- 22 Ocak 2017
- 5.659
- 7.052
- 198
- Konu Sahibi hayalperest_21
Hayırlısı olsun görevi denize göre daha mı kısa oluyorEvet isteyerek. Dzkk iken sözleşmeliydi. Sözleşme bitince bıraktı kara k. lerine girdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun görevi denize göre daha mı kısa oluyorEvet isteyerek. Dzkk iken sözleşmeliydi. Sözleşme bitince bıraktı kara k. lerine girdi
Kısa uzun çok belli olmuyor. Onların zaten eve çıkışı yasak şuanHayırlısı olsun görevi denize göre daha mı kısa oluyor
Onlar da mı karantinada birlikte mi kalıyorlar. Benim eşimde gemide karantinada kaldıKısa uzun çok belli olmuyor. Onların zaten eve çıkışı yasak şuansadece maaşı iyi işte.
Evet corona sebebi ile çıkışlar ve izinler yasak maalesefOnlar da mı karantinada birlikte mi kalıyorlar. Benim eşimde gemide karantinada kaldı![]()
Evet bir an önce bitse bari dışarıda herkes hayatını yaşıyor gezip duruyorlar maskesizEvet corona sebebi ile çıkışlar ve izinler yasak maalesef![]()
Bizim ki belli değil maalesef.Evet bir an önce bitse bari dışarıda herkes hayatını yaşıyor gezip duruyorlar maskesizsizin eve gelecekleri zaman belli mi
Yukarıda kızlar haziran başında salarlar dedi inşallah öyle olur. Kimse bir açıklama yapmıyor bilinmezi bekliyoruz işteBizim ki belli değil maalesef.msb açıklama yapmadı daha konu ile ilgili
Asker eşi olmak zor yaYukarıda kızlar haziran başında salarlar dedi inşallah öyle olur. Kimse bir açıklama yapmıyor bilinmezi bekliyoruz işte![]()
Evet keşke net tarih olsa en azından sayılı gün çabuk geçiyor ama belirsizlik daha zor. Ben çok yorulduğumu hissediyorumAsker eşi olmak zor yaister kara da ister deniz de ister hava da olsun. Gözümüz hep yollarda
![]()
Of sorma yaEvet keşke net tarih olsa en azından sayılı gün çabuk geçiyor ama belirsizlik daha zor. Ben çok yorulduğumu hissediyorum![]()
Evet koronadan önce yine tarihi belli oluyordu o zaman beklemek kolaydı. Şimdi ne açıklama var ne tarih öyle beklemek her şeyden daha zor oluyor. Her sabah acaba bugün gelir mi diye düşünüyorum sonra her akşam yine hayal kırıklığı...Of sorma yabiliyor musun bende en çok belirsizlikten yoruldum. Sanki uzun bir yolda nereye gittiğimi bilmeden ne kadar daha gideceğimi bilmeden yürüyor gibi hissediyorum kendimi
bazen bıraksın bu mesleği diyorum ama sonra şu dönemde nasıl iş bulur naparız hem çok güzel bir işi var gurur duyuyorum diyorum vazgeçiyorum
ama böyle de sürsün istemiyorum.Nişanlıyken de ayrıydık dediğim gibi dzkk daydı. Sürekli yurtdışına gidiyor diye karaya geçti şimdi de aynı. Evlendiğimizden beri 1-2 ay anca toplam beraber kalmışızdır. Evlilik böyle mi diye düşünüyorum bazen fedakarlık
![]()
kızlar hala burada mısınız???? Danışmam gereken konular varBence burası aktif olsun hep birlikte konuşup dertleşelim birbirimize destek olalım![]()