Deniz Yıldızı Fox Tv

Deniz yıldızında da sonunda herkes öldü Fİnal yazıyordu bir de

Yıllardır izliyorum yokluğunu arıycam
ben de yıllardır izliyodum ama dizideki herkesin birbiriyle akraba çıkması canımı sıkıyordu böyle 1
diziye hergün 1 saat ayırdığım için vicdanen rahatsızdım ama izlemeden de duramıyodum. iyi oldu bittiği

Kızlar özetlermisiniz nasıl bitti izleymdm ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Heyecan Star'da devam edecekmiş :) aynı tadı vermez ama :)

Veeeeeeeeeee

Deniz Yıldızı bitti mi
İzleyicileri kaldı mı
Fox öcün aldı mı
İmdi yürek yırtılır :)

bende üzülmüştüm bittiğine
çok sevindim yeni sezonda starda başlayacağı için yehuuuu...............

Son düzenleme:
Cantug turay instagraminda harabe binanın resmini koyup sezon finalinden yazmış ama dizide de final yazıyordu kafam karıştı boyle bir final yapacaklarını sanmıyorum sezon finalidir bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Off engine üzüldüm böyle bir erkek olamaz kız için intihar etti aslında tam tersi kızlar depresyona girer . birde suna öld mü kaldı ı acaba saçma btti acaba sunanın çocuğu doğunca neler olcaktı mustafa öğrencekmiydi herşeyi melihle emre öldü mü stara geçicek diyolar ama ddur bakalım. final oldu birdaha yayınlanmaz diyolar ama çocuklar duymasın da final oldu ama yine başladı başka kanal da arkadaşlar sezon tatli bitince starı takipte kalın her an başlayabilir bu deniz yıldızı :)) #SeniÖzleyeceğizDenizYıldızı

arkadaşlar korkmayın yeniden başlıyormuş bakın ;

Yarışma için pasta yaparken finali izleyemedim.Kaç senedir Fox'taydı dizi.Para için hemen de silmişler kanalı.

Yarışma için pasta yaparken finali izleyemedim.Kaç senedir Fox'taydı dizi.Para için hemen de silmişler kanalı.

bence yeni sezonda engin ölmeyecek suna iyileşecek melihte kurtulacak

ayrıca diziden ayrılan isimlerin söylenmesi saçma oldu seyirciyi insan merakta bırakır :44::44:

bence yeni sezonda engin ölmeyecek suna iyileşecek melihte kurtulacak

ayrıca diziden ayrılan isimlerin söylenmesi saçma oldu seyirciyi insan merakta bırakır :44::44:

Bir özet geçsene.:18:Suna'ya ne oldu?Engin'e ne oldu?Kim ayrılmış?

Bu dizinin bütün sezon finalleri yangınla bitiyor.Senaristlerin yangınla bir dertleri var.

Bir özet geçsene.:18:Suna'ya ne oldu?Engin'e ne oldu?Kim ayrılmış?

Bu dizinin bütün sezon finalleri yangınla bitiyor.Senaristlerin yangınla bir dertleri var.

ayrıca final yazıyodu o gün

suna fenalaştı ameliyata aldılar hem bebek hem kendı hayatı tehlikesi var
engin kendini vurdu silahla gizem gidiyo diye
esra melihi tuzağa düşürüp depoyu ateşe verdi yandı melih güya

böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…