• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz beni facebooktan engellemiş..

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Öncelikle sevgili adminiçelerim bu konuyu okuyorlarsa, sormak isterim ki; nickimi değiştirmem mümkün müdür? sonrasında değerli arkadaşlarıma sorarım ki, nasıl hissetmeliyim?
Bu adamdan tiksiniyorum, hayatımın içine etti, yüzünü şeytan görsün, Allah düşmanıma düşürsün buna düşürmesin... Eski nişanlım olacak hayvanı facebooktan engelleyecektim ki bir de ne göreyim o beni çoktan engellemiş zaten.. Teyit edebilmek için kardeşimin hesabından arattım adını, onda çıkıyor.. Bozuldum, sanki yakasına yapışacağım.. anladığım kadarıyla gayet te mutlu.. Bir de şu var ki, nefret ettiğim bi tane kız vardı, gayet namustan, ardan yoksun birisi, o da durumlarını beğenmiş.. Tarifi imkansız duygular yaşıyorum. Müthiş hayal kırıklığı yaşıyorum.. bu ne ya böyle?? Kızlar artık kararım kesin, ben de kendi hayatıma bakacağım.. 2 haftadır işe başladım bir hukuk bürosunda sekreterlik yapıyorum, avukatlardan birisi de kuzenimin üniversiteden arkadaşı oluyor, yakında kuzenimle birleşicekler. Ben de belki özel üniversiteye başlayabilirim.. Şuan için zaman geçireyim diye bu işe koyuldum.. Burada 2 stajyer avukat var benimle ilgilenen.. Ben de tercihimi onlardan yana kullanmayı planlıyorm.. Çok kötü hissediyorum, desteklerinizi bekliyorum kızlar. Yazıklar olsun bu adama.. Rezilliğin bu kadarı!!!

Öncelikle sevgili adminiçelerim bu konuyu okuyorlarsa, sormak isterim ki; nickimi değiştirmem mümkün müdür? sonrasında değerli arkadaşlarıma sorarım ki, nasıl hissetmeliyim?
Bu adamdan tiksiniyorum, hayatımın içine etti, yüzünü şeytan görsün, Allah düşmanıma düşürsün buna düşürmesin... Eski nişanlım olacak hayvanı facebooktan engelleyecektim ki bir de ne göreyim o beni çoktan engellemiş zaten.. Teyit edebilmek için kardeşimin hesabından arattım adını, onda çıkıyor.. Bozuldum, sanki yakasına yapışacağım.. anladığım kadarıyla gayet te mutlu.. Bir de şu var ki, nefret ettiğim bi tane kız vardı, gayet namustan, ardan yoksun birisi, o da durumlarını beğenmiş.. Tarifi imkansız duygular yaşıyorum. Müthiş hayal kırıklığı yaşıyorum.. bu ne ya böyle?? Kızlar artık kararım kesin, ben de kendi hayatıma bakacağım.. 2 haftadır işe başladım bir hukuk bürosunda sekreterlik yapıyorum, avukatlardan birisi de kuzenimin üniversiteden arkadaşı oluyor, yakında kuzenimle birleşicekler. Ben de belki özel üniversiteye başlayabilirim.. Şuan için zaman geçireyim diye bu işe koyuldum.. Burada 2 stajyer avukat var benimle ilgilenen.. Ben de tercihimi onlardan yana kullanmayı planlıyorm.. Çok kötü hissediyorum, desteklerinizi bekliyorum kızlar. Yazıklar olsun bu adama.. Rezilliğin bu kadarı!!!

adı üzerinde eski. engellediysede demekki takip ettiğinizi biliyor. :) Ayrıca sizi ilgilendirmez artık. Hırs yapmayın boşuna. Bitmiş gitmiş madem üstelemeyin.
Nekadar oldu ayrılalı bilmiyorum ama bence hayatınızı bi rölantiye alın. Yani sırf ona inat olsun diye hayatınıza birini almayın. zamana bırakın

Facebook ismini 4 kez degiştirebiliyorsun,profil ayarlarından sanırım.kurcala bulursun...

