Deniz Yıldızı Fox Tv

bu kadar saçmalanır mı ya napıcaklarını şaşırdılar 2 yıldır izliyorum yiğit varken bile bu kadar saçma gelmemişti. adrenalin yaratmak için iyice abarttılar. mert sürekli motor kazası geçirio e sürmesin o zaman deniz vurulmaya alıştı acıların kızı başına gelmeyen kalmadı... mertin bacakları tutmuyo ertesi gün hooop ayağa kalkıo azcık gerçekçi olsun ya, iki gündür tam nabız sıfır oluo orada dizi bitio ertesi gün her nasılsa nabız alınıo çok komik ya izlemicem artık. Senaristin hayal gücü çok gelişmiş denizle merti öldürsün de kurtulalım...

ayy çok sıkıcı mertin kalbini yeni gelen çocuğa takacaklar denizle onlar aşk yaşarlar artık mertin kalbi yaa :47:

Ay bunlarda sıktı iyice ya yiğit bitti gitti
şimdide bunlar çıktı
saçmaladılar iyice geçen sezon güzeldi bu sezon içine ettiler
tövbe ya

mert öldüüüü mertin kalbimmmm hopppppppppppppp demireee :13: bu da demek oluo kiiiii demirle denizzzz mercimeği fırına verecek :69::60::60:

Deniz de ölüyor. iki oyuncu da diziden ayrılıyorlarmış.

denizin ölceğini zannetmiyorum ben
bence deniz iyileşicek ve demirle sevgili olucaklar

deniz ölmez hamiledir o kesin sonra demire aşık olcak mertin kalbi onda die offfff çok sıkıcı bölümler bizi beklio...

deniz ölmez hamiledir o kesin sonra demire aşık olcak mertin kalbi onda die offfff çok sıkıcı bölümler bizi beklio...

kesınlıkle oyle.
mert olecegıne denız oleydı de dızıye bırazcıkta olsa haraket gelseydı .dedıgın gıbı cok sıkıcı bolumlerle denız yıne karsımızda.mert'ın kalbı demır'de dıye denız demır'e asık olur.seneryo boyle uzar gıder.

Vicdansız senarist nasıl kıydın Mert'e:59::59::59::59:
Acayp saçmalamaya başlayacak dizi bu sezon pek izlemedim ama oo banuya acayip sinirdim şimdi daha çok:19::19::19:

Ya gerçekten çok bayık bi tat vermeye başladı,akşamları mutfakta yemek falan hazırladığım zaman gözüm takılıyo işte izlemeye çalışıyorum
deniz zaten demir den etkilenmişti bir kaç bölüm önce,kesin demir le takılacak..

Hazır herkesi öldürüveriyorken şu efe yide aradan çıkarsalar keşke :60::60::60:

Back
X