- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi 1sadekahve
-
Bende teşekkür ederim ablaBana müsade, henüz temiz bir plaj bulamasak da güzel bir sohbet oldu teşekkür ederim
Yok derinleşmez ama mevsim gereği biraz kalabalık tabi özellikle pazarları.. haftaiçi veya Cumartesi tercih ederseniz daha isabetli olurEşimde Erdeğe daha sıcak bakıyor nedense. Bende kalabalık istemiyorum plajlar yakınsa güzel. Plajlar kum mu acaba birde hemen derinlesmiyor degil mi?
Bakalım nasıl olacak bizim maceraYıllar önce Erdek'te çok fazlaca rastlamıştım denizanasına.
2 gün önce Büyükada'ya gittiğimde de 2 tane gördük ama kıyıdaki görevli elinde ağ ile sürekli yosun vs temizliği yapıyordu, denizanalarını da aldı sudan.
Deniz anasız plaj bulamadın mı daha:) Balık adam kıyafetini aldın mı, şnorkel gözlük tamam mıBakalım nasıl olacak bizim maceragörevli olmasi güzelmiş
Doğduğumdan beri ocaklara giderim cok temizdir 3 senedir kalıcı yosun olan yerler mevcut zaten çok kıyıda yosunlu yerler ancak rahatca yosunsuz girilecek yerler var 3 km lik bi kum sahili var denizin içide kum rahatca girecek yosunsuz yer bulabilirsiniz denizi çarşaf gibidir çok temizdir deniz anası bazen hiç yok bazen çok ama doğa sonuçta her değişiklik olabiliyor bu sene henüz gitmedim nasıldır bilemicemSelam kızlar
Günübirlik Erdek ya da Armutlu ya gitmek istiyoruz sadece deniz için ama netten bakınca hep deniz anası var yazıyor.
Ben çok korkarım deniz anasından.
Orada oturan ya da gitmis olan aydinlatabilir mi şuan deniz anası var mı?
En güzel koy neresidir?
Yosunu az, deniz anası olmayan plaj tavsiye eder misiniz?
Nette Erdek ocaklar falan demişler.
Var mıdır o tarafta böyle bir yer, olsun çünkü
Ya bunu bizde yapardık. Bir litrelik su şişesine alır toplardık sonra dizerdik kuma izlerdik izlemesini.Bir de ne hatırladım ya üzüldüm . Çocuk aklı işte tövbeler olsun çok pişmanım. O deniz analarını kürekle sudan alır kumun üzerine koyardık. O gariplerde güneşin altında erir yok olurlardı kuma çıkıncadeniz anası deyince hala çok üzülürüm
Selam kızlar
Günübirlik Erdek ya da Armutlu ya gitmek istiyoruz sadece deniz için ama netten bakınca hep deniz anası var yazıyor.
En güzel koy neresidir?
Dediğin yerlere hiç gitmedim bilmiyorum. Bu sene çesme ve urlaya gittim. Orda yoktu. Ama sanırım bu tarafa gelme imkanınız yok. Umarım deniz anasız bir yere denk gelirsiniz:)Selam kızlar
En güzel koy neresidir?
Deniz anası yapıştıktan ve bahsettiğiniz o renk açıklığından sonra güneşlendiniz mi hiç acaba? Yine lekeli mi yandınız? Benim de geçen sene göbek bölgem çizgi çizgi yandı. Yani bir kısmı açık renk kaldı hiç yanmadı bir kısmı ise bronzlaştı. Bu sene güneşlenirken yine geçen senenin aynısı şeklinde bir kısmı yandı bir kısmı yanmadı bembeyaz. Bir an sorguladım kendimi acaba denizdeyken bana da mı deniz anası çarptı geçen sene de ondan mı böyle oldum diye..Bana bıkere yapismisti denız anasıallahım hatırladıkca diken dıken oluyorum. D
Deniz anası ve yosundan kacıs yok ya, heryerde varlar bence
Yandım yanmam mı, o gunde aksama kadar denizde kaldim sonraki senelerde gıttım denize.. Gene yandımDeniz anası yapıştıktan ve bahsettiğiniz o renk açıklığından sonra güneşlendiniz mi hiç acaba? Yine lekeli mi yandınız? Benim de geçen sene göbek bölgem çizgi çizgi yandı. Yani bir kısmı açık renk kaldı hiç yanmadı bir kısmı ise bronzlaştı. Bu sene güneşlenirken yine geçen senenin aynısı şeklinde bir kısmı yandı bir kısmı yanmadı bembeyaz. Bir an sorguladım kendimi acaba denizdeyken bana da mı deniz anası çarptı geçen sene de ondan mı böyle oldum diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?