Erkek arkadaş mevzuunda Gami ye katılıyorum.sakin gitmelisin.senin yaran hala sıcak,hata yapmamalısın,

Engelleme konusunda seni engelledigine neden kızdıgını biliyorum.umrun olmaması lazım ama hem suçlu hem güçlü gibi olmuş...

Takma

İnsanlar ahlaksız,terbiyesiz,hadsiz ve rezil...

O yüzden ADAM olmayandan gelene üzülmemek lazım...

Diyorum ama yapamıyorum o ayrı :))

NİCK DERKEN BURAYI KAST ETMİŞSİN SANIRIM ŞİMDİ DÜŞTÜ JETON...ONU MODERATÖRE SORMALISIN ...SANIRIM OLUYOR AMA ÖZEL HALLERDE...

Son düzenleme:
Akın vardı ona nldu? :44:
Eski nişanlından nefret ediyorsan seni engelleyip engellememesi de umrunda olmamalı bence.
Veya bi başkasının onun paylaştıklarını beğenip beğenmemesi.
Yeni iş yerinde iki kişinin sana ilgi duyduğunu söylemişsin ama bence artık daha dikkatli olmalısın.
Bi süre hayatına aşksız devam etmeyi dene, diğer türlü kalbini daha çok yıpratırsın.

Sen zaten engelleyecekmissin, o once davranmis. Sorun burda sanirim, kendine yediremedin.
Ayrilmissiniz, bitmis gitmis. Madem birbirinizi nette bile gormek istemiyorsunuz, o zaman kim kiminle takiliyor niye bu kadar onemli? Kendi hayatina odaklan bence. Demek takip edildigini ve arkasindan boyle konusuldugunu anlamis, ve coktan rahatsiz olmus. O seni kafasinda bitirmis, sen de onu bitir.

Senle ilgilenenler olabilir ama biraz yavas derim ben. Zamana birak bu tur seyleri dusunme simdi. Isine git gel arkadaslarinla cik tadini cikar.
Denize gelincede birak bosver. Benim bi arkadasim var, ayni senin gibi. Cocuk bunu aldatti ama bu bi arkadasin gazina gelip bazen hala bakar face profiline ve bende cok kizarim. Merak etme, bakma. Fazla merak zaten iyi degil. Birak ne hali varsa gorsun. Seni uzmesi/ uzmeleri yanina kalir mi saniyorsun? Hiiic takilma buna hicte kalmaz cunku ;)...

muhtemelen takip ettiğini biliyordu boşver gitsin zaten sen onu istemiyordun ki zaten onunla olsan bile çok mutsuz olacaktın iyi olmuş işte seni yormamış (:

bence şuan sağlıklı düşünemiyosunuz bırakın başka ilişki düşüünmeyi biraz kafanızı dinleyin

zaten siz engelliycekmişiniz o engellemiş nevar ki.adı eski sevgili değilmi sevgili olup kavga etseniz engellese anlıycamda bukadar sinir niye.

Önceki konularından gördüğüm kadarıyla, bence sen hayatını biraz hızlı ve karışık yaşıyorsun. Niyet aynı işte, Sen onu engelleyecektin, o engelledi bunun hazımsızlığını yaşıyorsun.
Noluyorsa engelleyince?
Az önce biri de beni engelledi mesela :) Komik yani.
Benim öyle egolarım yoktur, sil beni listenden dedim, silip engellemiş bir deee..
Erkek adam olsaydı, benim de yoktur sen sil derdi. Ben de silmezdim belki barışırdık.
Ama şimdiki insanlardaki bu tripler nolacak bilmem?
Ay çok yazık engelledi ya şimdi, karalar yaslar bağlasam az. Hahah :9:
İlle hemen hayatına birini almak zorunda değilsin, avukatları boşver bence.
Kendi kafanı toparla, rahatla biraz.

