deniz ve balayı

deniz yatağına tutunarak ya da makarnalarla yüzebilirsin çok keyifli olur, ya da yüzme kursuna gidebilirsin...

Haklisin yüzme kurslari cidden pahali, ona bütce ayirmana gerek yok. Zaten sürekli deniz olmayacakmis tatiliniz, o zaman ne yapin biliyor musun, bir deniz topu edinin, denizde topla oynayin birlikte, esin seni kucagina alsin arada, ya da deniz yatagi alabilirsiniz, esin seninle beraber gelir, seni tutar, gayet de eglenirsiniz.

Ya da esin suyun altina dalar sen ayakta duruyorken, ayaklarindan tutar mesela, gidiklar, ne bileyim, birbirinize su sicratirsiniz, eglenmek istedikten sonra denizde illa yüzmek sart degil ki. Havuza da girmeyiversin esin senin icin. Zaten havuz tiklim tiklim olunca kimse yüzemiyor ki. :)

Ayrica sana neden yüzmeyi ögretmiyor? Sabah erken saatlerde cok kimse de olmuyor, rahat rahat meydan sizin olur. Balayinizda esinle yüzmeyi ögrenmek zevkli olabilir. Sinirli bir insan degilse tabi. Ben yüzmeyi biliyorum ama kurbaga stili ile hic yüzmemistim, baktim esim daha az cabayla daha rahat yüzüyor, bana da ögretsene dedim.
Bes günlük tatilimizin iki günü ögrenmekle gecti, sonra kaptim olayi, esimden ögrenmesi cidden cok zevkliydi. babamin ben kücükken bagris cagris yüzme ögretisinden sonra... :)

Bence hic kafana takma, hatta esine söylesen bu durumu eminim seni yalniz birakmamak icin öyle cok yüzme heveslisi de olmayacaktir.

denize girmek istiyorsanız yüzme kursuna gidebilirsiniz, ama yok ben beraber özel zaman geçirmek istiyorum diyosanız balayı paketi alın

Bende ayni senin gibiydim hala da oyleyimdir gerci. Esim cok sever denizi havuzu bense yillarca girmesem aklima gelmez zaten cok iyide yuzemem. Balayimizda ben hic dusunmuyordum deniz tatili ama esimin ablasi bize balayi hediye edince mecbur kaldim. Etrafi onemsemeden tadini cikarmaya bakin bence. Yuzuyo olmak ta gerekmiyo nasilsa esiniz yuzebiliyomus sizde ona tutunursunuz havuzda vakit gecirirsiniz ben o halde esimin dibinden ayrilmadan havuz etkinliklerine bile katiliyodum:) ama diyosan ki zevk almam o zaman farkli tarz bi yere gidin deniz sart degil ki

Bende yüzme bilmiyorum.Benim dur beni götürme ileri bağrışlarımla geçer o deniz keyfi.Ama çok keyifli.O tedirginlik,heyecan :) Sanki kamikazeye binmiş gibi oluyorum :) Eşim kendi açılır yüzer sonra bana gel der.Beni alıştırmaya çalışır :) Çok zevkli kısacası...

canım ne var bunda eşin sana balayında 2 günde yüzmeyi fıstık gibi öğretir oda saNA Bİ ANI KALIR yüzmeyi balayında öğrenmiştim diye
her yüzdüğündede aklına gelir:))))))

Ben kimsenin yaninda rahat olmadigim kadar esimin yaninda rahatimdir, keza sevgililik zamani da boyleydik...
Eger kasilirim ben, onem verir bu tur seylere dersen, arkadaslarin da soyledigi gibi, belediyelerin yuzme kurslarina katilabilirsin, eminim fiyatlari cok makuldur, sen de kendini iyi hissedersin...
Ya da isi sekerlige vurup sen bana ogret diyebilirsin, erkekler kadinlardan bir seyleri daha iyi bilmeye ve onlara ogretmeye bayilirlar...
Son olarakta bunlara hiiic takilmayip su da oynayip, takilip, sakalasip, hic kasilmadan suyun, tatilin tadini cikarirsin...
Balayi bu, kotu gecme ihtimali yok...

