• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz beni facebooktan engellemiş..

91liyim.. Umarım öyle olur canım, sağ ol. :) Gayet mutluyum. Kabullendim ve acı da çekmiyorum. Her şey güzel olacak.. :)

Tüh yasitim sandim arkadaş buldum diye sevindim :))))))) 5 yaş küçüğüm sizden :) bunu neden yazdiysam :D neyse konuya dönüş .d hakkınızda hayırlısı olsun :)))

Öncelikle yeni işin hayırlı olsun canım .
Şimdilik sen hayatına devam et acını yaşa .
Eğer ileri de bir şeyler hissedersen o zaman düşün .

Ogrendigin seyler ne bilmiyorum ama ofken dinmiyor ki anlayabiliyorum. Ama sen farkindasin herseyin ve hayatina devam ediyorsun. Ne guzel ise basladin dershaneye gidiyorsun. Yeni cevre edinirsin. Kafan bi kere mesgul olur. Ne yasatti o kisi bunlari dusuncek vaktin bile olmucak sonrada zaten hatirlamayacaksin :)

Evet şükürler olsun.. Büyük bi hatadan dönmüşüm.. 11 ekimde evlenecektik.. Ben yine de düğün yapacam cuma günü.. Kurtuluşumu kutlayacağım! :))

Tüh yasitim sandim arkadaş buldum diye sevindim :))))))) 5 yaş küçüğüm sizden :) bunu neden yazdiysam :D neyse konuya dönüş .d hakkınızda hayırlısı olsun :)))

Arkadaş olmamıza engel değil yaş farkı :) Teşekkür ederim.

Öncelikle yeni işin hayırlı olsun canım .
Şimdilik sen hayatına devam et acını yaşa .
Eğer ileri de bir şeyler hissedersen o zaman düşün .

Acı kalmadı hayatım yaşanacak.. O yaşasın. Ben sildim attım. Ona karşı sadece nefret duyabilirim.

Back
X