Hamilelik doğanın bir parçası hamile kalınca her türlü kapris sıkıntıya kendini hak görenleri anlamıyorum , doğurma o zaman çocuk ama dediğiniz gibi hayatta bir yere gelememiş boş insanlar anne adayı olunca onu bir basamak olarak görüyorlar sanırım sınıf atlamış oluyorlaryoo ben de öyleydim. Bunu gerizekalılık olarak görme gerçi ben de bazen öyle yorumluyorum ama hamilelik de bir süreç ve insanlar fazlaca abartıyorlar. Belki de hayatlarında bir şey olamamış birileri bu hamilelik sürecini kullanıyor çevresinde yer bulmak için. sağlık sorunları yaşayanlar bu lafın dışında tabi. sadece pamuk presenslere lafım.
naptın ya konu sahibi arkadaşa ve bir iki saz arkadaşına göz zinası işlettin cık cık cık
naptın ya konu arkadaşı ve bir iki saz arkadaşına göz zinası işlettin cık cık cık
Ya inanır mısın benim canım bir tek bişey bile istemedi 9 ay boyuncaBu kadar sağlam bünyr olur mu yaa bıhtık ya.
Dinle kimse alay etmiyor. konu sahibi tüm islami şartlari yerine getiren bi insan değil belirtmemiş bile ben sevmiyorum denizi demiş geçiştirmiş.Dini hassasiyetleri olabilir değil mi neden bu kadar alay ettiniz ki
Kimsenin inancı inandığı şekilde hayatını şekillendirme çabası bu kadar alay konusu olmamalı
Bana ne kadar anlamlı ya da anlamsız gelse de saygı duyar geçerim
Hindular da ineğe tapıyorlar ya da kutsal sayıyorlar her neyse bu bana ne kadar anlamsız gelirse gelsin bununla dalga geçemem değil mi saygı duymak mecburiyetindeyim
Hatta bu tarz konularda kendini ortalara atıp canla başla konu sahibini düşüncelerini inancını küçültüp alay konusu yapmak için çabalayan o üyeler grubu var ya işte onların içerde bi yerde bi dertleri acıları olduğunu düşünüyorum
Bizlere saygı gösterilmeği için yorum yaptım zaten muhalefet olma amacım yok , saygıdan bi habersinizBen kimsenin ahlakına bişey demedim zaten bu benimde sizinde başkasının da haddi değil. Herkesin ahlak kuralları kendine özgü beni de sizi de ilgilendirmez. Benimki bu şekilde dedim. Ben size saygı duyuyorsam saygı bekliyorum. Sırf muhalefet olmak için yorum yazmayın
Ay inan ki sığ da deseler derin de deseler, dar da olsam geniş de hiç umurumda değil. Çünkü niye olsun. Bu umursamazlık da genişliğimin bir getirisi olsa gerekDurduk yere sığ da olduk bak Kudra; gittikçe yelpaze renkleniyor geniş filan denirdi hep oysa. Konu sahil deniz olunca, sığ diyesi geldi. Arkadaşlar o kadar derinde(!) ki, vurgun yemişler haberleri yok.
Buraya yazan arkadaşlar bizi sığ görüşlü olarak görüyor ama yaptıkları yorumlara bakınca kendilerinin de ne kadar sığ olduğu belli oluyor. Özgürlük saygı anlayışı bu değil. Eleştiriye açığım ama herşeyin bir adabı vardır. Yanlışa yanlış demek normal ama alay konusu yapmak saygısızlıktır. Kimse kimseye ahlak dersi vermiyor burda ama dini oyuncak yapanda çoğu kişi yorumlarda
Tek bir mesajdan bakış açımın dar ya da geniş olduğuna karar vermeniz aslında sizin bakış açınızın ölçüsünü gösterir. Size özel olarak bir mesaj değildi. Sizin mesajınız okuduklarım arasında var mı onu bile bilmiyorum. Bu genelde burda açılan konularda dikkatimi çeken birşeydi.insani davranış olarak yanlışlığını söyleyebiliriz zaten konular onun için açılıyor üslubun ne olduğunu inanın biliyorum. Ama ben de rahatsız olduğum bir hususu belirttim. Sizi alıntılamadım, niye böyle şahsileştirip saldırıya geçtiniz anlamadım. Bu benim fikrim.aslında dalga geçilmiyor. Bu senin bakış açın. Buna uslup deniyor. Şu an topice te kaç kişi var bilmiyorum ama herkesin uslubu farklı.Baktığın pencereyi genişletmediğin sürece sanalda yazmamalısın bence. Ben dalga mesajı göremedim. Mizah vardır ama dalga yok.
