- Konu Sahibi ballilokmatatlisi
-
benimde su fobim varboğulma tehlikesi atlatmıştım zamanında şu anda iyi yüzebildiğim halde boyumu aşan yerlere gidemiyorum çok korkuyorum gözüm falan kararıyo en iyisi bel hizası olmadı eşiniz sizin kolunuzu tutar beraber uzaklaşırsınız
oy üzülme ablaşuan birlikte olduğum insanla evlenirsem onun denizden uzaklaşması söz konusu bile değil benden uzaklaşır ondan uzaklaşmazkendimi kötü hissediyorum bu konudan dolayı hep üzülüyorum denizin içinde yaşıyorum ama denizi yaşamıyorum keşke biraz daha normal bi bedenim olsaydı
oy üzülme ablamayo falan da mı giyemiyosun spor yap evlenene kadar
geçmiş olsun,bence canını sıkma gönlünce giy istediğinibenim problemim kilo değil aksine çok zayıfım kaza geçirmiştim eskiden vücut yapımı bozdu ondan dolayı
evet kızlar deniz kültürü olan biri değilim, yani yazın denize, bir ya da iki kez giderim arkadaşlarımla. çocukluktan da gitmek alışkanlık olmadığı için tam anlamıyla yüzme öğrenemedim. denizde olsun havuzda olsun yüzme konusuna gelince yüzmeyi bilmiyorum, yani bayılıyorum böyle cup cup yüzen insanlara, sulara kendilerini bırakıp suyun keyfini çıkarabilen insanlara.
şimdi nişanlımla balayı için mekan seçiyoruz. Marmaris tarafı için araştırma yapmaktayım. ama kafama takılan, nişanlım havuza denize girecek oh suyun keyfini çıkartacak, bense belime kadar giriyorum, kendimi bırakamıyorum, kısacası yüzme bilmiyorum, balayı bana zehir olmasın, evet 1 hafta sırf deniz kenarında geçirmicez, ama 1 -2 gün bilemedin 3 gün böyle olucak.
benim gibi olan var mı, yani yanımda cup cup yüzen nişanlım, ve yüzme bilmediğim için keyif almayan ben. ben birlikte eğlenmek istiyorum, balayımızı unutulmayacak hatıralarla hatırlamak istiyorum....
bu konudaki görüşleriniz, fikirleriniz ve varsa önerilerinizi almak istiyorum kızlar...
Belediyelerin düzenlemiş olduğu ücretsiz yüzme kursları var oralara gidebilirsin yada eşinle beraber havuzda denizde vakit geçirebilirsin. Bende senin gibiyim bir kaç sene denize gidemediğim için unuttum zannediyorum yüzmeyi. Ama korkum yok boğazıma kadarda olsa girebilirim
Kesinlikle kurslara gitmeni tavsiye ederim. Eğer çalışıyorsan hem haftanın yorgunluğunu stresini atarsın hemde yüzme öğrenirsin. Bulunduğun yerde kurs yoksa hamamlarda olabiliyor havuz. Bilen bir arkadaşın sana öğretebilir yüzme. :107:
benim problemim kilo değil aksine çok zayıfım kaza geçirmiştim eskiden vücut yapımı bozdu ondan dolayı
bende bılmıyordum ama balayını genede 5 yıldızlı otelde gecırdım. havuzada gırdım belıme kadar olsadakaydıraktan atladım ve eşime aşağıda bekle dedım durum okadar vahımdı yanı denıze sadece bacaklarımı soktum korkudan eşimi bıle fazla oteye göndermedım çok dalga vardı korktum ben sudan korktukça eşimin hoşuna gıttı galıba aman napayım bılmıyosam bılmıyom bıdaha mı balayı yapcam dedım .suda cırpınmakta guzel boşver ıyıkıde gıtmışım
ayy çok yanılıyosun canım benim ..bak bende yüzme bilmiyorum evim deniz kenarıydı ama hiçç öğrenme hevesim olmadı eşimde bildiğin balık gibi yüzer ve bayılır yüzmeye biz evlendik beraber hayatımda gitmediğim kadar denize gittik ne mi yapıyoruz valla hayatım bikinimi giyiniyorum ohh boyuma kadar gidiyorum dalıyorum çıkıyorum sonuçta boy sorun yok sonr eşimle oyun oynuyoruz beni kaldırıyo atıyo suya(omuzlarından) o yüzerken bende sırtından tutunup gidiyorum vs yani kasma emin ol öyle abes bişi değil hiç garip görünmüyosunisterseniz top alın voleybol oynayın nolcakki eğlenmenize bakın öyle kalıplara lüzum yok hele ki balayıııı eminim en son takıldığınız şey olurevet kızlar deniz kültürü olan biri değilim, yani yazın denize, bir ya da iki kez giderim arkadaşlarımla. çocukluktan da gitmek alışkanlık olmadığı için tam anlamıyla yüzme öğrenemedim. denizde olsun havuzda olsun yüzme konusuna gelince yüzmeyi bilmiyorum, yani bayılıyorum böyle cup cup yüzen insanlara, sulara kendilerini bırakıp suyun keyfini çıkarabilen insanlara.
şimdi nişanlımla balayı için mekan seçiyoruz. Marmaris tarafı için araştırma yapmaktayım. ama kafama takılan, nişanlım havuza denize girecek oh suyun keyfini çıkartacak, bense belime kadar giriyorum, kendimi bırakamıyorum, kısacası yüzme bilmiyorum, balayı bana zehir olmasın, evet 1 hafta sırf deniz kenarında geçirmicez, ama 1 -2 gün bilemedin 3 gün böyle olucak.
benim gibi olan var mı, yani yanımda cup cup yüzen nişanlım, ve yüzme bilmediğim için keyif almayan ben. ben birlikte eğlenmek istiyorum, balayımızı unutulmayacak hatıralarla hatırlamak istiyorum....
bu konudaki görüşleriniz, fikirleriniz ve varsa önerilerinizi almak istiyorum kızlar...
yani normalde aktivite amaçlı gitmek istiyorum, sahi ne kadar sürede öğrenilir, çalışıyorum ama müsaitliğim olur yani.
evet kızlar deniz kültürü olan biri değilim, yani yazın denize, bir ya da iki kez giderim arkadaşlarımla. çocukluktan da gitmek alışkanlık olmadığı için tam anlamıyla yüzme öğrenemedim. denizde olsun havuzda olsun yüzme konusuna gelince yüzmeyi bilmiyorum, yani bayılıyorum böyle cup cup yüzen insanlara, sulara kendilerini bırakıp suyun keyfini çıkarabilen insanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?