- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
Ben konuştuğumuz anlaştığımız konular da dikkat ediyorum zaten benimde kendimden verdiğim tavizlerim var. Madem gitmek istiyor bunu gelip plan yapılmış gitmek zorundayım diye mi söylemeli yoksa denize gitmek istiyorlarmış uzaktan geliyorlar gönülleri olsun onları götüreyim bende gitmiyorum uzun zamandır özledim denizi şeklinde mi söylemeli
Ne cevap verdiler sana pekı?Yüzlerine de söyledim zaten sadece surat yapmak istemiyorum sakince mantıklı açıklama yapsanız ben de hatamı farkederdim belki istediğim sadece tavsiyeydi siz gitmeyin deseniz bile kafi
Biz de bulunduğumuz yerdekine gideriz o zaman dediler ben de siz bilirsiniz dedim. Ama sonrasında burda gideceklerini öğrendimNe cevap verdiler sana pekı?
konu gitmeleri mi yoksa eşinin gitmesi mi?Biz de bulunduğumuz yerdekine gideriz o zaman dediler ben de siz bilirsiniz dedim. Ama sonrasında burda gideceklerini öğrendim
Valla zaten surat asıp başta eşiniz olmak üzere misafirlerinize gerginliğinizi yansıtacaksanız gitmeyin.Yüzlerine de söyledim zaten sadece surat yapmak istemiyorum sakince mantıklı açıklama yapsanız ben de hatamı farkederdim belki istediğim sadece tavsiyeydi siz gitmeyin deseniz bile kafi
İlla isim mi vermek gerekiyormuşİsim mi verdim kişileri tanıyor musunuz? Gıymet bu demek değil İSLAMİYETTE
Burası eleştiri platformu yanlış konuyla geldiniz, burdaki çoğu kesim sizi anlamıcak kendi kafalarına göre yorumlicakArkadaşlar her insanın kendince çizgisi olabilir diye düşünüyorum ben öyle ortamlardan hoşlanmıyorum ve bunu evlenmeden önce eşimle açıkça konuştum kendisi de hoşlanmadığını söyledi zaten. Burda linç etmek yerine tavsiye vermenizi bekliyorum bence biraz daha yumuşak olabilirsiniz.
3 senedir fikir birliği olup şimdi kendilerince plan yapmalarıkonu gitmeleri mi yoksa eşinin gitmesi mi?
Yani evine gelmiş bir kaç saatlik free takılabilirler bunda sorun olmaması lazım. Sorun eşini o ortama sokmak istememen bence.
Bunun altında da kıskançlık mı itiraf edebilirsin bizbizeyiz.
Kocalarımızda sapık değil bön bön bakacak halleri yok ama o ortamı görmesini istemiyoruz..
Peki göz zinası sadece bikinili kadınlar için geçerli bişey mi? Ben burada sokağa çıktığımda şort üstü büstiyer, mini etek üstü büstiyer giymiş pek çok kadın görüyorum. Siz ya da eşiniz bunları gördüğünüzde göz zinası olmuyor mu? Ki burası büyük şehir, sahil şeridinde bunlardan çok daha fazlası vardır eminim. Onlardan nasıl korunuyorsunuz?Evet göz zinası bile bile işlemek istemiyorum kuma konusunu da o işler öyle olmuyor iyi araştırıp örnek vermek lazım kabul edilebilir bir durum değil
Biz buna özgüven eksikliği diyoruz :)Kocalarımızda sapık değil bön bön bakacak halleri yok ama o ortamı görmesini istemiyoruz..
Neden haram olan çıplak kadınları görsün??O ortamı görürse ne olur? Gerçekten anlamak adına soruyorum
Neden haram olan çıplak kadınları görsün??
3 sene onlar sana ayak uydurmuş o halde. Sen onlara ayak uydurup da plaj gibi bir ortama gitmediğine göre. Bunun adı filir birliği olmaz tek taraflı senin huyuna suyuna gitmişler. 1 kere de kural yıkımı yapmak bu kadar zor mu? Üstelik sana gel diyen yok baskı yapan yok seni neden böylesine ilgilendiriyor onların plaja gitmesi herkesin kendi mezarı olacak rahat ol. Eşinin gitmesini istemiyorsun eğer o gitmeyeceğim deseydi onların gitmesi kk da bir konu olmayacaktı.3 senedir fikir birliği olup şimdi kendilerince plan yapmaları
Çok komiksiniz, özgüven ne demek öğrenin de gelin..Biz buna özgüven eksikliği diyoruz :)
Tabii ki Riyazü’s Salihin 3. ciltte de yazar, değil isim muhakkak T.C. kimlik nosunun da verilmesi gerekir bir cümlenin gıybet sayılabilmesi için.İsim mi verdim kişileri tanıyor musunuz? Gıymet bu demek değil İSLAMİYETTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?