- 11 Aralık 2018
- 41.554
- 258.179
- 598
Kim size sığ görüşlü dedi ya da dini oyuncak etti? Alıntılayın canlarına okuyalım.Buraya yazan arkadaşlar bizi sığ görüşlü olarak görüyor ama yaptıkları yorumlara bakınca kendilerinin de ne kadar sığ olduğu belli oluyor. Özgürlük saygı anlayışı bu değil. Eleştiriye açığım ama herşeyin bir adabı vardır. Yanlışa yanlış demek normal ama alay konusu yapmak saygısızlıktır. Kimse kimseye ahlak dersi vermiyor burda ama dini oyuncak yapanda çoğu kişi yorumlarda
O zmn bu seferlik programinizi yapin ama biz boyle bir yere gitsek daha iyi degilmi diye acik acik konusunProblem bu zaten arar buluruz gitmek isteyen dile getirir. Anlaşılan konuda habersiz plan yapılmaz
Bu kadar hassassan tesetüre girersin girmezsin meselesi değil diyemezsin sen kendine bak çok biliyorsan kendin uygula ilk oncehayvanlar dinen sorumsuz oldukları için bilinçsiz yaptıklarından hesap vermeyecekler. bunu demek istemiştim.
ama yine saçma sapan algı da bir yorum olmuş. ben tesettür e girerim yada girmem mesele bu değil.
mesele sizin iğrenç algınız ve meşrulaştırmanız. doğru bilineni inkar etmek kadar kötü şey yok şu dünyada.
Kusura bakmayın o kadar fazla yorum varki gözümden kaçırmış olabilirim.keşke alay etmeden, denizin sağlık açısından faydalı olduğunu anlatıp görüşünüze uygun yerlere gitseniz iyi olacağını yazdığımız yorumlara da saygı duyup cevap verseydiniz.
Yaptı ya karpuz koklamak lastik terlik almak istiyon ama kalkamiyonŞu gebelikten bi benim hormonlarım tavan yapmadı ot gibi gebelik yaşıyom
Bu kadar hassassan tesetüre girersin girmezsin meselesi değil diyemezsin sen kendine bak çok biliyorsan kendin uygula ilk once
Şöyle düşün mesela; sen kymalı börek sevmiyorsun ama gelecek misafir seviyor diye kıymalı börek yapıyorsun ya da satın alıp sunuyorsun.. Misafir istemiş adı üstünde, misafir.. Götürmek icap ederMerhaba hanımlar ben 3 yıllık evliyim evlenmeden önce eşime sahil kesimlerinden hoşlanmadığımı çok açık bir dille söyledim o da aynı şekilde düşündüğünü belirtti evlendikten sonra da konusu açıldığında düşüncemin net olduğunu her defasında belirttim. Bu yıl sahili olan bir ile taşınmamız gerekti yarım saat falan mesafemiz var. Yarın eşimin kuzenleri gelecek kayınvalidemle beraber. Kayınvalidem de sahil konusundaki düşüncemi bildiği halde deniz planı yapmış. Geldiklerinde denize gideceklermiş eşim götürecekmiş. Bana da diyoki sen denize girmezsin. Benim problemim deniz değil zaten o ortamda bulunmak istemiyorum eşiminde bulunmasını istemiyorum. Eşimde denize girmez zaten kendi de hoşlanmaz normalde ama misafir geliyor emanet sonuçta yalnız gönderemem gitmem lazım diyor. Ben istemiyorsam gitmezmişim. Misafir benim misafirimse neden bensiz plan yapılıyor diye düşünüyorum. Zaten gebelikten hormonlarım tavan yapmış gitsem bir dert gitmesem başka dert. Misafirlerde yurt dışından geliyor bu arada. Benim aşım da yok hamileyimde gelir gelmez bana getirmeleri de biraz korkutuyor zaten. Yani gelmeden moralim bozuldu deniz muhabbeti olmasaydı biz plan yapıyorduk götüreceğimiz yerleri belirlemiştik şimdi bana mı geliyorlar denize mi
Ben niyesini nedenini sorgulamayacağım zira çözüm bulmak için yazmışsınız. Dünyanın bin bir türlü hali var belki denizde bir yakınını kaybetti kadında travma oluştu. Yani belki babasını kaybetti gözleri önünde nerden bilelim yahu? Böyle şeyler ne yazık ki oluyor. Ayrıca dini hassasiyet durumu olabilir bir arkadaşın da yazdığı üzere bu da kimseyi ilgilendirmez bence. Benim öyle bir hassasiyetim yok istediğim gibi girerim ama hassasiyeti olan insanlar var ve bu doğal, onlar için de uygun yerler var. Öyle bir hassasiyetiniz varsa kadın-erkek plajı ayrı olan yerler var oraya götürsün eşiniz. Kaldı ki