Hayırkendı gormek istemese bıle görünce zina mı oluyor gerçekten?
Gördü ve hemen kafasını çevirdi 2 sn lik zina mı yapmış oluyor cidden?
Lütfen yapmayın konuşma tarzınız o kadar itici ki insanları dinden soğutacaksınız
dini hassaisyet sahibi olmak açık giyinenleri eleştirmek aşağılamak değildir, hoşgörülü olabilmektir, insanların hayatına saygı duyabilmektir, sizin gibi olmayanlarla dostluk kurabilmektir dini hassasiyeti olan bi insan bilir ki esas olan şekil değil özdür, Allah insana günah işleme özgürlüğü vermiştir, kimseye zararı olamadan günah işleyen birini eleştirmek kimsenin haddine değildir, lütfen uslubunuzu düzeltin
doğru olan ne.. kendisinin plaja gitmek istememesi. konudaki tek doğru bu bence.aklı selim olan her müslüman dinen olması gerekeni bilir.
hee yaşam olarak uyar ya da uymaz onu sorgulayamayız.
ama meşrulaştırmak da olmaz.
o zaman herkes dilediği gibi hayvan misali bilinçsiz ve sorumsuz gezsin
dilediği gibi şuursuzca yaşasın böyle mi olacak.
bu millet ne zaman bu kadar geniş düşünür oldu bazen inanasım gelmiyor.
bazen başımıza gelen bu musibetlere bile şükreder oluyorum, daha beterinden korusun Rabbim bu azgınlıkla.
evet ben türbanlı değilim, ama doğru olanı da meşrulaştırıp yok sayamam. şurda onca saçma yorumu görünce susamazdım kusura bakmayın.
Arkadaşlar herkesin kendi görüşü kendi düşüncesi kendi hayatı var saygı duyuyorum saygı bekliyorum. Herşeyi sevmek zorunda olmadığımız gibi ben plajları sevmiyorum. Eşimle aldığımız bir karar var ve bana danışılmadan bu kararın çiğnenileceği şekilde olan yapılması canımı sıktı. Yanlış aktarmış olabilirim yanlış anlaşılmış olabilirim. Buradaki problem denizde çıplaklar var kocamı göndermem değil. Giden gitsin ama ben hoşlanmıyorum hoşlanmak zorunda değilim. Eşimde gitmek istiyorsa bensiz kayınvalidemle plan yapmak yerine önce bunu dile getirmeliyd diye düşünüyorum. Şimdi olan oldu ve ben bu durumda nasıl tepki göstermeden halledebilirim diye fikir almak istedim olay bu
Zina sadece cinsellik değilya o zaman kullanma telefon falan. televizyon da izleme. bir suru adam cikiyor. ben mesela simdi buraya ciplak bir erkek fotosu atsam sak diye, ne yapabilirsin? icinde kotu niyet olmadan gormus oldun. zina mi yani gunaha mi girdin?
ben inanmiyorum ya sizin dediginiz kadar bagislayici olan bir yaraticinin virta zirta her seye zina diyip gunah kabul edecegine. hayati kendine zehir ediyorsun, bunun tek sebebi de sacma sapan yozlasmis arap kulturu. islamiyet senin arabistanda su an gorduklerin degil. her haltin sonunu cinsellige/zinaya bagliyorsunuz sasiriyorum artik ya.
Yok onlar saylanmıyormuş. Sokakta şortlu görüp kafasını çevirince sorun yokmuş öyle dedikendı gormek istemese bıle görünce zina mı oluyor gerçekten?
Gördü ve hemen kafasını çevirdi 2 sn lik zina mı yapmış oluyor cidden?
O zaman plaja gitmesindeki sakınca ne Allah aşkına. Efendi efendi denizine girse kocası ne sakıncası var?Hayır
"Birinci bakış sana, ama ikincisi aleyhinedir."
ya o zaman kullanma telefon falan. televizyon da izleme. bir suru adam cikiyor. ben mesela simdi buraya ciplak bir erkek fotosu atsam sak diye, ne yapabilirsin? icinde kotu niyet olmadan gormus oldun. zina mi yani gunaha mi girdin?
ben inanmiyorum ya sizin dediginiz kadar bagislayici olan bir yaraticinin virta zirta her seye zina diyip gunah kabul edecegine. hayati kendine zehir ediyorsun, bunun tek sebebi de sacma sapan yozlasmis arap kulturu. islamiyet senin arabistanda su an gorduklerin degil. her haltin sonunu cinsellige/zinaya bagliyorsunuz sasiriyorum artik ya.
o zaman konu sahibi kendine ve hatta eşine hiç güvenmiyor. Kocası 2. kere dönüp bakar zina yapar diye.Yok onlar saylanmıyormuş. Sokakta şortlu görüp kafasını çevirince sorun yokmuş öyle dedi
iki paragraf yazi yazdim, verdigin cevap bu mu?Zina sadece cinsellik değil
tabi canım dinen var göz zinası. Sen karşındakini gözünle rahatsız edecek noktaya getirirsen zinadır bu tabi. Biz bile çok güzel bir kadına bakıyoruz. Biz de zina yapmış oluyoruz o zaman.Bunun temelinde kocasını içten felaket kıskanan bir kadın yattığını düşünüyorum.Göz zinası diye bir kavram duydum ben.
Şimdi ben plajda deniz şortuyla bir adam görsem vuuu ne kadar seksi şöyle sevişirim bununla falan diye düşünürsem olabilecek birşey bence.
Demek ki kendilerine güvenmiyorlar o yüzden görmek istemiyorlar diye düşündüm şahsen.
Durduk yere günaha soktun hepimiziiki paragraf yazi yazdim, verdigin cevap bu mu?
Eki Görüntüle 2900370
sen simdi zina yaptin mi yapmadin mi?
Kıl adam değil mi bu yaiki paragraf yazi yazdim, verdigin cevap bu mu?
Eki Görüntüle 2900370
doğru olan ne.. kendisinin plaja gitmek istememesi. konudaki tek doğru bu bence.
İslamda Hz Muhammed kendi kızına bile yaptırım yapamazken kocasını haramdan koruma çabası gerçekten dini önemsediği için mi yoksa gizli bir kıskançlık duygusu mu? İkisinin arasındaki fark kilit cevap ama doğru cevabı verecek cesaret lazım.
iki paragraf yazi yazdim, verdigin cevap bu mu?
Eki Görüntüle 2900370
iki paragraf yazi yazdim, verdigin cevap bu mu?
Eki Görüntüle 2900370
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?