O zaman esin ,gotursun onlari...sonra geri dönsün..eve dönecekleri vakit tekrar almaya gitsin..başka çözüm bulamadım..Benim gitmek istemediğimi evlendiğimden beri biliyorlar nasılsa o gelmez biz gideriz deyip plan yapılması normal mi? Evliyseniz başınıza gelse herhangi bir konuda ne dersiniz merak ettim
Benim gitmek istemediğimi evlendiğimden beri biliyorlar nasılsa o gelmez biz gideriz deyip plan yapılması normal mi? Evliyseniz başınıza gelse herhangi bir konuda ne dersiniz merak ettim
Benim gitmek istemediğimi evlendiğimden beri biliyorlar nasılsa o gelmez biz gideriz deyip plan yapılması normal mi? Evliyseniz başınıza gelse herhangi bir konuda ne dersiniz merak ettim
Evet göz zinası bile bile işlemek istemiyorum kuma konusunu da o işler öyle olmuyor iyi araştırıp örnek vermek lazım kabul edilebilir bir durum değil
Aynen onların yüzüne söyleme cesareti yok gelmiş burda deniz ve ahlak muhabbeti yapıyor.Aynen boyle soyleyin o zaman kayinvalidenize.
Size ne? Kocaman adam misafiri gelmiş, kocaya karışmakda bı yere kadar.Kendisi zaten sevmediğini söylüyor denize girmez sırf onları götürmek için gidecek
işte bunun adına gıybet mi deniyor İslamiyette??????Aynen onların yüzüne söyleme cesareti yok gelmiş burda deniz ve ahlak muhabbeti yapıyor.
Ben konuştuğumuz anlaştığımız konular da dikkat ediyorum zaten benimde kendimden verdiğim tavizlerim var. Madem gitmek istiyor bunu gelip plan yapılmış gitmek zorundayım diye mi söylemeli yoksa denize gitmek istiyorlarmış uzaktan geliyorlar gönülleri olsun onları götüreyim bende gitmiyorum uzun zamandır özledim denizi şeklinde mi söylemeliEvet, sen sadece kendi hayatin için sorumlusun. Sen rahatsiz oluyorsan sen gitmezsin. Demek ki esin rahatsiz olmuyor senin kadar. O sözüde sen rahatsiz oluyorsun diye vermis. Yani sen istemiyorsun diye adam gitmiyor, yoksa aslinda kendisi için sorun yok.
Adam sana bu tavizi veriyor. Orta yolu buluyor. Peki sen niye adam için orta yol bulmuyorsun?Adam niye sadece senin degerlerine hösgörülü olmak zorundada, sen adamin yada kv'denin degerlerine hosgörülü degilsin? Hani muhafazkarlik hosgörülüktü?
Kv'de ne yapsin, otelemi gitsin, 2 gün gelmis oglunun yanina. Sirf denizi görmek istiyor diye. Kimse burda senin deger yargilarina bisey demiyor. Muhafazkar olabilirsin, alkol almayabilirsin, kapali olabilirsin,.. Özgürlük zaten budur. Ancak senin yaptigin basklari adina karar vermektir ve bos yere huzursluk çikarmaktir. Milletin linci burdan geliyor. Sadece deniz olayindan degil yani.
Çok teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun beni anlayan biri çıktı sonunda. Konuşulmuş verilmiş bir karar var bunu ben yapmış olsam ben hatalı olacaktım. Ama şu an benim dışımda verilen karar çiğnenmiş oluyor bu durumda yine ben sorun çıkarıyor oluyorum. Benim bu konudaki düşüncemi kabul etmeyeceklerdi o zaman. Hem kabul edip hem bensiz plan yapmaları canımı sıktı. Dediğiniz gibi bu konu plaj olmayabilirdi de başka bir konuda olabilirdi. Gerçekten bu kadar lincin üstüne anlaşıldığıma çok sevindim.
Probleminiz tuzlu deniz suyuyla o zaman. Başka bir açıklama kalmıyor.Problemim açıklarla değil ben konuyu tam açıklayamadım sanırım yoksa bu kadar insan gaza gelip lince başlamazdı
İsim mi verdim kişileri tanıyor musunuz? Gıymet bu demek değil İSLAMİYETTEişte bunun adına gıybet mi deniyor İslamiyette??????
Ahahah benim de 3 günüm kaldı eğer beni sahildeki kahvaltı masasından kaldırabilirlerse denize geçeceğimNeyse ben tum deniz severler adina sahile kosuyorum 4 gunum kaldi degerlendirmeliyim
Yüzlerine de söyledim zaten sadece surat yapmak istemiyorum sakince mantıklı açıklama yapsanız ben de hatamı farkederdim belki istediğim sadece tavsiyeydi siz gitmeyin deseniz bile kafiAynen onların yüzüne söyleme cesareti yok gelmiş burda deniz ve ahlak muhabbeti yapıyor.
isim vermenize gerek yok ki.İsim verince mi gıybete giriyor. Benim bildiğim gıybetin tanımı: hakkında konuştuğun kişi senin söylediklerini duyarsa hoşuna gitmez. Bunun adı gıybettir. Sen de demişsin ki: bana mı geliyorlar, denize mi geliyorlar.Bence bunu kvalide duyarsa üzülür arkasından söylediğin için. Bence bu gıybettir. İstersen diyaneti bir ara sor. MAdem öyle cesaretin varsa ara ve aynen sor "bana mı geliyorsunuz, denize mi?" diye. Bence terimlere karşı bir hakimiyetsizliğin var.İsim mi verdim kişileri tanıyor musunuz? Gıymet bu demek değil İSLAMİYETTE
Tamam götürsün. İster girer ister girmez. Size ne ki bundan?Kendisi zaten sevmediğini söylüyor denize girmez sırf onları götürmek için gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?