Deniz problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

belki de eşiniz eskisi gibi bunu bir problem olarak görmüyor. yada o an durun karıma sormam lazım diyemedi. işin içinde aileler olduğundan hoşgörülü olacağınızı düşündü belki de ?

halletmeye çalışmayın. bırakın gitsin. annesi olacak yanında sonuçta. başka bir yerde de yazdım, durup dururken erkek arkadaşlarımla gidicem dese hak verirdim. ama konu misafirlik ve anne ile ilgili.

yazdıklarınızdan kontrolünüz dışı şeyler istemediğinizi algıladım ama hayat bu şekilde çok zor olur.

siz de gidip orada gölge bir cafede oturabilirsiniz. evet etrafta bikinili mayolu insanlar olur ama kimse karşınıza dikilip kendini zorla göstermeyecek.

gölgede kitabınızı alıp limonatanızı içip zaman geçirebilirsiniz.

ayrıca bebeğinizin gelişim sürecinde deniz ve güneş çok önemli. denize giren ve güneş gören çocuklar gerçekten daha sağlıklı gelişiyorlar.

bence sizde bu kuralı esnetmenin yaşam şeklinize uygun yollarını ararsanız daha iyi olur, çocuğunuz için.

Siz muhafazakarsanız gitmeyin
Hani herkesin amel defteri varya karışmaz birbirine
Eşiniz gitmeye karar verdiyse size söz düşmez
Oda sizin kadar muhafazakar değil demekki misafirleri denize bırakıp dönebilirdide
Çok abartmışsınız
Unutmayın kıskançlık fitne ah almakta günah
Oradaki herkesi zan altında bırakamazsınız
Hastalıklı buldum sizi baya
Evet herkesin yaptığı günah ama hem bayan hem erkek olarak bakmamalıyız bakmamayı öğrenmeliyiz
Açık biri olsamda en iyi özelliğim bu kimseye bakmıyorum dısarıda bence öğrenin
Eşinizde öğrenememişse boşanın
Böyle hem siz hemde o hasta Olur hemde ruh hastası

yanlış mı yazdıklarım???
Kendi düşüncem değil ki..
Doğru olan bilinen şeyleri yazdım...
Kcoasının gözlerine mühür çeksin onu korusun haramdan..
Tüm haramlar için ama yapsın aynı şeyi. Mesela biri hakkında yorum dahi yapmasın diye ağzını diksin falan.

yada kimse kimse için "bunlar gibi geniş değiliz" demesin mesela.
sırf plaja gidiyorum diye geniş olamam zira

Kelime i şehadet getirmek
Namaz kılmak
Oruç tutmak
Hacca gitmek
Zekat vermek
Kadınlara tesettür vs bunlar şart ve farzken
Sorsan bunların kaçını yapıyor ?
Göz zinasıymış bikiniymiş harammış kocası görcekmiş kafayi yer

yada kimse kimse için "bunlar gibi geniş değiliz" demesin mesela.
sırf plaja gidiyorum diye geniş olamam zira
yok ya konu sahibinin içi şişmiş eşi gidecek diye. EN önemli ayrıntı o zaman yazıdaki. Eşi gitmezse sorun yok işte de açık açık diyemiyor.

yok ya konu sahibinin içi şişmiş eşi gidecek diye. EN önemli ayrıntı o zaman yazıdaki. Eşi gitmezse sorun yok işte de açık açık diyemiyor.
Eşim gitmezse sorun yok isteyen istediği yere gitsin. Eşimde gitmek istiyorsa bunu bana plan yapmadan önce söylesin. Yeterince açık açık dedim mii?

Sordunuz yazdık doğru bildiğimizi
Neden bukadar çarpıtıyosunzki konuyu

Ben hiç günah işlemiyorm tv izlemiyorm telefona bakmıyorum diye birşey demedim ki. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.. Konuyu uzattınız genellediniz..
Keşke yazmasayıdm hiç

Genişsem de bu insanlara laf söyleme hakkı vermez. Benim genişliğim ne ilgilendirir elalemi?

işte onu diyorum
böyle konularda bir tane de suçlamayan yorum görmedim
anında genişsiniz, zina bu, vs vs
herkes kendi hesabını kendi verecek
ana baba bile çocuğundan mesul değil

Hayranlar bilinçsiz ve sorumsuz değildir aksine insanlardan daha bilinçli ve sorumlular bunu son yıllarda gayet net gördük ha şunuda söyliyeyim ilk once siz yapmanız gerekeni yapın tesettür gibi sonra insanlara konuşun komik oluyorsunuz ve hayvanlar üstünden örnek vermeyin

ama adam gitmek istiyor. bir sakınca görmemiş ki eşine de söylemeden plan yapmış.
belki de fikirleri değişti.
yani bu saatten sonra adama "gelemiyorum" dedirtmek daha kötü.

Keşke

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…