Deniz problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimseye laf atmayacak o zaman ahlaktan girmeyecek konuya , ahlaktan bahsedince diğer kişiler ahlaksız gibi lanse ediliyor sizde konu sahibini bu açıdan uyarın bence

Buraya yazan arkadaşlar bizi sığ görüşlü olarak görüyor ama yaptıkları yorumlara bakınca kendilerinin de ne kadar sığ olduğu belli oluyor. Özgürlük saygı anlayışı bu değil. Eleştiriye açığım ama herşeyin bir adabı vardır. Yanlışa yanlış demek normal ama alay konusu yapmak saygısızlıktır. Kimse kimseye ahlak dersi vermiyor burda ama dini oyuncak yapanda çoğu kişi yorumlarda

ama adam gitmek istiyor. bir sakınca görmemiş ki eşine de söylemeden plan yapmış.
belki de fikirleri değişti.
yani bu saatten sonra adama "gelemiyorum" dedirtmek daha kötü.
bu saatten sonra insanlar bir elektrik telinin üstünde oturak. ev sahibinin yaydığı negatif elektrikten etkilenecekler. bütün günahlardan böylesine sakınıyorsa konu sahibi tamamen günahsız biri olmalı.

Anlasmis olabilirsiniz ama bu kanun degil
Plaja gitmeyin sahile gidin mutlaka ufacik kimsenin olmadigi sahiller koylar bulursunuz olmamasi imkansiz hem sizin hem dogacak bebeginizin sagligi icin yollar aramaniz keyif alacaginiz sekle sokmaniz daha iyi degilmi?

Dini hassasiyetleri olabilir değil mi neden bu kadar alay ettiniz ki
Kimsenin inancı inandığı şekilde hayatını şekillendirme çabası bu kadar alay konusu olmamalı
Bana ne kadar anlamlı ya da anlamsız gelse de saygı duyar geçerim
Hindular da ineğe tapıyorlar ya da kutsal sayıyorlar her neyse bu bana ne kadar anlamsız gelirse gelsin bununla dalga geçemem değil mi saygı duymak mecburiyetindeyim
Hatta bu tarz konularda kendini ortalara atıp canla başla konu sahibini düşüncelerini inancını küçültüp alay konusu yapmak için çabalayan o üyeler grubu var ya işte onların içerde bi yerde bi dertleri acıları olduğunu düşünüyorum

dini kim oyuncak yapmış hangi yorumda örnekler misiniz acilen öğrenelim.

Evet göz zinası bile bile işlemek istemiyorum kuma konusunu da o işler öyle olmuyor iyi araştırıp örnek vermek lazım kabul edilebilir bir durum değil
Niye dinimiz kumaya izin veriyor , siz neden işinize gelen şeylerd sadece dini öne sürüyorsunuz bal gibi de kıskançlıktan yapıyorsunuz

Kimseye laf atmayacak o zaman ahlaktan girmeyecek konuya , ahlaktan bahsedince diğer kişiler ahlaksız gibi lanse ediliyor sizde konu sahibini bu açıdan uyarın bence
Ben kimsenin ahlakına bişey demedim zaten bu benimde sizinde başkasının da haddi değil. Herkesin ahlak kuralları kendine özgü beni de sizi de ilgilendirmez. Benimki bu şekilde dedim. Ben size saygı duyuyorsam saygı bekliyorum. Sırf muhalefet olmak için yorum yazmayın

Eşim gitmezse sorun yok isteyen istediği yere gitsin. Eşimde gitmek istiyorsa bunu bana plan yapmadan önce söylesin. Yeterince açık açık dedim mii?
Bence siz bu konuda sert düşündüğünüz için sizinle pek konuşmak istememiş olabilir..ayrıca insanların hassasliklari olabilir. Bunu alay konusu yapmak yanlış..mesela ,benim sırf içki satılıyor diye o markete gitmeyen (zincir market) arkadaşlarım var..20 li yaşlarda bana tuaf gelmişti...içmiyor olabilirsin de neden sebze meyve almıyorsun oradan...ama şimdi saygı duyuyorum..bana ne...benim için farketmez.ben gider oradan alışveriş yaparım....

Problem bu zaten arar buluruz gitmek isteyen dile getirir. Anlaşılan konuda habersiz plan yapılmaz

Haramın sadece bikinili kadınlardan ibaret olduğunu öğrendik sayenizde, çok teşekkür ederiz
Beni sahil dışında giydiğim normal kıyafetlerimle görse kocası görmeden mancınıkla uzaya fırlatcak galiba

hayvanlar dinen sorumsuz oldukları için bilinçsiz yaptıklarından hesap vermeyecekler. bunu demek istemiştim.
ama yine saçma sapan algı da bir yorum olmuş. ben tesettür e girerim yada girmem mesele bu değil.
mesele sizin iğrenç algınız ve meşrulaştırmanız. doğru bilineni inkar etmek kadar kötü şey yok şu dünyada.

Niye dinimiz kumaya izin veriyor , siz neden işinize gelen şeylerd sadece dini öne sürüyorsunuz bal gibi de kıskançlıktan yapıyorsunuz

Konuyu okuyan herkes anladı din min hikaye konu sahibesi kocam bikinili kadın görmesin diyor bu kadar

keşke alay etmeden, denizin sağlık açısından faydalı olduğunu anlatıp görüşünüze uygun yerlere gitseniz iyi olacağını yazdığımız yorumlara da saygı duyup cevap verseydiniz.

Bak gene biri beni çözdü görüyor musun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…