Deniz problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamilelik doğanın bir parçası hamile kalınca her türlü kapris sıkıntıya kendini hak görenleri anlamıyorum , doğurma o zaman çocuk ama dediğiniz gibi hayatta bir yere gelememiş boş insanlar anne adayı olunca onu bir basamak olarak görüyorlar sanırım sınıf atlamış oluyorlar

Bu kadar sağlam bünyr olur mu yaa bıhtık ya.
Ya inanır mısın benim canım bir tek bişey bile istemedi 9 ay boyunca Bi gün dışardan mangal kokusu geliyodu eşime dedim mangal kokuyo bahçeyi kapatır mısın? hemen kalktı mangal yapiim senin canın istedi falan.. Valla istemedi diye zor ikna ettim Adam 9 ay gözümün içine baktı bişey isteyim diye, en fazla bi bardak su istemişimdir Ne biçim hamilelik

Dinle kimse alay etmiyor. konu sahibi tüm islami şartlari yerine getiren bi insan değil belirtmemiş bile ben sevmiyorum denizi demiş geçiştirmiş.
Burda beş vakit namaz kildığını eşininde muhafazakar olduğunu vs belirtmemiş bile
Ayrıca dinimizde her koyun kendi bacağindan asılıyor
Yapacak olan insanda deniz diye fırsat kollamıyor zaten
Eşine güvenmiyor güvenmediği gibi dinin arkasınada saklanamıyor
Benimde kv geldi denize diye bende gitmek istemedim mesela küçük kızımdan ötürü gitmek zorunda kalmıştım
Kızım olmasa inan eşimi yollardım ve bunun tantanası içime dert olmazdı
Eşim öyle bi insan değil çünkü he ilerininde garantisi yok tabiki
Benim annem böyleydi aynı konu sahibi kafasında namaz kılmaz oruç tutmaz açık gezer evde tv izletmez
Babamı uçan kuştan kıskanır vs
Eeeeee sonuç ne şimdi aldığı ahlarla cennetemi gidecek yani
Böyleleri evlerden ırak gerçekten

Bizlere saygı gösterilmeği için yorum yaptım zaten muhalefet olma amacım yok , saygıdan bi habersiniz

Durduk yere sığ da olduk bak Kudra; gittikçe yelpaze renkleniyor geniş filan denirdi hep oysa. Konu sahil deniz olunca, sığ diyesi geldi. Arkadaşlar o kadar derinde(!) ki, vurgun yemişler haberleri yok.
Ay inan ki sığ da deseler derin de deseler, dar da olsam geniş de hiç umurumda değil. Çünkü niye olsun. Bu umursamazlık da genişliğimin bir getirisi olsa gerek

Ama farkında olmadıkları bir şey var. Biz yaşı başı aldık, artık etkilenmeyiz de şurada yazdıklarını okuyup dinden uzaklaşacak bir sürü genç kadın var. Dini konularda fikir birliği de mümkün değil zaten. Ahlak ise tamamen kişisel bir mevzu, toplumsal ahlak diye bir şey olamaz. Bu tip konuları forum tartışmasına açmak saçma ötesi o yüzden. Yine kendilerine zarar.

oyuncak eden kimse yok.
bana da en başta görüşünüz değişik geldi ve birşeyler sordum ama görmediniz sanırım.
plajdaki ortamdan/giyim şeklinden rahatsızsınız; dışarıda açık giyinen insanlardan da rahatsız olmalısınız bu durumda.
tekrar yazayım hatta:

bu konuda hassassanız konunun sadece plajla kısıtlı olmaması lazım. günlük hayatta artık çok fazla insan incecik taytlarla, göbeği açık bluzlarla, derin yırtmaçlarla geziyor.
bu durumda onlardan sakınacağınız yerler mi seçiyorsunuz hep mesela ?

hakikaten merak ettiğimden ve anlamak için soruyorum.

hassaslık sadece plaja ise ve gündelik yaşamda bu kadar önemli değilse o zaman bu bana dini bir özenden başka şeyleri daha çok çağrıştırıyor haliyle. çünkü haramsa o yırtmaçla karşılaşıp o an gözünün değmesi de haramdır ve görülmemesi gerekendir.

Tek bir mesajdan bakış açımın dar ya da geniş olduğuna karar vermeniz aslında sizin bakış açınızın ölçüsünü gösterir. Size özel olarak bir mesaj değildi. Sizin mesajınız okuduklarım arasında var mı onu bile bilmiyorum. Bu genelde burda açılan konularda dikkatimi çeken birşeydi.insani davranış olarak yanlışlığını söyleyebiliriz zaten konular onun için açılıyor üslubun ne olduğunu inanın biliyorum. Ama ben de rahatsız olduğum bir hususu belirttim. Sizi alıntılamadım, niye böyle şahsileştirip saldırıya geçtiniz anlamadım. Bu benim fikrim.

Aşırı kıskanç bir kadın olduğunuz hissi uyandı bende. Gelen misafir sahil şehrine geldiyse tabi ki denize gitmek isteyecektir. Bunları idare etmek durumundasınız. İstemiyorsanız siz gitmeyin ama misafiri gezdirecek diye eşinize tavır yapamazsınız. Ayrıca anne olmak üzeresiniz yaeın çocuğu uz denize gitmek istediğinde nasıl kıyıp hayır diyeceksiniz. Kendinizi bu duruma alıştırmaya bakmanızı öneririm çünkü kaçışınız yok

Konuyu okuyan herkes anladı din min hikaye konu sahibesi kocam bikinili kadın görmesin diyor bu kadar
Aynen öyle dini de alet ediyorlar böylece , bide kendini din savunucusu sananlar kalkmış genişlikten bilmem neden bahşediyor sen ne anlarsın dinden yA bide vaaz veriyor

Dini hassasiyetle mi alakalıymış ben hiç öyle anlamamıştım Benim k.validem de sevmez ama kapalı birisi falan değil yani, anlamsız geliyormuş ona insanların suya girip yüzmesi veya güneşte öylece yatması falan. Çok saçma buluyorum demişti. Kadın yıllarca deniz kenarında yaşamış bi kere bile denize gitmemiş.. O trz bi durum sandım ben

Dinle inançla dalga geçen insanlara yazdim zaten kendilerini bildiler

Bu şapkanın linki varsa rica edebilir miyim
Güneş çok seviyorum , sahilde şemsiye kullanmıyorum . Güneş gözlüğü olmasına rağmen o kızgın güneşte telefon ekranı net gözükmüyor . Bu şapka o iş için ideal olur .
Ciddi ciddi link varsa rica ediyorum

keşke bu yorumda bir fikri eleştirirken diğer tarafta bu durumu normal bulup gidenlere geniş diyen fikri de eleştirseydiniz.
zira bu dediğim taraf içerisinde hakareti de barındırıyor bana göre.
hele de bu kadar hassasiyet gösteren insanların başkalarının yaşamlarını ve gönüllerini bilmeden böyle bir lafı alenen etmeleri ziyadesiyle samimiyetsiz oluyor.

Dinle inançla dalga geçen insanlara yazdim zaten kendilerini bildiler
Ya her koşulda zaten konu sahibi kendi gitmeyeceğine göre ve insanın dini inancı sadece kendisini ilgilendirdiğine göre, eşinin misafiri götürmesi neden bu kadar rahatsız ediyor ki o zaman? Mantık burada nerede?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…