- 13 Ağustos 2016
- 982
- 1.120
- 113
- Konu Sahibi 1sadekahve
-
Arsuza gittik bir haftalığına meğer denizanası varmış epey fazlaydı. Ücretli plaja gitmek zorında kaldık. Temizliyorlardı. Hiç temas etmedi fakat bıraktığı salgı vücudumuza değdiği an felaket bir ağrı, şişme ve üzeri yanık gibi oluyordu. Sonrasında ağrı kalmıyor ama yanık gibi olan lekeler henüz geçmedi.Selam kızlar
Günübirlik Erdek ya da Armutlu ya gitmek istiyoruz sadece deniz için ama netten bakınca hep deniz anası var yazıyor.
Ben çok korkarım deniz anasından.
Orada oturan ya da gitmis olan aydinlatabilir mi şuan deniz anası var mı?
En güzel koy neresidir?
Yosunu az, deniz anası olmayan plaj tavsiye eder misiniz?
Nette Erdek ocaklar falan demişler.
Var mıdır o tarafta böyle bir yer, olsun çünkü
Rengi açılmıyor tenin. İlk etapta kızarıyor sonra üzeri yanık yarası gibi bişey.Emcukledıgı yerin rengi acildi
Deniz anası yaptı diyorum gunesten olmustur diyorlar.
Vıcık vıcık ya, sadekahvecım haklı eline deniz anası degdıgını dusun yumus yumus
Amasra da bende de hiçbir etki yapmamıştı ama armutlu da değdiği an yaktı kızardıBir ay evvel Amasra' daydim
Nesinden korkuyorsunuz elime alıp bıraktım kaç defa
Şeffaf jöle kıvamında sevimli
Ben Denizin anasindan degil,kaynanasindan korkuyorum vallaSelam kızlar
Günübirlik Erdek ya da Armutlu ya gitmek istiyoruz sadece deniz için ama netten bakınca hep deniz anası var yazıyor.
En güzel koy neresidir?
Selam kızlar
En güzel koy neresidir?
Canım ben alanyaliyim başka yerde denize girmem buranın denizi güzel imkanın varsa buyur gelSelam kızlar
En güzel koy neresidir?
Erdekte yengecte var deniz anasıda var,ama erdekten ötede bir yer var turanköy plajı harika tertemiz denizi hicbisry yok,ben oraya gidiyorum hep, oraya gidin mutlaka.Selam kızlar
En güzel koy neresidir?
Gittim ,gördüm , ayaklarımı sokup çıktım. yengecten, saydam anaya, mavi deniz anasına , aşırı yosuna kadar hepsiiiiğ vardıDeniz anasız plaj bulamadın mı daha:) Balık adam kıyafetini aldın mı, şnorkel gözlük tamam mı
Sarımsaklı da yok mu acaba deniz anası? Hafta sonu gitmem ben zaten.Armutluda yosun denizanası ne ararsan var ,erdeği çok bilmiyorum instagram kullanıyorsan o şekilde aratıp bulabilirsin apart ve kişilerin paylaşımını, en güzeli sarımsaklı bence ama orası da çok kalabalıktır
Ben sarımsaklı da hiç görmedimSarımsaklı da yok mu acaba deniz anası? Hafta sonu gitmem ben zaten.
Gittim ,gördüm , ayaklarımı sokup çıktım. yengecten, saydam anaya, mavi deniz anasına , aşırı yosuna kadar hepsiiiiğ vardıdurulacak gibi değildi armutlu
İsin kötü yani kalabalık değildi hiç rahat rahat girerim diye düşünmüştümkötü olmuş ama ben dedim eve küvet, şişme havuz, olmadı leğen vs bir şeyler lazım artık, çünkü ya analar öcük böcükler var ya kalabalık var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?