Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kim ne derse desin bu film 5 yıl daha gitse hiç kaçırmadan bakarım,ilk bölümünden beri kaçırmadan bakıyorum,bağımlılık demekki bu iş
ilk başladığında oğluma hamileydim,şuan oğlum 5 yaşında
kızıma hamileykende bu kız vardı deniz yıldızında çok beğeniyodum güzelliğini,kızımda böyle güzel olur inşallah diye adını esinlenip gözde koydum kızımın adı gözde oldu,,ve 4 yaşında odaçok güzel bi kızım oldu şükür,gerçi dizideki kızın gerçek adı hazalmış ama gözde diye gördüm sonuçta kızı bende gözde koydum kızımın adını
![]()
sağol canım hepimizinHazalı Bende Çok Beğeniyorum Çok Güzel Ve Karizmatik Yüzü Var Allah Bağışlasın Kızınızı![]()
Bu kız, Deniz Yıldızındaki Özgür ile evliymiş![]()
yaa bu canla banunun ablası ne ara birlikte olduda hamile kaldıı allah alahhh hiçde kaçırmam oysaki konu bulamadıkları içinmi uydurdular böle bişi allah alaja
yaa bu canla banunun ablası ne ara birlikte olduda hamile kaldıı allah alahhh hiçde kaçırmam oysaki konu bulamadıkları içinmi uydurdular böle bişi allah alaja
bende anlamadım valla neyin kafası bu
yıllardır özgür mehveşi oyalıyor bahriler hala durun bakalım diyor yazık kıza
bence suna testle yakalanacak olay olacak
suna evlenene kadar mustafa bey diyordu düğün sabahı mustafa dedi büyük gelişme var bu kızda
bakalım bende baska birinin dikkatini çekmiş mi banuların evi 2 göz oda yaz kış kapıyı kapatıyorlar o kapı kapanmadan dizi ilerlemiyor?:44:nedenn
Bizdede kaçırmadan izleyen fanatik kaynanam ve annem biz izlemiyoruz, zaten ya annem yada kaynana özet verir hep , ne yapalım istemedem izliyoruz işte
Evet ya bende kaçırmadan izlerim hangi ara hamile kaldı bu suna anlamadm
bende anlamadım valla neyin kafası bu
yıllardır özgür mehveşi oyalıyor bahriler hala durun bakalım diyor yazık kıza
bence suna testle yakalanacak olay olacak
suna evlenene kadar mustafa bey diyordu düğün sabahı mustafa dedi büyük gelişme var bu kızda
bakalım bende baska birinin dikkatini çekmiş mi banuların evi 2 göz oda yaz kış kapıyı kapatıyorlar o kapı kapanmadan dizi ilerlemiyor?:44:nedenn
Dizinin en iyi karakterini ne hale düşürdülerr yaaaMustafayla birlikte olmak isticek eksin suna onundan hamile kalmş gibi davrancak
![]()
Dizinin en iyi karakterini ne hale düşürdülerr yaaaMustafayla birlikte olmak isticek eksin suna onundan hamile kalmş gibi davrancak
![]()
Aynen,hep aynı ucuz numara. Sanki çıkmıcak kaç haftalık olduğu.![]()
kürtaj oluırsan ölürsün ne demek yaa bariii bi daha çocuk doğurma şansın olmaz yada hamile kalma şansın azalır deseydiler yahuu :))))))
yok kız çocuk olmama sorunu eski kocası volkandan kaynaklanıyodu,çok tartıştılardı kısır değilim ben diyodu adam ama suna dr"a gitti sorun yok eşin gelsin demişmişti,eşi ben kısır değilim gitmem dr"a diyodukızlar bide hatırladığım kadarıylaa suna varya ilk eşinden çocuğu olmuyodu sunadan kaynaklı uzuluyorduu daha bi kere yyle nasıl candan hamile kaldı ayrıca banuyla kendini yırttıda candan hamile kalamadıı bence çok saçmalanmaya başladıı şuu şehmuzmuyduu şayyarmıydı neydi kıza musallat olan çocuk ayy o kızın anasının gözleri çok komiğime gidiyor fılfır fıldıırrrrrr
Evet ya bende kaçırmadan izlerim hangi ara hamile kaldı bu suna anlamadm
yok kız çocuk olmama sorunu eski kocası volkandan kaynaklanıyodu,çok tartıştılardı kısır değilim ben diyodu adam ama suna dr"a gitti sorun yok eşin gelsin demişmişti,eşi ben kısır değilim gitmem dr"a diyodu
bende şaşırdım duyunca,ama hani arabada sarılıp uzun bi zaman geçirdikleri gün varya ogün olmuş bişeyler sanırım
ama senaristin aklına estikçe birden olay geliştiren senaryosunada hastayım yaaa
seyircinin aklını karıştırmaktan başka bişey değil![]()