Seni anlayışla karşılıyorum denize giden biri olarak, burda geçenlerde de yorumlarda okudum asla tanıdıklarımın yanında bikini mayo giyemem diye kimse onları linçlemedi...Sizi rahatsız eden akrabalarını bikinili görecek olması da olabilir bence gayet makul bir sebep, benim eşim tanımadık birini mayalu bikinili görse rahatsız olmam ama mesela yeğenim kuzenimi öyle görsün istemem..lütfen yobaz muamelesi yapacak alıntılamasın...gayet moderniz elhamdülillahÇok haklısınız yanlış yerde fikir danışmışım. Dediğiniz gibi bön bön bakacak biri değil zaten ayrıca daha önce gelenleri sahiline götürdük yürüyüş yaptık ama plaj kısmına girmek istemiyorum eşimde girmez biliyorum onun yerine daha güzel yerlere götürebiliriz denize de başka gün gidebilirler gelen kişileri de seviyorum kayınvalidemle de problemim yok sadece bensiz plan yapmaları canımı sıktı kaldık ben eşimden çok ayrı kaldım daha yeni kalmaya başladık beraber her fırsatı beraber değerlendirmek istiyorum
Daha once ickisiz ortamda bulunmadim, kahvalti haric:)daha once hic alkollu ortamda bulunmamis miydiniz? gerci onemi yok, siz sonradan yaptiginiz hatayi anlamissiniz.
konudaki kilit nokta su, kimse konu sahibine sen bizimle plaja gel dememis. misafirlerle gelmezsen ayip olur dememis. onun hassasiyetini bildikleri icin onu dahil etmemisler plana. esi de istemese ben istemiyorum diyebilirdi, sabah onlari birakip aksam alabilirdi. ama demek ki esi o kadar hassas degil.
konu sahibi diyor ki “ben gitmiyorsam onlar neden bensiz plan yapiyorlar?” yani sadece kendisi hassas oldugu icin hic kimse gitmesin istiyor galiba. bu dogaustu bir bencillik bence. esi benzeri yoktur yani. bir tik ilerisi milletvekili olup mecliste plajlarin kapatilmasina dair kanun teklifinde falan bulunmak olur herhalde.
Abi kim dedi geri kafalılık diye gözünüzü seveyim ortadan ortadan konuşmayın, getirin aha bu dedi diye koyun ortaya. Bunu sorduğum üçüncü kişisiniz ilk ikisinden cevap alamadım.Katiliyorum. Fakat bu iki tarafli olmali. Yani konu sahibinin esinin kararina oldugu kadar kendisinin de dusuncesine saygi duyulmali diye dusunuyorum. Bunu geri kafalilik diye belirtmek bence saygisizlik. Size soylemiyorum tabi, yorumlarda gozume takilana binaen..
kuzenlerle zevkler uyar geneldeSiz gerçekten kuzeninizin evine gideceğiniz zaman kuzeninizin karısını arayıp şuraya gidebilir miyiz diye izin istiyor musunuz? Ben hiç yapmadım bunu mesela.
Kuzenimi arar konuşurum x’cim gelince şuralara buralara gitmek istiyorum ona göre bir program yapalım diye. Ha x ben oraya gelmek istemem derse kendim giderim. Ya da karısı gelmek istemezse kendi bilir. Ama ben bir yere ziyarete artı gezmeye gidiyorsam rotamı kendim belirlerim, ev sahibinin zevkine göre gezecek değiliz.
Katiliyorum. Fakat bu iki tarafli olmali. Yani konu sahibinin esinin kararina oldugu kadar kendisinin de dusuncesine saygi duyulmali diye dusunuyorum. Bunu geri kafalilik diye belirtmek bence saygisizlik. Size soylemiyorum tabi, yorumlarda gozume takilana binaen..
Aaaaa olur mu misafir umduğunu değil bulduğunu gezerSiz gerçekten kuzeninizin evine gideceğiniz zaman kuzeninizin karısını arayıp şuraya gidebilir miyiz diye izin istiyor musunuz? Ben hiç yapmadım bunu mesela.
Kuzenimi arar konuşurum x’cim gelince şuralara buralara gitmek istiyorum ona göre bir program yapalım diye. Ha x ben oraya gelmek istemem derse kendim giderim. Ya da karısı gelmek istemezse kendi bilir. Ama ben bir yere ziyarete artı gezmeye gidiyorsam rotamı kendim belirlerim, ev sahibinin zevkine göre gezecek değiliz.
kuzenlerle zevkler uyar genelde
işin şakası tabi bende şaka yaptım aklımca
belki de bu kızın sevmediğini biliyorlardı ona rağmen plan yaptılar diye düşündüm ben
yoksa bilmiyorlar mıymış?
kv ayıp etmiş desem belki onlar deniz dedi kadın da bişey diyemedi
ama sizin dediğiniz gibi kudrA bende olsam kendim gidip gezmeyi tercih ederim
Kesinlikle öyleBeden çıplaksa gözüne perde indirebilir değil mi? İnsanda irade diye bir şey var, kimse bakacaksın diye alıp memesini birinin kafasına koymuyor.
Biran düşündüm de, yapılması güzel olacak eylemmiş
Sonda kendi sitelerinin linki var ama satışta mıdır bu sene itibariyle bilemiyorum:
The Focus Cap - A Noise-Cancelling Accessory for Your Eyes
The Focus Cap is a visual noise-cancelling device designed by Hannes Greblin. It's basically a cap with folding side-blinders.www.odditycentral.com
En başta kocası biliyor konu sahibinin hassasiyetini ama umursamıyor. Çünkü kimse onu denize gitmeye zorlamıyor. Konu sahibini etkileyen bir durum yok aslında. Kayınvalide, kuzenler ve koca denize gitmek istiyor, konu sahibi istemiyor. İsteyenler gidecek istemeyen gitmeyecek. Yani ben istemiyorum o yüzden dört kişi bana uysun ve gitmesin demek saçma değil mi sizce de?kuzenlerle zevkler uyar genelde
işin şakası tabi bende şaka yaptım aklımca
belki de bu kızın sevmediğini biliyorlardı ona rağmen plan yaptılar diye düşündüm ben
yoksa bilmiyorlar mıymış?
kv ayıp etmiş desem belki onlar deniz dedi kadın da bişey diyemedi
ama sizin dediğiniz gibi kudrA bende olsam kendim gidip gezmeyi tercih ederim
Allah güzelim sahil kenarlarını da böylelerine nasip ediyo ya
Al benden de o kadar.Kesinlikle öyle
Plaj özlemi yaşadım şu konuda ya, tatilden yeni geldim tekrar tatile çıkartacaklar benibikinilerimi özledim
#hepinizbanlanacaksınız
Vallaha gidip otel baktım biraz onceKesinlikle öyle
Plaj özlemi yaşadım şu konuda ya, tatilden yeni geldim tekrar tatile çıkartacaklar benibikinilerimi özledim
Konu sahibi turizmi canlandırdı haberi yokVallaha gidip otel baktım biraz once
önceden de böyle plan yapılmış konu sahibi tepki vermemiş mi?yoo bilinen bir durummuş, önceki sayfalarda yazıldı
daha önce de bu durumla alakalı bir sorun olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?