Efendi efendi denize gireblrsin sapıkça kimseye bakmayablrsin ama sana haram olana baktığın zaman normal bakışta geçerli bu dediğime ever göz zinası işliyorsun
Googleye yazın araştırın hanginize yazayım siper aldınız resmen
o zaman insanın kendini haram karantinasına alması lazım ve evden çıkmaması lazım. Çünkü senin bakış açına göre kendi isteyerek bakmasa bile görse bile zina yapmış oluyor. Tüm kadınların feraceye girmesi lazım erkeğin zina yapmaması için. Ayrıca zina bir tek erkeğe özgü bir şey değil. Kadın için de geçerli o zaman erkekler de feraceye girsin. Bir tek kadın mı suç aleti.Efendi efendi denize gireblrsin sapıkça kimseye bakmayablrsin ama sana haram olana baktığın zaman normal bakışta geçerli bu dediğime ever göz zinası işliyorsun
Googleye yazın araştırın hanginize yazayım siper aldınız resmen
Göbek deliği ve diz kapağı arası evet kadın kadına da haramTartışmak için değil sadece ciddi merak ettim o yüzden soruyorum.
Konu sahibesi demiş ki bikinili kadınları görmek istemiyorum göz zinası oluyor. Kadın kadını görünce de mi oluyor bu?
yok gerçekten göz zinası diye bir şey. Ama karşındaki gözlerinle soyup soğana çevirmen lazım. Yoksa bakmakla görmek arasındaki ilişki okumayla iyi okur arasındaki ilişki gibidir. Yani görürsün ama kesmezsin. Bu zihniyet şuradan geçiyor kadınlar açılıp saçılıyor kocam bakıyor. Suç kocamda değil açılıp saçılanda.Valla öğrendik işte hep beraber baksanıza. Ben bir yaşıma daha girdim bu konuya yazılanları gördükçe. Ha bide yeni bir kelime öğrendim "göz zinası"
Göbek deliği ve diz kapağı arası evet kadın kadına da haram
neden ki sence dini konular bu kadar hassas. Çünkü herkes kendine göre yorumluyor. Kulaktan dolma dini bilgiler. Kaç kişi şimdiye kadar okumuş da X kaynaktan örnek vermiş.Linç tayfa gelmiş yine
ve herkes anlamak istediği gibi anlamış.
dini konular açılınca nedense bu forum acayip bir hale geliyor.
yorumları okuyunca gözlerim pörtledi.
pes vallahi pess...
Hatta şu an da yazdığı telefon tamamen harama davet aleti, şeytan icadıo zaman çamaşır ve bulaşık makinaları da olmamalı
çünkü gavur icadılar
Git araştır
Var. Renkleri ve desenleri çogzel bi de ıslanınca kukumuz mememiz görünmüyor. Farklı olmasa bikini alma ihtiyacı duymazdık donla girerdik öyle değil mi?
ben sizi en başından anladım siz eşinizin söylediği şeyi yapmadığı için hoşnutsuzsunuz ama konuyu çok farklı şekilde açtınız olaya girişiniz sizi direk linç ettirdi. eşiniz plaja gidip kuzenleriyle vakit geçirmek istiyor demek ki burada kv falan konu değil konu eşiniz onunla çözmelisinizProblemim açıklarla değil ben konuyu tam açıklayamadım sanırım yoksa bu kadar insan gaza gelip lince başlamazdı
Ne çabuk bozulan bir ahlakmış o öyleAhlakımızı bozdun durduk yere.
Bunun koşan, kaslı, erkek versiyonu var mı?
Gidin araştırın Allah aşkına ya bana neden soruyorsunz? Bide beğenmiyolar komiksinizGöbek deliği ve diz kapağı arası evet kadın kadına da haram
Hatta şu an da yazdığı telefon tamamen harama davet aleti, şeytan icadı
Peki göz zinası sadece bikinili kadınlar için geçerli bişey mi? Ben burada sokağa çıktığımda şort üstü büstiyer, mini etek üstü büstiyer giymiş pek çok kadın görüyorum. Siz ya da eşiniz bunları gördüğünüzde göz zinası olmuyor mu? Ki burası büyük şehir, sahil şeridinde bunlardan çok daha fazlası vardır eminim. Onlardan nasıl korunuyorsunuz?
yok gerçekten göz zinası diye bir şey. Ama karşındaki gözlerinle soyup soğana çevirmen lazım. Yoksa bakmakla görmek arasındaki ilişki okumayla iyi okur arasındaki ilişki gibidir. Yani görürsün ama kesmezsin. Bu zihniyet şuradan geçiyor kadınlar açılıp saçılıyor kocam bakıyor. Suç kocamda değil açılıp saçılanda.
OOO duyar kasıcımız da gelmiş. aman eksik olmayınLinç tayfa gelmiş yine
ve herkes anlamak istediği gibi anlamış.
dini konular açılınca nedense bu forum acayip bir hale geliyor.
yorumları okuyunca gözlerim pörtledi.
pes vallahi pess...
Şey geldi aklıma, bikaç sene önce nisan sonu ya da mayıs başı tatile gitmiştik 2-3 günlüğüne. Bu kafada bi ablamız da balayına gelmişti. Plajda havuzda normal kıyafetleriyle, pantolon gömlek oturuyorlardı. Bir taraftan da abla sürekli söyleniyordu “sezon dışında geldik bunlar (bikinili bizler oluyoruzo akıllı telefondan google a bikinili kadın yazsan plajdaki göbeklilerden daha seksileri çıkıyor
adam bakacaksa açar bakar, sonra da geçmişi siler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?