O seni engelemis ve baskasiyla ilgileniyor sadece senden once davranmis zaten sende engeleyecektin ve sende baskalariyla ilgileniyorsun yaptiginiz seyler ikinizinde ayni neden kendinde yaptigin seyler icin ona kiziyorsun ayrilmissiniz soznucta ikinizde ozgursunuz

Son düzenleme:
Konu sahibinin yazisini ve yorumları okudum ve şaşırdım.. Herkes yoluna devam et nasılsa sen engelleyecektin senden önce davranmış sil demiş.. Hangi kadın nişanlısı yada eşinden yada sevgilisinden ayrilinca içi içini yemiyor? Hangimiz engellensek bozulmaz ki.. Zor.. Bende yaşadım bunları.. Tavsiyem yeni biriyle falan değil sadece kendinle ilgilen canım.. Zamanla herşey yoluna girecek..

adı üzerinde eski. engellediysede demekki takip ettiğinizi biliyor. :) Ayrıca sizi ilgilendirmez artık. Hırs yapmayın boşuna. Bitmiş gitmiş madem üstelemeyin.
Nekadar oldu ayrılalı bilmiyorum ama bence hayatınızı bi rölantiye alın. Yani sırf ona inat olsun diye hayatınıza birini almayın. zamana bırakın

ya beddua etmek istemiyorum var ya sinirden deliriyorum.. Ona hakkımı helal etmiyorum.. Son bir olay daha olmuştu ama burada paylaşmak istemedim, hala da istemiyorum.. Aptal ya, iğrenç pislik.. Arsız.. Bi ömür beni aratsın kurban olduğum Allahım.. İyi ki onunla cinsel anlamda bişey yaşamadım.. Öpmüş olduğumdan bile utanıp, tiksiniyorum. Tam bir zaman kaybıymış.. Şerefsiz!!!

Facebook ismini 4 kez degiştirebiliyorsun,profil ayarlarından sanırım.kurcala bulursun...

Erkek arkadaş mevzuunda Gami ye katılıyorum.sakin gitmelisin.senin yaran hala sıcak,hata yapmamalısın,

Engelleme konusunda seni engelledigine neden kızdıgını biliyorum.umrun olmaması lazım ama hem suçlu hem güçlü gibi olmuş...

Takma

İnsanlar ahlaksız,terbiyesiz,hadsiz ve rezil...

O yüzden ADAM olmayandan gelene üzülmemek lazım...

Diyorum ama yapamıyorum o ayrı :))

NİCK DERKEN BURAYI KAST ETMİŞSİN SANIRIM ŞİMDİ DÜŞTÜ JETON...ONU MODERATÖRE SORMALISIN ...SANIRIM OLUYOR AMA ÖZEL HALLERDE...

Aynen ya adam mı da canımı sıkıyorum. Ben ona değil kendime kızıyorum.. 6 milyar insandan hatta belki 7 milyar olmuşuzdur kafam çalışmıyor şuan, onca insandan gidip onu bulmuşm ya yazıklar olsun.. Bundan sonra ona yağmurlu havada su verirsem beter olayım.. Kimseyle olmam ama ben de artık açılcam çiçek gibi, kendimi odalara kapatıyordum o uzaklarda diye, üzülmesin diye.. Daha ne pisliklerini öğrendim.. Ben var ya şanslı kulmuşum ki yüzünü gördüm onun.. Evlenip de hayatımı mahvedecekmişim..

Akın vardı ona nldu? :44:
Eski nişanlından nefret ediyorsan seni engelleyip engellememesi de umrunda olmamalı bence.
Veya bi başkasının onun paylaştıklarını beğenip beğenmemesi.
Yeni iş yerinde iki kişinin sana ilgi duyduğunu söylemişsin ama bence artık daha dikkatli olmalısın.
Bi süre hayatına aşksız devam etmeyi dene, diğer türlü kalbini daha çok yıpratırsın.

Akın da lal mi oldu, tercihlerini mi değiştirdi, büyü mü yaptılar neyse.. anca salak gibi ona buna sorduruyor.. Onunla da bir sey olmayacağını anladım.Bundan sonra öyle yok eski Duygu.. Beni isteyen eşşek gibi ödün verecek, çaba sarf edecek..

