Deniz problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibiyle lol arkadaş cennette içeceklerini yudumlarken biz forumcak ateşlerde yanacağız

dini ve namusu kadının giyimine indirgemek, bunun üzerinden başka "kadınlara" geniş demek yazıktır, ayıptır.
keşke bu "haram kadına" taktığımız kadar vicdana, hoşgörüye taksak.

Ahlakını seviyim, ahlak kalptedir, kocana soylede bir zahmet uckuruyla gözlemesin milleti, sizin kalbiniz fitne, birde ahlaktan bahsetmeyin bize.

Çok komiksiniz, özgüven ne demek öğrenin de gelin..
Bizimkisi haramdan korunmak.
İslamdan bi habersiniz Allah hidayet versin ne diyim ki sizlere laf anlatılmaz çünkü anlamamak için elinizden geleni yapıyorsunz
haramdan korunmak istiyorsanız kadın erkek ayrı havuzlara veya uygun tenha yerlere islami otellere vs gidebilirsiniz, eşe denize gidilmeyecek şeklinde bi baskı dini hassasiyet değil bence belli eş gitmek istiyor

bende tesettürlüyüm ailemiz açık eşimin kız kardeşi bikini giyer birlikte gider eğleniriz, onlar açık giyiniyor diye benim gitmemem dini hassasiyet değil ayıp ve kabalıktır bence , dini hassasiyet böyle bir şey değildir

Siz bilmeyebilirsiniz hanımefendi, bilene de karışmayın lütfen. Biz o denizde bikinileri giyip herkesin içinde ohooooo söylemeyeyim şimdi neler yapıyoruz
ne ilginç bir yaklaşım yahu bu kocam göz zinası yapacak diye var gücümle engellemeye çalışıyorum. Tüm günahlarının önüne geçebilir miyim ki kocamın???Aynı mezar vasiyetimiz var.

Efendi efendi denize gireblrsin sapıkça kimseye bakmayablrsin ama sana haram olana baktığın zaman normal bakışta geçerli bu dediğime evet göz zinası işliyorsun
Googleye yazın araştırın hanginize yazayım siper aldınız resmen

onlara mantıklı gelmiş ama size mantıklı olup olmadığını sormamışlar bana gelseler öyle daha iyi oh sabah gider akşam gelirler gündüz evde olmazlar işte. siz onları götürmek istediğiniz yerleri onlar gidince eşinizle gezin

ne ilginç bir yaklaşım yahu bu kocam göz zinası yapacak diye var gücümle engellemeye çalışıyorum. Tüm günahlarının önüne geçebilir miyim ki kocamın???Aynı mezar vasiyetimiz var.
Valla öğrendik işte hep beraber baksanıza. Ben bir yaşıma daha girdim bu konuya yazılanları gördükçe. Ha bide yeni bir kelime öğrendim "göz zinası"

Benim anladığım hanfendinin problemi hem kıskançlık hem de o ortamda bulunmamayı istememek. Diyor ki kiliseye de gezmeye götürürüm . Eşinin bikinili kadın görmesini istemiyor? Olabilir mi evet. Bana da tuhaf geliyor bu bakış açısı ama hassasiyetini eşine ve onun ailesine dile getirmiş. Onlarda önce anlayışlı karşılar gibi davranıp arkasından plan yapmışlar. O zaman bunu dile getiren birinin evinde bir gün durup gitsinler. Sizde eşinizle gidip plaja bırakıp misafirleri etrafta bi cafede oturabilirsiniz. Ama bu kıskançlık konusunu da lütfen çözmeye çalışın. En çok size zararı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…