- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
ay isterse tum vucut yaptirsin ben yine kabulumKıl adam değil mi bu yaMemelerine estetik yaptırmış diyolla
Arkadaşlar herkesin kendi görüşü kendi düşüncesi kendi hayatı var saygı duyuyorum saygı bekliyorum. Herşeyi sevmek zorunda olmadığımız gibi ben plajları sevmiyorum. Eşimle aldığımız bir karar var ve bana danışılmadan bu kararın çiğnenileceği şekilde plan yapılması canımı sıktı. Yanlış aktarmış olabilirim yanlış anlaşılmış olabilirim. Buradaki problem denizde çıplaklar var kocamı göndermem değil. Giden gitsin ama ben hoşlanmıyorum hoşlanmak zorunda değilim. Eşimde gitmek istiyorsa bensiz kayınvalidemle plan yapmak yerine önce bunu dile getirmeliyd diye düşünüyorum. Şimdi olan oldu ve ben bu durumda nasıl tepki göstermeden halledebilirim diye fikir almak istedim olay bu
yanlış mı yazdıklarım???siz ve sizi gibi düşünenlere malesef ne kadar ince şekilde de anlatılsa anlaşılabileceğini hiç düşünmüyorum.
insanın anlatmaya çalıştıkları karşısındakilerin anlayabildiği kadardır.
nasıl olsa algı hiş değişmeyecek. o yüzden yorulmaya gerek yok bence.
Durduk yere günaha soktun hepimizi
benim hesaba yazalimO yapmadı biz yaptık
ay isterse tum vucut yaptirsin ben yine kabulumasigimmm
iki paragraf yazi yazdim, verdigin cevap bu mu?
Eki Görüntüle 2900370
sen simdi zina yaptin mi yapmadin mi?
yanlış mı yazdıklarım???
Kendi düşüncem değil ki..
Doğru olan bilinen şeyleri yazdım...
Kcoasının gözlerine mühür çeksin onu korusun haramdan..
Tüm haramlar için ama yapsın aynı şeyi. Mesela biri hakkında yorum dahi yapmasın diye ağzını diksin falan.
Genişsem de bu insanlara laf söyleme hakkı vermez. Benim genişliğim ne ilgilendirir elalemi?yada kimse kimse için "bunlar gibi geniş değiliz" demesin mesela.
sırf plaja gidiyorum diye geniş olamam zira
yok ya konu sahibinin içi şişmiş eşi gidecek diye. EN önemli ayrıntı o zaman yazıdaki. Eşi gitmezse sorun yok işte de açık açık diyemiyor.yada kimse kimse için "bunlar gibi geniş değiliz" demesin mesela.
sırf plaja gidiyorum diye geniş olamam zira
Eşim gitmezse sorun yok isteyen istediği yere gitsin. Eşimde gitmek istiyorsa bunu bana plan yapmadan önce söylesin. Yeterince açık açık dedim mii?yok ya konu sahibinin içi şişmiş eşi gidecek diye. EN önemli ayrıntı o zaman yazıdaki. Eşi gitmezse sorun yok işte de açık açık diyemiyor.
Bende diyorum nerde kaldılarOOO duyar kasıcımız da gelmiş. aman eksik olmayın
Genişsem de bu insanlara laf söyleme hakkı vermez. Benim genişliğim ne ilgilendirir elalemi?
Hayranlar bilinçsiz ve sorumsuz değildir aksine insanlardan daha bilinçli ve sorumlular bunu son yıllarda gayet net gördük ha şunuda söyliyeyim ilk once siz yapmanız gerekeni yapın tesettür gibi sonra insanlara konuşun komik oluyorsunuz ve hayvanlar üstünden örnek vermeyinaklı selim olan her müslüman dinen olması gerekeni bilir.
hee yaşam olarak uyar ya da uymaz onu sorgulayamayız.
ama meşrulaştırmak da olmaz.
o zaman herkes dilediği gibi hayvan misali bilinçsiz ve sorumsuz gezsin
dilediği gibi şuursuzca yaşasın böyle mi olacak.
bu millet ne zaman bu kadar geniş düşünür oldu bazen inanasım gelmiyor.
bazen başımıza gelen bu musibetlere bile şükreder oluyorum, daha beterinden korusun Rabbim bu azgınlıkla.
evet ben türbanlı değilim, ama doğru olanı da meşrulaştırıp yok sayamam. şurda onca saçma yorumu görünce susamazdım kusura bakmayın.
yok ya konu sahibinin içi şişmiş eşi gidecek diye. EN önemli ayrıntı o zaman yazıdaki. Eşi gitmezse sorun yok işte de açık açık diyemiyor.
KeşkeSordunuz yazdık doğru bildiğimizi
Neden bukadar çarpıtıyosunzki konuyu
Ben hiç günah işlemiyorm tv izlemiyorm telefona bakmıyorum diye birşey demedim ki. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.. Konuyu uzattınız genellediniz..
Keşke yazmasayıdm hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?