Deniz problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki o sahil ortamına inip denizin insanda yarattığı huzura kendinizi bıraksanız bu hastalıklı düşüncelerinizden arınırsınız.. Plajdakiler eşinize yapışmaz,korkmayın. Yada bi at gözlüğü işe yarayabilir,sağı solu görmez.

Ama ona mantikli geliyor? O senin istedigin yere gitmek istemiyordur? Bu sicak havada gezmek istemiyordur, oglu ile rahat konusup deniz keyfi yapmak istiyor?

Yani hayatimda böyle saçma bisey görmedim kusura bakma. Misafir sadece ev sahihbin aktivite listesine göre bisey yapabiliyormus. Kresmi orasi pardon?

şeyi merak ediyorum çok iyi anlıyorum sizi dini durumlar sebebi ile eşinizin o tarz durumları görmesini istemeyebilirsiniz bu ilişkinizin dinamiğidir bizi ilgilendirmez. eşinizin baska bir kadını bikinili görmesi sizi rahatsız hissettirebilir..
Fakat seyi merak ediyorum bu tarz durumlarda helalinden kuma gelse sonucta helal , ona normal bakar mısınız?
Sadece merak ediyorum amacım öğrenmek..

Çok teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun beni anlayan biri çıktı sonunda. Konuşulmuş verilmiş bir karar var bunu ben yapmış olsam ben hatalı olacaktım. Ama şu an benim dışımda verilen karar çiğnenmiş oluyor bu durumda yine ben sorun çıkarıyor oluyorum. Benim bu konudaki düşüncemi kabul etmeyeceklerdi o zaman. Hem kabul edip hem bensiz plan yapmaları canımı sıktı. Dediğiniz gibi bu konu plaj olmayabilirdi de başka bir konuda olabilirdi. Gerçekten bu kadar lincin üstüne anlaşıldığıma çok sevindim.

Bugün Sidedeki dördüncü günüm az önce baktım ahlakım yerinde duruyor hala ,benim evime gelen de kiliseye gidebilir mesela ben de hala müslüman olurum hatta, siz de kıskançlığınızı bi kenara koyun sağduyu şapkanızı koyun ayıptır benden söylemesi

İsteyen olursa bende kiliseye götürürüm siz olayı yanlış anlamışsınız

Siz gitmeyin..esiniz ,onlar misafir oldugu icin gotursun..kayinvalinize de biraz sinirlisiniz...misafir gittikten sonra usulünce konuşursunuz onunla da.bir daha sizi böyle bir durumla muhatap etmesin...başka ne denir bilemedim

Siz gitmeyin..esiniz ,onlar misafir oldugu icin gotursun..kayinvalinize de biraz sinirlisiniz...misafir gittikten sonra usulünce konuşursunuz onunla da.bir daha sizi böyle bir durumla muhatap etmesin...başka ne denir bilemedim
Teşekkür ederim tavsiyeniz için

İsteyen olursa bende kiliseye götürürüm siz olayı yanlış anlamışsınız

Peki dışarda başı açık hanımlardan mini eteklilerden nasıl koruyorsunuz kendinizi? Sanki Türkiye pek uygun bi memleket değil sizin için? Afganistana gitseniz hem burkasız adım atmıyorlar.

Evet göz zinası bile bile işlemek istemiyorum kuma konusunu da o işler öyle olmuyor iyi araştırıp örnek vermek lazım kabul edilebilir bir durum değil

Peki dışarda başı açık hanımlardan mini eteklilerden nasıl koruyorsunuz kendinizi? Sanki Türkiye pek uygun bi memleket değil sizin için? Afganistana gitseniz hem burkasız adım atmıyorlar.
Problemim açıklarla değil ben konuyu tam açıklayamadım sanırım yoksa bu kadar insan gaza gelip lince başlamazdı

Bensiz plan derken, ama sen gitmek istemiyorsun ki.zaten rahatsiz olduğun için konu actin..esin ise ,bilemedim..herhalde rahatsız olmuyor ki götürüyor...

Problemim açıklarla değil ben konuyu tam açıklayamadım sanırım yoksa bu kadar insan gaza gelip lince başlamazdı

Muhafazakarlığınızdan deniz kenarını istemediğinizi anladım ben. Eğer bu kadar muhafazakarsanız normal hayat da sizi rahatsız etmeli ben bundan bahsediyorum. Böyle bakınca ülke toptan yanlış bi yer sizin için.

Bensiz plan derken, ama sen gitmek istemiyorsun ki.zaten rahatsiz olduğun için konu actin..esin ise ,bilemedim..herhalde rahatsız olmuyor ki götürüyor...
Benim gitmek istemediğimi evlendiğimden beri biliyorlar nasılsa o gelmez biz gideriz deyip plan yapılması normal mi? Evliyseniz başınıza gelse herhangi bir konuda ne dersiniz merak ettim

ay içim bayıldı kusura bakmazsan. Mesela biz de Ankara'dayız misafirimiz gelince Anıtkabir'i görmek istiyor. Kardeşim İç Anadolu ama evinin önünde havuz var giderken mayo falan alıyoruz. Şimdi bana gelen Anıtkabir bahanesiyle mi geliyor ya da ben kardeşime giderken tatil olarak mı görüyorum. Senin gibi aşırı kuralcı insanlar var elbette ama çekilmiyorlar açıkça söylemek gerkeirse. Sen gitmezsin ama misafirin gider. Başka yer olsaydı emin ol bu tepkiyi vermeyecektin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…