- Konu Sahibi ballilokmatatlisi
-
Ben kimsenin yaninda rahat olmadigim kadar esimin yaninda rahatimdir, keza sevgililik zamani da boyleydik...
Eger kasilirim ben, onem verir bu tur seylere dersen, arkadaslarin da soyledigi gibi, belediyelerin yuzme kurslarina katilabilirsin, eminim fiyatlari cok makuldur, sen de kendini iyi hissedersin...
Ya da isi sekerlige vurup sen bana ogret diyebilirsin, erkekler kadinlardan bir seyleri daha iyi bilmeye ve onlara ogretmeye bayilirlar...
Son olarakta bunlara hiiic takilmayip su da oynayip, takilip, sakalasip, hic kasilmadan suyun, tatilin tadini cikarirsin...
Balayi bu, kotu gecme ihtimali yok...
Haklisin yüzme kurslari cidden pahali, ona bütce ayirmana gerek yok. Zaten sürekli deniz olmayacakmis tatiliniz, o zaman ne yapin biliyor musun, bir deniz topu edinin, denizde topla oynayin birlikte, esin seni kucagina alsin arada, ya da deniz yatagi alabilirsiniz, esin seninle beraber gelir, seni tutar, gayet de eglenirsiniz.
Ya da esin suyun altina dalar sen ayakta duruyorken, ayaklarindan tutar mesela, gidiklar, ne bileyim, birbirinize su sicratirsiniz, eglenmek istedikten sonra denizde illa yüzmek sart degil ki. Havuza da girmeyiversin esin senin icin. Zaten havuz tiklim tiklim olunca kimse yüzemiyor ki. :)
Ayrica sana neden yüzmeyi ögretmiyor? Sabah erken saatlerde cok kimse de olmuyor, rahat rahat meydan sizin olur. Balayinizda esinle yüzmeyi ögrenmek zevkli olabilir. Sinirli bir insan degilse tabi. Ben yüzmeyi biliyorum ama kurbaga stili ile hic yüzmemistim, baktim esim daha az cabayla daha rahat yüzüyor, bana da ögretsene dedim.
Bes günlük tatilimizin iki günü ögrenmekle gecti, sonra kaptim olayi, esimden ögrenmesi cidden cok zevkliydi. babamin ben kücükken bagris cagris yüzme ögretisinden sonra... :)
Bence hic kafana takma, hatta esine söylesen bu durumu eminim seni yalniz birakmamak icin öyle cok yüzme heveslisi de olmayacaktir.
denize girmek istiyorsanız yüzme kursuna gidebilirsiniz, ama yok ben beraber özel zaman geçirmek istiyorum diyosanız balayı paketi alın
Ay ne güzeldi keşke geri dönsem o haftaya:)
Ne yüzme bilirim ne daha önce tatile gittim denizde belime kadarda olsa yalnız kalamam kramp girer diye düşün ama çok güzel geçti eşimle girdim denize havuzda da kucağına aldı beni öyle yüzdü çok eğlenceliydii turlarada çıktık gezdik ama en güzeli otelde havuzda denizde vakit geçirmekti gi ya git hiç çekinme keşke bidaha gidebilsek keşke şimdi tek tatil eşimin ailesinin yanına köye gitmek
kursa git. Hem yüzme öğrendikten sonra boşuna gitmemişim öğrenmemişim kadar zaman diyeceksin. Sadece balayı için değil hayatın boyunca suyun, yüzmenin tadını çıkarabilmek için fırsat işte sana . Ben de yıllarca çocuk gibi duruyordum suda öyle. Kursa gittim Allahtan. Başkasının öğretmesiyle de olmuyor, kursta tekniğiyle öğreniyorsun işte ne güzel.
ne dar sürede kendine hakim bi şekilde yüzebildin canım?
bence deniz tatiline vereceğiniz paranın üzerine azcık daha koyun yurtdışı turlara gidin, hem keyifli ve eğlenceli bir balayı geçirirsiniz hem de başka bir kültürle tanışmış olursunuz, belki de daha rahat olursunuz. şimdiden mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?