ben misafirin bizi şuraya buraya götürün demesine zaten karşıyım götürmem de kalksın kendisi gitsin. İçimden gelecek kadar sevip önemsiyorsam güzel yerlere zaten ben götürürüm. Türk kültüründe bu zorunluktan ‘iyilik’ olayından nefret ediyorum, aman ayıp olurlar, kimse bi şey demesinler havada uçuşuyor.Merhaba hanımlar ben 3 yıllık evliyim evlenmeden önce eşime sahil kesimlerinden hoşlanmadığımı çok açık bir dille söyledim o da aynı şekilde düşündüğünü belirtti evlendikten sonra da konusu açıldığında düşüncemin net olduğunu her defasında belirttim. Bu yıl sahili olan bir ile taşınmamız gerekti yarım saat falan mesafemiz var. Yarın eşimin kuzenleri gelecek kayınvalidemle beraber. Kayınvalidem de sahil konusundaki düşüncemi bildiği halde deniz planı yapmış. Geldiklerinde denize gideceklermiş eşim götürecekmiş. Bana da diyoki sen denize girmezsin. Benim problemim deniz değil zaten o ortamda bulunmak istemiyorum eşiminde bulunmasını istemiyorum. Eşimde denize girmez zaten kendi de hoşlanmaz normalde ama misafir geliyor emanet sonuçta yalnız gönderemem gitmem lazım diyor. Ben istemiyorsam gitmezmişim. Misafir benim misafirimse neden bensiz plan yapılıyor diye düşünüyorum. Zaten gebelikten hormonlarım tavan yapmış gitsem bir dert gitmesem başka dert. Misafirlerde yurt dışından geliyor bu arada. Benim aşım da yok hamileyimde gelir gelmez bana getirmeleri de biraz korkutuyor zaten. Yani gelmeden moralim bozuldu deniz muhabbeti olmasaydı biz plan yapıyorduk götüreceğimiz yerleri belirlemiştik şimdi bana mı geliyorlar denize mi
aslında dalga geçilmiyor. Bu senin bakış açın. Buna uslup deniyor. Şu an topice te kaç kişi var bilmiyorum ama herkesin uslubu farklı.Baktığın pencereyi genişletmediğin sürece sanalda yazmamalısın bence. Ben dalga mesajı göremedim. Mizah vardır ama dalga yok.Niye herkes birbirinin yaşam tarzıyla dalga geçiyor. Düzgün cevap verilip geçilemez mi. Ne sebeple olursa olsun konu sahibi eline bu kadar karışmaya hakkınız yok demek bu kadar mı zor. Hayat tarzına saygı bekleyen insanlar başkalarına niye saygı duymaz, niye şaşmaz kural böyle bilemedim. Aralarda ne oldu okumadım ama gözüme çarpan birkaç şeyi söylemeden edemedim. İlla bir dalga geçilecek yani
Bibi el insaf ya üçte uyuyup sabah dokuzda kalkamiyim bi zahmetYaptı ya karpuz koklamak lastik terlik almak istiyon ama kalkamiyon
Valla bana da pek etki etmedi, bağışıklığımız var demek kiŞu gebelikten bi benim hormonlarım tavan yapmadı ot gibi gebelik yaşıyom
Kim size sığ görüşlü dedi ya da dini oyuncak etti? Alıntılayın canlarına okuyalım.
Bu kadar hassasiyete sahip bir kadının hassasiyetinin sadece bikinili kadınlar üzerine olması şaşırttı hepimizi ve anlamaya çalıştık. Anlayabildik mi? Bence hayır.
Bu kadar sağlam bünyr olur mu yaa bıhtık ya.Valla bana da pek etki etmedi, bağışıklığımız var demek ki
yoo ben de öyleydim. Bunu gerizekalılık olarak görme gerçi ben de bazen öyle yorumluyorum ama hamilelik de bir süreç ve insanlar fazlaca abartıyorlar. Belki de hayatlarında bir şey olamamış birileri bu hamilelik sürecini kullanıyor çevresinde yer bulmak için. sağlık sorunları yaşayanlar bu lafın dışında tabi. sadece pamuk presenslere lafım.Bu kk damı hamilelikler de beni benden alıyor , bir gerizekali benim heralde 9 ay boyunca essek gibi çalışıp yollarda surunup çocuk doğunca da aynı tempoda devam , diger hamileler prenses sendromunda
SığlandınKim size sığ görüşlü dedi ya da dini oyuncak etti? Alıntılayın canlarına okuyalım.
Bu kadar hassasiyete sahip bir kadının hassasiyetinin sadece bikinili kadınlar üzerine olması şaşırttı hepimizi ve anlamaya çalıştık. Anlayabildik mi? Bence hayır.
Bak gene biri beni çözdü görüyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?