Deniz problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ohh be ! çok şükür !

doğru olan ne.. kendisinin plaja gitmek istememesi. konudaki tek doğru bu bence.
İslamda Hz Muhammed kendi kızına bile yaptırım yapamazken kocasını haramdan koruma çabası gerçekten dini önemsediği için mi yoksa gizli bir kıskançlık duygusu mu? İkisinin arasındaki fark kilit cevap ama doğru cevabı verecek cesaret lazım.

Bence bunu sakin bir sekilde tekrar esinizle konusursunuz..sanirim esiniz annesini kirmak istemedi.

Zina sadece cinsellik değil

çünkü günah sadece cinsellikle tanımlanmış yıllardır.
hak yemek, dedikodu yapmak, dayak atmak falan hikaye.
yeter ki zina yapmayalım !
ne yazık ki çok çok geniş olan din konusu ve içinde var olan affedicilik, hoşgörü ise çok az insanın dilinde kalmış.

ban yememek için din konusunu kapıyorum :)

Keşke denizi olan şehre taşınırken haber verseydiniz plajları kapatsalardı
Bikinili tangalı insan alerjiniz varsa bilemicem, bende kıskanç bir eşim ama daha bu yaz tangalı rusların arasında tatil yaptık, eşine güvenmeyen bunları kafasına takıp sorun çıkartan gidip sibiryada yaşasın zaten

Yok onlar saylanmıyormuş. Sokakta şortlu görüp kafasını çevirince sorun yokmuş öyle dedi
o zaman konu sahibi kendine ve hatta eşine hiç güvenmiyor. Kocası 2. kere dönüp bakar zina yapar diye.
Zaten bu göz zinasının temeli kendine güvensizlikten kaynaklanıyor kocasını da geçtim.

tabi canım dinen var göz zinası. Sen karşındakini gözünle rahatsız edecek noktaya getirirsen zinadır bu tabi. Biz bile çok güzel bir kadına bakıyoruz. Biz de zina yapmış oluyoruz o zaman.Bunun temelinde kocasını içten felaket kıskanan bir kadın yattığını düşünüyorum.

siz ve sizi gibi düşünenlere malesef ne kadar ince şekilde de anlatılsa anlaşılabileceğini hiç düşünmüyorum.

insanın anlatmaya çalıştıkları karşısındakilerin anlayabildiği kadardır.

nasıl olsa algı hiş değişmeyecek. o yüzden yorulmaya gerek yok bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…