- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #7.401
Merhaba, nasılsın? Eşin denizde miHerkese merhaba.. dakikalar evvel üye oldum denizci eşiyim bende yazılanları okudum herkes birbirine müthiş destek olmuş güzel sohbetler olmuş kimbilir dedim bazen akıl danışmam gerekir bazende tecrübelerimi anlatır bir başkasına fikir olurum dedim..güzel günleriniz olsun..
Merhaba, nasılsın? Eşin denizde mi
Teşekkürler iyiyim sizlerle bir ara da olmaktanda çok mutlu oldum negüzel hemen kucakladım eşim denizde şuanda daha en az 2-3 ay var gelmesine ve daha 7. Haftasına girdiğim bir gebeliğim var 5 yıldır tek başıma aşkla gururla bekledim kavuştuk uğurlaştık bakalım hamilelik sürecimiz nasıl olucak tek dayanağım tek değilim heleki burdaki yazıları okuyunca dahada rahatladım..
Ben de yeni üye oldum aslında. Ama bi haftadır okuyorum yazılanları. 5 yıl çok hoş. Daim olsun aşkınız mutluluğunuz dilerim. Bebeşinizi de sağlıkla kucağınıza almanızı tabi ki:) Benim erkek arkadaşım uzun yol kaptanı 2. Kaptan o da şu an denizde. 6 aylık beraberlikten sonra denize yolladım onu. 4 aydır da denizde.. 6 ay kalacak kuru yük gemisinde. Senin eşin nasıl gemilerde çalışıyor? Şu an nerde? 5 yıl hep gidip geldi sanırım. Çok saygı duyuyorum bu şekilde bekleyenlere. Böyle dışardan konuşmak bakmakla içinde yaşamak çok farklı hiç böyle bir hasret çekmemiştim daha önce. Acının özlemin de kademeleri varmış bu yaşta bunu da öğrendim bu sayede. Biz en derinini yaşıyoruz galiba hele sizin gibi evli olup göndermek hele de 5 sene.. Allah yardımcımız olsun.
Teşekkürler Hepimizin aşkları daim olsun inşallah.. Benim eşimde zabit tankerlerde normalde kontratları 4 aylık oluyor ama bazen 5.5 ay bile oluyor ha bu liman ha bu arıza ama inanın geldiklerinde yaşanılan zaman birçok dipdibe yaşayan çiftin geçiremediği eğlence ve kalitede oluyor birkere ıvır zıvır şeylerden kavga etmiyorsun ama tek başına bebek beklemek hem eşime gemide hemde bana biraz zorluk şimdiden veriyor gibi ama herzamanki gibi güçlülük önlüğümüzü sırtımızda tebessümümüz yüzümüzde gözyaşlarımız gece yastık altında sizlerede aşk dolu bir ömür diler tezelinden vaktin geçip kavuşmasınızı dilerim..
merhaba bende bir uzak yol kaptanı ile görüşüyorum fakat çok tartışıyoruz ben gemiye gitmesini istemiyorum 10 yıllık kaptan olduğunu söyledi maaşını sorduğumda:7000 tl dedi sizce bu maaş denizde uzak yol kaptanı için çok düşük değilmi bana karşı dürüstmü değilmi bende anlayamadım 7000tl bana 1. kaptan için çok düşük geldi.
Yazdiginda cok haklisin. Ama soru ve yaklasim sekli bana yanlis geldi.Bence burdaki insanlarin iyi niyetine ve yardımci olmalarina dayanarak bizlere danismak istemis. Ben bir kötülük veya olumsuz birsey gormedim. Neden bu kadar tepku verdiniz ki. Ayrıca iliskileri hakkinda bilgide vermemis belki uzun süredir görüşüyorlar ve kendisine dogru soyleyip soylemediginide merak etmesi gayet dogal. Herkes dürüst insan arar. Gitme diyebiliyorsa demekki seviyor deger veriyor olamaz mi. Sevgi535 gemide tam olarak görevini ogrenirseniz ona göre yardimci olabiriz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?