Eşim ankaralı olduğu için yüzme bilmeyen taraf eşim bizde. Ben açılıp açılıp geliyorum o öyle bakıyor. Annemler çeşmede yaşıyor. Babamın dalgalarına maruz kalsa da sallamıyomuş gibi yapıyor. Yok ben plajda kitap okumayı seviyorum deniz sevmem havaları :)))) Halbuki yüzme kursuna gitti aylarca. Yüzebiliyor artık ama sadece havuzda. Denizde balık gelirmiş. :))))

Nıye oyle dusunuyosun kı soylersın esın senı kucagına alır :) ben de aynen senın gıbıyım esım benı kucagına alır omzuna alır ellerıyle alttan tutar benı suyun uzerınde oyle de gayet eglencelı oluyor.

:) yaa ben gerçekten onunla hiç olmadığım kadar rahatım, ama suyun tadını çıkarmak anlamında eksik kalıcak olmam düşündürdü

sanırım öyle olucak :) kızlar çok mutlu ettiniz ben :) stres yapıyodum, eğlenememek konusunda, ama tek olmadığımı bilmek iyi hissettirdi, düşündüm de o zaten hiç stres yapma kucağımda da olsa yüzecez keyif almama gibi bişey olmıcak diyo bakalım

denize girmek istiyorsanız yüzme kursuna gidebilirsiniz, ama yok ben beraber özel zaman geçirmek istiyorum diyosanız balayı paketi alın

balayı paketi mi yoksa kafamıza göre mi bi balayı seçicez henüz karar veremedik, ama unutumaz olucak ona eminim, çünkü biz birlikteyken çok eğleniyoruz, kimi insan sıkılır arkadaş grupsuuz çıkmaz boğulur filan, biz aksine çook eğleniyoruz, hiç hiç sıkılmıyoruz ne nişanlım ne ben

ben de öyle yapıcam canım, güzel geçicek inşallah:)
ama o kramp korkusu ben de var :18:

kursa git. Hem yüzme öğrendikten sonra boşuna gitmemişim öğrenmemişim kadar zaman diyeceksin. Sadece balayı için değil hayatın boyunca suyun, yüzmenin tadını çıkarabilmek için fırsat işte sana . Ben de yıllarca çocuk gibi duruyordum suda öyle. Kursa gittim Allahtan. Başkasının öğretmesiyle de olmuyor, kursta tekniğiyle öğreniyorsun işte ne güzel.

ne dar sürede kendine hakim bi şekilde yüzebildin canım?

Neden illa deniz kenarına gidiyorsunuz ki? Biz balayına deniz kenarı olmayan bir yere gittik, çünkü eşimle ikimiz de su sevmiyoruz. Balayı demek yüzmek demek değildir ki sonuçta. Nasıl daha güzel huzurlu vakit geçiririz ona odaklanın bence.

bence deniz tatiline vereceğiniz paranın üzerine azcık daha koyun yurtdışı turlara gidin, hem keyifli ve eğlenceli bir balayı geçirirsiniz hem de başka bir kültürle tanışmış olursunuz, belki de daha rahat olursunuz. şimdiden mutluluklar

ne dar sürede kendine hakim bi şekilde yüzebildin canım?

ben yarıda bıraktım kursu. 2 ay gittim ama denizde havuzda bildiğin yüzüyorum yani artık:))Denizde su kaldırdığı için zaten daha kolay yüzüyorsun. Eskiden havuza girmek hayaldi benim için mesela ,şimdi eşimle yarış yapıyorum. (yenilsem de olsun suya kendimi özgürce bırakabilip yüzebiliyorum ya yeter)

deniz tatili olmayacak tamamı, ama akdeniz ege gezmek fikrimiz, bunların içinde deniz 1-2 gün olucak behn denizi havuzu seviyorum, ama yüzme konusu benim sıkıntım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…