Deniz Yıldızı Fox Tv

Hazalı Bende Çok Beğeniyorum Çok Güzel Ve Karizmatik Yüzü Var Allah Bağışlasın Kızınızı :16:

kim ne derse desin bu film 5 yıl daha gitse hiç kaçırmadan bakarım,ilk bölümünden beri kaçırmadan bakıyorum,bağımlılık demekki bu iş :1:
ilk başladığında oğluma hamileydim,şuan oğlum 5 yaşında :nazar::53::52:

kızıma hamileykende bu kız vardı deniz yıldızında çok beğeniyodum güzelliğini,kızımda böyle güzel olur inşallah diye adını esinlenip gözde koydum kızımın adı gözde oldu,,ve 4 yaşında oda:16:çok güzel bi kızım oldu şükür,gerçi dizideki kızın gerçek adı hazalmış ama gözde diye gördüm sonuçta kızı bende gözde koydum kızımın adını:27:

Bu kız, Deniz Yıldızındaki Özgür ile evliymiş :ssz:

yaa bu canla banunun ablası ne ara birlikte olduda hamile kaldıı allah alahhh hiçde kaçırmam oysaki konu bulamadıkları içinmi uydurdular böle bişi allah alaja

yaa bu canla banunun ablası ne ara birlikte olduda hamile kaldıı allah alahhh hiçde kaçırmam oysaki konu bulamadıkları içinmi uydurdular böle bişi allah alaja

bende anlamadım valla neyin kafası bu:1:

yıllardır özgür mehveşi oyalıyor bahriler hala durun bakalım diyor yazık kıza:27:
bence suna testle yakalanacak olay olacak
suna evlenene kadar mustafa bey diyordu düğün sabahı mustafa dedi büyük gelişme var bu kızda:1:
bakalım bende baska birinin dikkatini çekmiş mi banuların evi 2 göz oda yaz kış kapıyı kapatıyorlar o kapı kapanmadan dizi ilerlemiyor?:44:nedenn

Bizdede kaçırmadan izleyen fanatik kaynanam ve annem biz izlemiyoruz, zaten ya annem yada kaynana özet verir hep , ne yapalım istemedem izliyoruz işte

Evet ya bende kaçırmadan izlerim hangi ara hamile kaldı bu suna anlamadm

yıllardır özgür mehveşi oyalıyor bahriler hala durun bakalım diyor yazık kıza:27:
suna evlenene kadar mustafa bey diyordu düğün sabahı mustafa dedi büyük gelişme var bu kızda:1:
bakalım bende baska birinin dikkatini çekmiş mi banuların evi 2 göz oda yaz kış kapıyı kapatıyorlar o kapı kapanmadan dizi ilerlemiyor?:44:nedenn

Bizdede kaçırmadan izleyen fanatik kaynanam ve annem biz izlemiyoruz, zaten ya annem yada kaynana özet verir hep , ne yapalım istemedem izliyoruz işte

kızlar bide hatırladığım kadarıylaa suna varya ilk eşinden çocuğu olmuyodu sunadan kaynaklı uzuluyorduu daha bi kere yyle nasıl candan hamile kaldı ayrıca banuyla kendini yırttıda candan hamile kalamadıı bence çok saçmalanmaya başladıı şuu şehmuzmuyduu şayyarmıydı neydi kıza musallat olan çocuk ayy o kızın anasının gözleri çok komiğime gidiyor fılfır fıldıırrrrrr

ahaha aynen neler döndü o ıkı göz yerde ...

Dizinin en iyi karakterini ne hale düşürdülerr yaaa :51: Mustafayla birlikte olmak isticek eksin suna onundan hamile kalmş gibi davrancak:52::33:

Dizinin en iyi karakterini ne hale düşürdülerr yaaa :51: Mustafayla birlikte olmak isticek eksin suna onundan hamile kalmş gibi davrancak:52::33:

bence şöle olacak banuu cana geri döbndüyaa sunada canaa söylemek istiycek ama söyleyemicekkk kardeşityle evlşeneceği şişçin çünkü melihe postayı koyduu şimdide onlar acı çeker vesselammmmm diğer taraftan möustafaya kakalamaya çalışırmı bilmem banunun kaakterine terss belki mustafaya gerçekleri anlatır

Dizinin yapımcısı kadın para uğruna erkeğe kadın rolüde oynatır , yeter ki izlensin karekter diye birşey kalmasın ,herşey reyting uğruna işte ,konular dah kaliteli olsa

Aynen,hep aynı ucuz numara. Sanki çıkmıcak kaç haftalık olduğu.:ssz::ssz:

kız ne haftalığı zaten bi aydır bu mustafayla cenbelleşmiyomu ay babama zarar gelmesin ay isteme bilmemnee ne eara yattı kalktı nerden bakssan 2/3 aylıktır ayrıca can gitti ıkı uc hafta dayak yedi oralarda :D:1::1::1::1::1: ay çok komik yaa senaryooda kurguda artık ne derseniz o :))))):52::52::52:

kürtaj oluırsan ölürsün ne demek yaa bariii bi daha çocuk doğurma şansın olmaz yada hamile kalma şansın azalır deseydiler yahuu :))))))

kızlar bide hatırladığım kadarıylaa suna varya ilk eşinden çocuğu olmuyodu sunadan kaynaklı uzuluyorduu daha bi kere yyle nasıl candan hamile kaldı ayrıca banuyla kendini yırttıda candan hamile kalamadıı bence çok saçmalanmaya başladıı şuu şehmuzmuyduu şayyarmıydı neydi kıza musallat olan çocuk ayy o kızın anasının gözleri çok komiğime gidiyor fılfır fıldıırrrrrr
yok kız çocuk olmama sorunu eski kocası volkandan kaynaklanıyodu,çok tartıştılardı kısır değilim ben diyodu adam ama suna dr"a gitti sorun yok eşin gelsin demişmişti,eşi ben kısır değilim gitmem dr"a diyodu:ssz:

bende şaşırdım duyunca,ama hani arabada sarılıp uzun bi zaman geçirdikleri gün varya ogün olmuş bişeyler sanırım:31:
ama senaristin aklına estikçe birden olay geliştiren senaryosunada hastayım yaaa:37:
seyircinin aklını karıştırmaktan başka bişey değil:ssz:

yok kız çocuk olmama sorunu eski kocası volkandan kaynaklanıyodu,çok tartıştılardı kısır değilim ben diyodu adam ama suna dr"a gitti sorun yok eşin gelsin demişmişti,eşi ben kısır değilim gitmem dr"a diyodu:ssz:

bende şaşırdım duyunca,ama hani arabada sarılıp uzun bi zaman geçirdikleri gün varya ogün olmuş bişeyler sanırım:31:
ama senaristin aklına estikçe birden olay geliştiren senaryosunada hastayım yaaa:37:
seyircinin aklını karıştırmaktan başka bişey değil:ssz:

hayır bide bebeği alırsak ölürsün çok komik yaaa ahahah güldüm resmen
eleştiriyoruz eleştiriyorum ama bende kendimi anlamıyorum izlemezsem merak ediyorum bağımlılık yaptı :)):1::1::1:

Back
X