Sen zaten engelleyecekmissin, o once davranmis. Sorun burda sanirim, kendine yediremedin.
Ayrilmissiniz, bitmis gitmis. Madem birbirinizi nette bile gormek istemiyorsunuz, o zaman kim kiminle takiliyor niye bu kadar onemli? Kendi hayatina odaklan bence. Demek takip edildigini ve arkasindan boyle konusuldugunu anlamis, ve coktan rahatsiz olmus. O seni kafasinda bitirmis, sen de onu bitir.

Hayatım bi takım olaylar oldu yine, yalvardı falan.. İstemeyince de yüzsüzleşti.. Daha bir sürü şey işte.. Sanki yakasına yapışan var, aptal şey.. Sanki msj atcam hayvana.. Ondan bahsederken insan sıfatını kullanmaya utanıyorum ya.

Senle ilgilenenler olabilir ama biraz yavas derim ben. Zamana birak bu tur seyleri dusunme simdi. Isine git gel arkadaslarinla cik tadini cikar.
Denize gelincede birak bosver. Benim bi arkadasim var, ayni senin gibi. Cocuk bunu aldatti ama bu bi arkadasin gazina gelip bazen hala bakar face profiline ve bende cok kizarim. Merak etme, bakma. Fazla merak zaten iyi degil. Birak ne hali varsa gorsun. Seni uzmesi/ uzmeleri yanina kalir mi saniyorsun? Hiiic takilma buna hicte kalmaz cunku ;)...

Kalmasın inşallah.. Kızlar yemin ederim ki çok çabaladım ben bu iş için, çok ödün verdim.. Anneciğimi bile karşıma almıştım bunun için.. Ama değmezmiş.. Allah görüp göreceği benimle olsun inşallah.. Gözü yaşlı yazıyorum bunları.. Arkamdan neler çevrilmiş ya yazıklar olsun... Bi de benim gibi kıza.. Öküz ya.. Sülalesinde yok benim gibi..

muhtemelen takip ettiğini biliyordu boşver gitsin zaten sen onu istemiyordun ki zaten onunla olsan bile çok mutsuz olacaktın iyi olmuş işte seni yormamış (:

Çok bozuldum.. O kim ki ben onu takip edicem.. Yemin ederim bakmıyordum bile.. Facebookta bi özellik var ya hani, önemli gelişmeler diye.. Orada ilişki durumumuz da gözüküyordu 2011 vs diye.. Ben de ordan silcektim baktım ki gözükmüyor, beklemedim engelleyeceğini. Kardeşimden baktım engellemiş. Pislik.. Öküzzz..

bence şuan sağlıklı düşünemiyosunuz bırakın başka ilişki düşüünmeyi biraz kafanızı dinleyin

zaten siz engelliycekmişiniz o engellemiş nevar ki.adı eski sevgili değilmi sevgili olup kavga etseniz engellese anlıycamda bukadar sinir niye.

Pis görgüsüz, Allahım yaa yerime sığamıyorum.. Ne çok haksızlığa uğradım böyle hiç değmeyecek bi insan için.. Ne pislikleri çıktı ortaya.. Herkese boncuk dağıtıyomuş meğerse beyimiz.. Allah kahretsin.

Önceki konularından gördüğüm kadarıyla, bence sen hayatını biraz hızlı ve karışık yaşıyorsun. Niyet aynı işte, Sen onu engelleyecektin, o engelledi bunun hazımsızlığını yaşıyorsun.
Noluyorsa engelleyince?
Az önce biri de beni engelledi mesela :) Komik yani.
Benim öyle egolarım yoktur, sil beni listenden dedim, silip engellemiş bir deee..
Erkek adam olsaydı, benim de yoktur sen sil derdi. Ben de silmezdim belki barışırdık.
Ama şimdiki insanlardaki bu tripler nolacak bilmem?
Ay çok yazık engelledi ya şimdi, karalar yaslar bağlasam az. Hahah :9:
İlle hemen hayatına birini almak zorunda değilsin, avukatları boşver bence.
Kendi kafanı toparla, rahatla biraz.

