Deniz problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kim size sığ görüşlü dedi ya da dini oyuncak etti? Alıntılayın canlarına okuyalım.

Bu kadar hassasiyete sahip bir kadının hassasiyetinin sadece bikinili kadınlar üzerine olması şaşırttı hepimizi ve anlamaya çalıştık. Anlayabildik mi? Bence hayır.

Problem bu zaten arar buluruz gitmek isteyen dile getirir. Anlaşılan konuda habersiz plan yapılmaz
O zmn bu seferlik programinizi yapin ama biz boyle bir yere gitsek daha iyi degilmi diye acik acik konusun
Kimse yokken de gitmeye baslayin ki biri geldiginde hazir olun ekipmanlariniz tam olsun
Hadi siz fark etmeden buyumussunuz bebege yazik etmeyin oyle mutlu oluyorlarki
Bu sefer engel olmaniz olmaz
Belliki esinizde istemis ozlemis

Bu saatten sonra gitmem diye ayak diremek yerine kontrolu siz alin
Cunku 10 12 yil sonra arkadaslariyla gizlice giden sizden uzak bir cocuk yetistirmeye kadar gider.
Deniz sevilmezmi ya

Bu kadar hassassan tesetüre girersin girmezsin meselesi değil diyemezsin sen kendine bak çok biliyorsan kendin uygula ilk once

keşke alay etmeden, denizin sağlık açısından faydalı olduğunu anlatıp görüşünüze uygun yerlere gitseniz iyi olacağını yazdığımız yorumlara da saygı duyup cevap verseydiniz.
Kusura bakmayın o kadar fazla yorum varki gözümden kaçırmış olabilirim.

Niye herkes birbirinin yaşam tarzıyla dalga geçiyor. Düzgün cevap verilip geçilemez mi. Ne sebeple olursa olsun konu sahibi eline bu kadar karışmaya hakkınız yok demek bu kadar mı zor. Hayat tarzına saygı bekleyen insanlar başkalarına niye saygı duymaz, niye şaşmaz kural böyle bilemedim. Aralarda ne oldu okumadım ama gözüme çarpan birkaç şeyi söylemeden edemedim. İlla bir dalga geçilecek yani

Şöyle düşün mesela; sen kymalı börek sevmiyorsun ama gelecek misafir seviyor diye kıymalı börek yapıyorsun ya da satın alıp sunuyorsun.. Misafir istemiş adı üstünde, misafir.. Götürmek icap eder

şimdi konu şu: erkeğin baktığı yer neden bu kadar önemli??
Sen kadın olarak güzel bir kadına bakmıyor musun? "Güzelmiş" demiyor musun? erkek bakınca neden bu kadar ego oluyor?temelinde erkeğin seni beğenmeyeceğinden yana bir korkun mu var? bununla yüzleş kendi başına kalınca.

Ben niyesini nedenini sorgulamayacağım zira çözüm bulmak için yazmışsınız. Dünyanın bin bir türlü hali var belki denizde bir yakınını kaybetti kadında travma oluştu. Yani belki babasını kaybetti gözleri önünde nerden bilelim yahu? Böyle şeyler ne yazık ki oluyor. Ayrıca dini hassasiyet durumu olabilir bir arkadaşın da yazdığı üzere bu da kimseyi ilgilendirmez bence. Benim öyle bir hassasiyetim yok istediğim gibi girerim ama hassasiyeti olan insanlar var ve bu doğal, onlar için de uygun yerler var. Öyle bir hassasiyetiniz varsa kadın-erkek plajı ayrı olan yerler var oraya götürsün eşiniz. Kaldı ki ben misafirin bizi şuraya buraya götürün demesine zaten karşıyım götürmem de kalksın kendisi gitsin. İçimden gelecek kadar sevip önemsiyorsam güzel yerlere zaten ben götürürüm. Türk kültüründe bu zorunluktan ‘iyilik’ olayından nefret ediyorum, aman ayıp olurlar, kimse bi şey demesinler havada uçuşuyor.

aslında dalga geçilmiyor. Bu senin bakış açın. Buna uslup deniyor. Şu an topice te kaç kişi var bilmiyorum ama herkesin uslubu farklı.Baktığın pencereyi genişletmediğin sürece sanalda yazmamalısın bence. Ben dalga mesajı göremedim. Mizah vardır ama dalga yok.

Durduk yere sığ da olduk bak Kudra; gittikçe yelpaze renkleniyor geniş filan denirdi hep oysa. Konu sahil deniz olunca, sığ diyesi geldi. Arkadaşlar o kadar derinde(!) ki, vurgun yemişler haberleri yok.

Bu kk damı hamilelikler de beni benden alıyor , bir gerizekali benim heralde 9 ay boyunca essek gibi çalışıp yollarda surunup çocuk doğunca da aynı tempoda devam , diger hamileler prenses sendromunda
yoo ben de öyleydim. Bunu gerizekalılık olarak görme gerçi ben de bazen öyle yorumluyorum ama hamilelik de bir süreç ve insanlar fazlaca abartıyorlar. Belki de hayatlarında bir şey olamamış birileri bu hamilelik sürecini kullanıyor çevresinde yer bulmak için. sağlık sorunları yaşayanlar bu lafın dışında tabi. sadece pamuk presenslere lafım.

Sığlandın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…