitme engelliler gibi düşünmek ve cümle kurmak zorunda kalıyorsunuz. işitme engelli arkadaşlarım olduğu için pratik yapma fırsatım oluyor. ama ne kadar zor olursa olsun gerçekten çok eğlenceli ve mutluluk verici mutlaka bikaç kelimede olsa öğren derim :)cok meraklıyım işaret diline... nasıl kolay mı ?
İyi dileğin için çok çok teşekkürler vuslatcım:)Rabbim isteyen herkese nasip etsin...Selam olsun... Ben eşim yokken başımıda kendi omuzuma yaslıyorumbu arada bebişiniz hayırlı olsun bakalım bebişler olunca nasıl olcak uzaklık en büyük uğraş geliyor
Selam
Farkında olmanız ne kadar güzel zaten sizde denizci eşisiniz ama böyle tartışmalar saçma bence herkes kendi yaşadığını bilir. Ama ben yalnızım çaresizim ay çok kötü durumdayım diyen yok ki? Aksine güclüyüz demek bu insanın kendi kendini teselli etmesi avutması emin olun büyüklüktür ne güzel kimseye ihtiyacımız yok onlar yokken kendimize yetiyoruz hatta ben eşime başımı kendi omuzuma yaslıyorum yokluğunda bile derim bu acılı olmak değil ki tabiki eşimin yokluğunda yanımda bi ton insanda olsa yalnızım bu değişmeyecek!
Başınıza gelen dul benzetmesini yapan insanada yazıklar olsun! Dul eşi ölen yada ayrılmışa denir bizim kapı gibi kocalarımız var çok şükür!!! Bunu diyene verin cevabını gitsin şimdiye kadar kimse bana acımadı aksine çevremdeki insanların özendiği bir evliliğe sahibim sizde bunu çevrenize gösterin! Evet kocamı çok özlüyorum o yokken eksiğim ama kimseyede ihtiyacım yok kendime yeterim demelisiniz! Arkamızdada kapı gibi ailemiz var çok şükür...
Dediğim gibi ben kendi adıma konuşayım dimdiğim güçlüyüm gerektiğinde kendi kendimi ovutur kendime sarılır kocamı beklerim... Anlatabildimmi?
selamlar herkese. ne zamandır yazdıklarınızı okuyordum sonunda ben de sizinle paylaşmaya karar verdim. yeni bi ilişkim var 2 aylık kadar. sevgilim denizci. ama benim korkularım var aramızda biraz yaş farkı var 10 kadar. hem denizci olması hem de yaş farkının olması sizce ilerde sorun olabilir mi fikirlerinizi almak istiyorum.bişeyler yazarsanız çok mutlu olurum. şimdiden teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?