Valla pırlanta gibi insanlar var benmle görüşmek isteyen.. Ben de elin görgü görmemiş, eğitimsiz ayıları için ağlamışım.. Ailece yobaz pislikler.. Bu sözleri söylemeyi asla istemezdim ama benim hayallerim yıkıldı.. arkamdan ne dolaplar dönmüş. Ben ona hiç hata yapmamıştım oysa ki.. Sanki gözü üstümdeymiş gibi hareket ettim her an.. Allah yanına koymasın inşallah yaptıklarını.. Ettiğini çeksin baska bisey istemiyorum..

O seni engelemis ve baskasiyla ilgileniyor sadece senden once davranmis zaten sende engeleyecektin ve sende baskalariyla ilgileniyorsun yaptiginiz seyler ikinizinde ayni neden kendinde yaptigin seyler icin ona kiziyorsun ayrilmissiniz soznucta ikinizde ozgursunuz

Konu engelleme bile değil ki.. Ben gözümden sakındığım adamı silip attım.. Hiçbir sey canımı acıtmaz daha.. Ne mal olduğu ortaya çıktı ben ona üzülüyorum.

Konu sahibinin yazisini ve yorumları okudum ve şaşırdım.. Herkes yoluna devam et nasılsa sen engelleyecektin senden önce davranmış sil demiş.. Hangi kadın nişanlısı yada eşinden yada sevgilisinden ayrilinca içi içini yemiyor? Hangimiz engellensek bozulmaz ki.. Zor.. Bende yaşadım bunları.. Tavsiyem yeni biriyle falan değil sadece kendinle ilgilen canım.. Zamanla herşey yoluna girecek..

Saolasın canım.. Gerçekten tek sorun bu değil.. Son olayları paylaşmadım burda ben.. Tüm gururumu yerle bir etti.. Eskiden karıştırdığı haltlar da kulağıma geldi. Hakkımı helal etmiyorum.. Artk onunla ilgili duyduğum hiçbir seye üzülmeyeceğime de yemin ederim... Nefret ediyorum. Dilerim Allahtan bir daha hiç yüzünü görmeyeyim..

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim her birinize..

görgüsüz, salak, serefsiz, hayvan, pislik, aptal, esek, öküz...

var mi arttiran :26:

Gecmis olsun ne diyeyim... Önüne bak, kendinle ilgilen...
Icinde bu kadar kin ve öfke varken hayatina girecek her adama zarar verirsin
önce bu öfkeyi yenmesini ögren bence...

görgüsüz, salak, serefsiz, hayvan, pislik, aptal, esek, öküz...

var mi arttiran :26:

Gecmis olsun ne diyeyim... Önüne bak, kendinle ilgilen...
Icinde bu kadar kin ve öfke varken hayatina girecek her adama zarar verirsin
önce bu öfkeyi yenmesini ögren bence...

Moralim gerçekten çok bozuluyor aklıma o gelince. Çok zor bi dönemden geçiyorum..
İşe girmem ve dershaneye yazılmam çok iyi oldu, çevremi değiştirmem gerekiyormuş onu anladım.. Öfkemle mutluyum.. Onu hiç sevmiyorum.. Hiçbir zaman da affetmeyeceğim.. Hasta bile olsa, son dileği benden helallik almak bile olsa ona huzur vermeyeceğim.. Tamamen sildim onu.. Allaha havale ediyorum.. Hayatıma hiç girmediğini varsayıyorum.

Birkaç defa konunuzu gördüm, tabii yanlış hatırlamıyorsam.

Fark ettiğim bir şeyi söylemeden geçemeyeceğim.

Onun nasıl bir insan olduğunu görmüşsünüz, size göre her türlü kötü sıfata layık biri.

Bunu anlayıp ayrılmışsınız ama hala içinizde ona karşı tiksinti devam ediyor, sanki 'Ben bunu nasıl adam yerine koydum' diye içinizi yiyorsunuz. Yaptığınız hatayı içten içe affedememiş gibisiniz.

Tavsiyem bir hata yaptınız, herkes yapabilir. Affedin kendinizi, o sizin kıymetinizi bilmediyse siz kendi kıymetinizi bilin. Onu da Allah'a havale edin.

