- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #7.421
:) coookkkk farkli bir suru insan var haklisin. Denizi seveni, sevmeden cikani, sirf parasi icin gideni, eglenceli buluna, off kari dirdirindan kactim kafam rahat diyenini, baska ulkeleri geziyorum diyenini, baska ulkede evi olup buradakilerinin haberi olmadigi esleri, kocalarinin paradini alip kacani, sevgili bulup kocasini aldatani, evinde kocasini bekleyip coluk cocuguna bakani, adami sefere gonderip bize para gonder diyen aileleri daha nicelerini...saymakla bitmez.Fabrikada çalışan adama gitme demek için bir neden yok. O aksam evdedir yada ertesi gün. Ama bu işte aylarca yoksun. Ikisi farkli degil mi . Gemide çalışan 70 yasinda insan gördüğüm icin herkes bırakmaya istekli degil bu işi. O kadar farklı düşüncede insan var ki orada eve gider eşine bırakmak istiyorum der. Gemiye çıkar oh be kafam rahat der. Insanlar ve fikirleri çok farklı. İlişkileri hakkinda bilmeden fazla yorum yapmayi tercih etmiyorum.
Yaslanmiyorsun :) Bazen iyi gelir genclesirsin :)Evet aynen öyle. Her zaman sunu söylerim. Bu iş bir demir yigininin üzerinde yaşlanmak . Ömür bitmis herkesten uzak. Çok para olsa ne fayda. Ki genelde para için giden çoktur.
YukEvet katilmadigim şeyler var. Barbaros geliniyle neyi kasdettiginizi anlayamadım. Bir insanın evlendigi veys evleneceği insanın maaşını ogrenmesinden daha doğal birsry yoktur kadin icinde erkek icinde. Sadece by meslekte değil. Ben hic karada kalıp esimi beklemedim. Hep birlikte gittik. Esim hep az kazanalim ama akşam evimizde olalim kendi yastigimizda uyuyalim. Sevdiklerimizle zaman gecirelim hayat cok kısa dedi. Cok şükür oylede oldu
Evet katilmadigim şeyler var. Barbaros geliniyle neyi kasdettiginizi anlayamadım. Bir insanın evlendigi veys evleneceği insanın maaşını ogrenmesinden daha doğal birsry yoktur kadin icinde erkek icinde. Sadece by meslekte değil. Ben hic karada kalıp esimi beklemedim. Hep birlikte gittik. Esim hep az kazanalim ama akşam evimizde olalim kendi yastigimizda uyuyalim. Sevdiklerimizle zaman gecirelim hayat cok kısa dedi. Cok şükür oylede oldu
Sefere cok giden ailesine deger vermiyor denemez.Sanırım bu meslek ve calisma süresi birazda neye değer verdiginle alakali
Yasananlar ve hissel tarzlar. Bu da olagan birsey...İşte fikirler farklı herkes kendi yasadiklarindan hareketle farklı düşüncelere sahip oluyor.
Heh kendi soylerdi bu onemli nokta :)Ben tam olarak anlayıp dinlemeden yinede yargılamak istemiyorum. Herkes kendi yasadigini bilir. Bende esimin maaşını sormadım kendi söylerdi zaten paramiz di bizim paramiz di. Onun parası degil. Ve harcamalarimiza hep beraber karar verdik. Gizlimiz saklimizda olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?