Deniz problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni anlayışla karşılıyorum denize giden biri olarak, burda geçenlerde de yorumlarda okudum asla tanıdıklarımın yanında bikini mayo giyemem diye kimse onları linçlemedi...Sizi rahatsız eden akrabalarını bikinili görecek olması da olabilir bence gayet makul bir sebep, benim eşim tanımadık birini mayalu bikinili görse rahatsız olmam ama mesela yeğenim kuzenimi öyle görsün istemem..lütfen yobaz muamelesi yapacak alıntılamasın...gayet moderniz elhamdülillah

Daha once ickisiz ortamda bulunmadim, kahvalti haric:)

Abi kim dedi geri kafalılık diye gözünüzü seveyim ortadan ortadan konuşmayın, getirin aha bu dedi diye koyun ortaya. Bunu sorduğum üçüncü kişisiniz ilk ikisinden cevap alamadım.

kuzenlerle zevkler uyar genelde
işin şakası tabi bende şaka yaptım aklımca
belki de bu kızın sevmediğini biliyorlardı ona rağmen plan yaptılar diye düşündüm ben
yoksa bilmiyorlar mıymış?

kv ayıp etmiş desem belki onlar deniz dedi kadın da bişey diyemedi
ama sizin dediğiniz gibi kudrA bende olsam kendim gidip gezmeyi tercih ederim

ama zaten evliliklerinin başından beri bu konuda sorun olmamış. önceki sayfalarda var, bu tip bir taleple gidilmemiş kendisine.
bunca zaman bu duruma saygı duyulmuş demek ki.
bu durumda biraz da karşı tarafın hatır olarak en azından saygı duyması gerekir diye düşünüyorum.

Aaaaa olur mu misafir umduğunu değil bulduğunu gezer

yoo bilinen bir durummuş, önceki sayfalarda yazıldı
daha önce de bu durumla alakalı bir sorun olmamış

Beden çıplaksa gözüne perde indirebilir değil mi? İnsanda irade diye bir şey var, kimse bakacaksın diye alıp memesini birinin kafasına koymuyor.
Biran düşündüm de, yapılması güzel olacak eylemmiş
Kesinlikle öyle
Plaj özlemi yaşadım şu konuda ya, tatilden yeni geldim tekrar tatile çıkartacaklar beni bikinilerimi özledim

En başta kocası biliyor konu sahibinin hassasiyetini ama umursamıyor. Çünkü kimse onu denize gitmeye zorlamıyor. Konu sahibini etkileyen bir durum yok aslında. Kayınvalide, kuzenler ve koca denize gitmek istiyor, konu sahibi istemiyor. İsteyenler gidecek istemeyen gitmeyecek. Yani ben istemiyorum o yüzden dört kişi bana uysun ve gitmesin demek saçma değil mi sizce de?

Kesinlikle öyle
Plaj özlemi yaşadım şu konuda ya, tatilden yeni geldim tekrar tatile çıkartacaklar beni bikinilerimi özledim
Al benden de o kadar.
Bir oraya bir buraya savurduğum bir türlü mayoma sığdıramadığım memelerim, sıcaktan yanan ayaklarım, neredesin ey totoya kaçan kum…

Dönüş yolunda tek düşündüğüm, Ank da yaşayan biri olarak ne bahtsız olduğumuz.
En yakın deniz 550 km, bir yılın 355 günü o denizi görmek için bekliyoruz.
Kimi de bulup bunuyor, hayat!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…