Moralim gerçekten çok bozuluyor aklıma o gelince. Çok zor bi dönemden geçiyorum..
İşe girmem ve dershaneye yazılmam çok iyi oldu, çevremi değiştirmem gerekiyormuş onu anladım.. Öfkemle mutluyum.. Onu hiç sevmiyorum.. Hiçbir zaman da affetmeyeceğim.. Hasta bile olsa, son dileği benden helallik almak bile olsa ona huzur vermeyeceğim.. Tamamen sildim onu.. Allaha havale ediyorum.. Hayatıma hiç girmediğini varsayıyorum.

Farkli seylerle ilgilenmek her zaman iyi gelir böyle durumlarda.
Zamanin gecer, kafan dagilir, yeni cevre edinirsin, bu zor günler nasil gececek demeye kalmadan
bakmisin hersey normale dönmüs bile.

umarim en kisa zamanda bu zor günleri asarsin...

Birkaç defa konunuzu gördüm, tabii yanlış hatırlamıyorsam.

Fark ettiğim bir şeyi söylemeden geçemeyeceğim.

Onun nasıl bir insan olduğunu görmüşsünüz, size göre her türlü kötü sıfata layık biri.

Bunu anlayıp ayrılmışsınız ama hala içinizde ona karşı tiksinti devam ediyor, sanki 'Ben bunu nasıl adam yerine koydum' diye içinizi yiyorsunuz. Yaptığınız hatayı içten içe affedememiş gibisiniz.

Tavsiyem bir hata yaptınız, herkes yapabilir. Affedin kendinizi, o sizin kıymetinizi bilmediyse siz kendi kıymetinizi bilin. Onu da Allah'a havale edin.

Kesinlikle çok ince görmüşsün.. Annemi üzdüm ona çok üzülüyorum bi de hayatımda iyi bir şeyler yaptğımda hep taktir edildim.. Ama bu insan bi defa bile hakkımı vermedi, hep bi aşağılama şakayla karışık da olsa.. Çok kızıyorum kendime ve aşamıyorum..

Farkli seylerle ilgilenmek her zaman iyi gelir böyle durumlarda.
Zamanin gecer, kafan dagilir, yeni cevre edinirsin, bu zor günler nasil gececek demeye kalmadan
bakmisin hersey normale dönmüs bile.

umarim en kisa zamanda bu zor günleri asarsin...

Kinimden kurtulamıyorum ki.. Yoksa harika bi çevrem var.. Etrafımda mükemmel insanlar var. Rabbime sığınıyorum.. Çook eminim tekrar gelecek kapıma.. Ona Türk filmlerindeki kötü karakter kahkahasından atıcam.. Tiksinerek bakıcam.. Biliyorum ben malımı.. Devran dönecek.. Ama adını bile hatırlamayacağım.. Çok mutlu olacağım çünkü ben hep iyilikten yana oldum.. Kimsenin yaptğı yanına kalmasın inşallah.

yaşınız kaç?
sizin yerinizde olsam bende sinir küplerine binmiş tur atıyor oluyordum.
boşverin,ama ilişki içinde bekleyin.
biraz kendinize zaman verin,umarım gerçek mutluluğu yakalarsınız..:6:

yaşınız kaç?
sizin yerinizde olsam bende sinir küplerine binmiş tur atıyor oluyordum.
boşverin,ama ilişki içinde bekleyin.
biraz kendinize zaman verin,umarım gerçek mutluluğu yakalarsınız..:6:

91liyim.. Umarım öyle olur canım, sağ ol. :) Gayet mutluyum. Kabullendim ve acı da çekmiyorum. Her şey güzel olacak.. :)

Ogrendigin seyler ne bilmiyorum ama ofken dinmiyor ki anlayabiliyorum. Ama sen farkindasin herseyin ve hayatina devam ediyorsun. Ne guzel ise basladin dershaneye gidiyorsun. Yeni cevre edinirsin. Kafan bi kere mesgul olur. Ne yasatti o kisi bunlari dusuncek vaktin bile olmucak sonrada zaten hatirlamayacaksin :)

Back
X