- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Burası eleştiri platformu yanlış konuyla geldiniz, burdaki çoğu kesim sizi anlamıcak kendi kafalarına göre yorumlicak
Bende hoşlanmıyorum plaj ortamından ve gitmekte istemem sizin gibi
Ama eşim mecbur gidecekse plajın cafe tarzı yeri vardır mutlaka orda oturup bekleyeblr, yada birlikte gidip bekleyebilirsiniz ben olsam öyle yapardım
3 4 yorum okudum gerçekten iğrenç yorumlar var..
Ağzımı açmak istemiyorum açarsam banlanırım..
Ama her kadın geniş bakışlı değil herkesi kendinizle bir tutmayın..
Kocalarımızda sapık değil bön bön bakacak halleri yok ama o ortamı görmesini istemiyoruz..
heh iyi o zaman. Yoksa patronun iş zamanını kk da çalarak haram yemiş olacaktınız. Haram sadece bacağa bakmakla olmaz. Ama en çok reyting alan haram çeşidi bu.
Göz zinası sadece bikinili kadınlar için mi geçerli? Sokağa çıkmıyor musunuz? Sokaklar şortlu, büstiyerli, mini etekli, elbiseli kadın dolu. Bunlar göz zinasına girmiyor mu?
yooo tam anlatmak istediğiniz yerdeyim.
Onlara göz zinayı değil dedim mi benGöz zinası sadece bikinili kadınlar için mi geçerli? Sokağa çıkmıyor musunuz? Sokaklar şortlu, büstiyerli, mini etekli, elbiseli kadın dolu. Bunlar göz zinasına girmiyor mu?
Açıkçası ben bu sitede kocasının kirli donlarını inceleyen kadına bile bu kadar şaşırmamıştım. Asıl değişik olan konu sahibinin bakış açısı.Konunuzu kapattırın bence, değişik zihniyetler çok burda
Ya gerçekten komiksiniz yaheh iyi o zaman. Yoksa patronun iş zamanını kk da çalarak haram yemiş olacaktınız. Haram sadece bacağa bakmakla olmaz. Ama en çok reyting alan haram çeşidi bu.
Ne kadar garip bir insansiniz.Kayınvalidemin olduğu yerde de deniz var çok istiyorlarsa kendi evleri için plan yapsınlar
göz zinası ne ki: bakınca göz zinası mı oluyor. yoksa oturup kessin adam demiyoruz plajda.kesip kesip bıyıklarını kıvırsın da içi gitsin demiyoruz. Efendi efendi denizine giren herkes zina mı yapmış oluyor şimdi?
Onlara göz zinayı değil dedim mi ben
Bikinili dolu ortama girmek var sokakta yürürken görünce başını çevirip yürümek var nerden nereye getiriyosunz
Haramı nereden görecek kocanız, çıplaklar plajına mı gidiyorsunuz?Hayır neden haramı görsün kocamın gözleri? Göz zinayı diye birşey var biliyormusnuz? Sanmıyorum bildiğinizi bilseniz sormazsınız
Sahili olmayan şehri napayım bi bikinili mayolularda shilde vardı yazik dunyanin minetlerinden faydalanamadan ot gibi yaşayıp gidiyor insanlar üzücü
İyikiEvet bu forumda gördüğüm en değişik zihniyetlerden biri sizsiniz mesela, neyse ki sadece forumda görüyorum
Evlerinde tv de yoktur belki. O da haram olabilerabi sokağa da gerek yok, tv ler dolu.
hangi dizi var film var kadınların açık saçık olmadığı
Neden haram olan çıplak kadınları görsün??
tabi öyle demedin ama haram diye irdelediğin konu hakkında pek hakimiyetin yok bence. En büyük haramlardan biri olarak bellemişsin.Ya gerçekten komiksiniz ya
Ben haram sadece bacağa bakmak diye birşey mi söyledim neden bukadar çarpıtıyosunzkii
Haramı helali sizden öğrenecek değilim
Haramı nereden görecek kocanız, çıplaklar plajına mı gidiyorsunuz?
madem yurt dışından geliyorlar hiç çekmeseler ua kimseyi bi otel ayarlasalar gitseler deniz sevmeyen bensiz plan yaptılar hamilelik hormonu korona falan diye her şeyi istediği gibi yönetmek isteyen birinde kalmasalarTamam kari, koca sahile yine gitmeyin, ömür boyu gitmeyin hatta ilk firsatta sahilsiz bir yere taşinirsiniz umarim bir sey dedigimiz yokta insanlar yurtdisindan geliyormuş yaz gunu bir denize girmek istiyorlar. Eşiniz de onlari goturmek istiyor bu cok normal, ne diyecek insanlara "bikinili kadin gorme ihtimalimden dolayi gidemeyiz oturun" mu desin? Bu tavriniz artik başka bir boyuta geciyor sizin saglikli degil.
Siz bilmeyebilirsiniz hanımefendi, bilene de karışmayın lütfen. Biz o denizde bikinileri giyip herkesin içinde ohooooo söylemeyeyim şimdi neler yapıyoruzgöz zinası ne ki: bakınca göz zinası mı oluyor. yoksa oturup kessin adam demiyoruz plajda.kesip kesip bıyıklarını kıvırsın da içi gitsin demiyoruz. Efendi efendi denizine giren herkes zina mı yapmış oluyor şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?