- 23 Ağustos 2012
- 51.204
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.345
- 898
Biz denize iç çamaşırıyla girmeyi tercih etmiyoruz, şahsen ben tercihimi bikiniden yana kullanıyorum.İç çamaşırı giyinmiş oluyor doğru pardon
Konu sahibiyle lol arkadaş cennette içeceklerini yudumlarken biz forumcak ateşlerde yanacağızgöz zinası ne ki: bakınca göz zinası mı oluyor. yoksa oturup kessin adam demiyoruz plajda.kesip kesip bıyıklarını kıvırsın da içi gitsin demiyoruz. Efendi efendi denizine giren herkes zina mı yapmış oluyor şimdi?
kadınlar çıkma özgürlüğünü kullanmış. Görmek ayrı bir şey bakmak ayrı bir şey.
Haramsa tüm haram ve helal kavramları hayatınızda 4*4 idame ediyor musunuz cidden? Sokaktaki kadınlara takmış durumdasınız. Nedense haram deyince bir tek karşı cinsin bacağı, memesi konu oluyor.
Biz denize iç çamaşırıyla girmeyi tercih etmiyoruz, şahsen ben tercihimi bikiniden yana kullanıyorum.
Ahlakını seviyim, ahlak kalptedir, kocana soylede bir zahmet uckuruyla gözlemesin milleti, sizin kalbiniz fitne, birde ahlaktan bahsetmeyin bize.Herkesin kendince ahlak çerçevesi var. Bunu da yanlış anlamayın kimseye ahlaksız demek haddim değil. Sadece benim yetişme şeklim mayolu bikinili ortamları kaldırmıyor. Giyenlere de gidenlere de saygı duyuyorum. Görünce de öcü görmüş gibi olmuyorum. Nefret ettiğim bişey de değil sadece hoşlanmıyorum. Sizinde haz etmediğiniz hoşlanmadığınız kendinizce haklı olduğunuz ama başkasına saçma gelen durumlarınız olabilir. Ben burda sadece benim misafirime bensiz plan yapılmasına kızdım hoşlanmadığım ortama girip girmeme konusunda sizden fikir almak istedim hepsi bu
Olsun be, dünya gözüyle şu deniz nimetinden yararlandım ya gözüm açık gitmemKonu sahibiyle lol arkadaş cennette içeceklerini yudumlarken biz forumcak ateşlerde yanacağız
haramdan korunmak istiyorsanız kadın erkek ayrı havuzlara veya uygun tenha yerlere islami otellere vs gidebilirsiniz, eşe denize gidilmeyecek şeklinde bi baskı dini hassasiyet değil bence belli eş gitmek istiyorÇok komiksiniz, özgüven ne demek öğrenin de gelin..
Bizimkisi haramdan korunmak.
İslamdan bi habersiniz Allah hidayet versin ne diyim ki sizlere laf anlatılmaz çünkü anlamamak için elinizden geleni yapıyorsunz
Var. Renkleri ve desenleri çogzel bi de ıslanınca kukumuz mememiz görünmüyor. Farklı olmasa bikini alma ihtiyacı duymazdık donla girerdik öyle değil mi?Farkımı var
Bikini kumaşı su geçirmiyorFarkımı var
ne ilginç bir yaklaşım yahu bu kocam göz zinası yapacak diye var gücümle engellemeye çalışıyorum. Tüm günahlarının önüne geçebilir miyim ki kocamın???Aynı mezar vasiyetimiz var.Siz bilmeyebilirsiniz hanımefendi, bilene de karışmayın lütfen. Biz o denizde bikinileri giyip herkesin içinde ohooooo söylemeyeyim şimdi neler yapıyoruz
Efendi efendi denize gireblrsin sapıkça kimseye bakmayablrsin ama sana haram olana baktığın zaman normal bakışta geçerli bu dediğime evet göz zinası işliyorsungöz zinası ne ki: bakınca göz zinası mı oluyor. yoksa oturup kessin adam demiyoruz plajda.kesip kesip bıyıklarını kıvırsın da içi gitsin demiyoruz. Efendi efendi denizine giren herkes zina mı yapmış oluyor şimdi?
onlara mantıklı gelmiş ama size mantıklı olup olmadığını sormamışlar bana gelseler öyle daha iyi oh sabah gider akşam gelirler gündüz evde olmazlar işte. siz onları götürmek istediğiniz yerleri onlar gidince eşinizle gezinKayınvalidem Türkiye de zaten gelenlerde ona geliyor bana 2 günlüğüne gelecekler onda da bir sürü gezecek yer bulmuşken gelen misafirlerimizi nerelere götürürüz diye düşünürken 1 günümüzü denizde geçirmek bana mantıklı gelmiyor.
Evlerinde tv de yoktur belki. O da haram olabiler
Güzel yapıyorsunuz bana da bu cevap lazım zaten nasıl oyalanabilirim şeklinde teşekkür ederim
Bikini kumaşı su geçirmiyorbide model olarak daha güzel tabi
Valla öğrendik işte hep beraber baksanıza. Ben bir yaşıma daha girdim bu konuya yazılanları gördükçe. Ha bide yeni bir kelime öğrendim "göz zinası"ne ilginç bir yaklaşım yahu bu kocam göz zinası yapacak diye var gücümle engellemeye çalışıyorum. Tüm günahlarının önüne geçebilir miyim ki kocamın???Aynı mezar vasiyetimiz var.
Tabi canım, ben şahsen denize iç çamaşırıyla giren birini görsem " cık cık" yaparım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?