Aşırı kıskanç bir kadın olduğunuz hissi uyandı bende. Gelen misafir sahil şehrine geldiyse tabi ki denize gitmek isteyecektir. Bunları idare etmek durumundasınız. İstemiyorsanız siz gitmeyin ama misafiri gezdirecek diye eşinize tavır yapamazsınız. Ayrıca anne olmak üzeresiniz yaeın çocuğu uz denize gitmek istediğinde nasıl kıyıp hayır diyeceksiniz. Kendinizi bu duruma alıştırmaya bakmanızı öneririm çünkü kaçışınız yokMerhaba hanımlar ben 3 yıllık evliyim evlenmeden önce eşime sahil kesimlerinden hoşlanmadığımı çok açık bir dille söyledim o da aynı şekilde düşündüğünü belirtti evlendikten sonra da konusu açıldığında düşüncemin net olduğunu her defasında belirttim. Bu yıl sahili olan bir ile taşınmamız gerekti yarım saat falan mesafemiz var. Yarın eşimin kuzenleri gelecek kayınvalidemle beraber. Kayınvalidem de sahil konusundaki düşüncemi bildiği halde deniz planı yapmış. Geldiklerinde denize gideceklermiş eşim götürecekmiş. Bana da diyoki sen denize girmezsin. Benim problemim deniz değil zaten o ortamda bulunmak istemiyorum eşiminde bulunmasını istemiyorum. Eşimde denize girmez zaten kendi de hoşlanmaz normalde ama misafir geliyor emanet sonuçta yalnız gönderemem gitmem lazım diyor. Ben istemiyorsam gitmezmişim. Misafir benim misafirimse neden bensiz plan yapılıyor diye düşünüyorum. Zaten gebelikten hormonlarım tavan yapmış gitsem bir dert gitmesem başka dert. Misafirlerde yurt dışından geliyor bu arada. Benim aşım da yok hamileyimde gelir gelmez bana getirmeleri de biraz korkutuyor zaten. Yani gelmeden moralim bozuldu deniz muhabbeti olmasaydı biz plan yapıyorduk götüreceğimiz yerleri belirlemiştik şimdi bana mı geliyorlar denize mi
Aynen öyle dini de alet ediyorlar böylece , bide kendini din savunucusu sananlar kalkmış genişlikten bilmem neden bahşediyor sen ne anlarsın dinden yA bide vaaz veriyorKonuyu okuyan herkes anladı din min hikaye konu sahibesi kocam bikinili kadın görmesin diyor bu kadar
Dini hassasiyetle mi alakalıymış ben hiç öyle anlamamıştımDini hassasiyetleri olabilir değil mi neden bu kadar alay ettiniz ki
Kimsenin inancı inandığı şekilde hayatını şekillendirme çabası bu kadar alay konusu olmamalı
Hindular da ineğe tapıyorlar ya da kutsal sayıyorlar her neyse bu bana ne kadar anlamsız gelirse gelsin bununla dalga geçemem değil mi saygı duymak mecburiyetindeyim
Hatta bu tarz konularda kendini ortalara atıp canla başla konu sahibini düşüncelerini inancını küçültüp alay konusu yapmak için çabalayan o üyeler grubu var ya işte onların içerde bi yerde bi dertleri acıları olduğunu düşünüyorum
Dinle inançla dalga geçen insanlara yazdim zaten kendilerini bildilerDini hassasiyetle mi alakalıymış ben hiç öyle anlamamıştımBenim k.validem de sevmez ama kapalı birisi falan değil yani, anlamsız geliyormuş ona insanların suya girip yüzmesi veya güneşte öylece yatması falan. Çok saçma buluyorum demişti. Kadın yıllarca deniz kenarında yaşamış bi kere bile denize gitmemiş.. O trz bi durum sandım ben
Dini hassasiyetleri olabilir değil mi neden bu kadar alay ettiniz ki
Ya her koşulda zaten konu sahibi kendi gitmeyeceğine göre ve insanın dini inancı sadece kendisini ilgilendirdiğine göre, eşinin misafiri götürmesi neden bu kadar rahatsız ediyor ki o zaman? Mantık burada nerede?Dinle inançla dalga geçen insanlara yazdim zaten kendilerini bildiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?