- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Eşinize mi potansiyel sapık diyorsunuz yoksa bikinili mayolu kadınların eşinizin peşine düşeceğini mi söylüyorsunuz?Sonucta deniz yani deniz bir sürü kız bikinili mayolu bin bir cesit insan var ve yanında da 3 erkek. Kıskanc bir insanim ve gercekten cok kıskanırım esimi belkide hastalık derecesinde bilmiyorum. Orda ben olmucam ve bütün günü acaba suan napıyor diye düşünücem
Asıl sorun bu işte, deniz falan hikaye.Ben bi seyler yapalım dediğimde yorgunum diyor
Hanımlar annem 3 gun önce denize gideceğini bana da sende gel esinle dedi. Bende cok sevindim malum havalar sıcak ve cok iyi gelecek bana saat 3 gibi Orda olcaz. Annem calısıyor o yuzden. Esime söyledim.İzin verdi ama ben gelmek istemiyorum yorgunum dedi (ailelerle pek aynı ortamda olmak istemiyor kendi ailesiyle de öyle) fakat gönülden izin vermiyor. Neyse dün bana 2 hafta sonra bende arkadaslarla gidicem dedi. Ben bunu duydum cıldırdım. Sırf oda gitsin de ben birsey demeyim diye izin vermiş. Esim zaten gecen sene arkadaslarıyla gitti denize 1 gun de kaldı. Bizde onların esleriyle aynı evde kalmıştık. Arkadasın bir ara kendi eşini aramıştı. Telefonu kapattı zannetti konusurken ama tongaya düstüler ve biz konusulanları duyduk. Esimin arkadası "ee hadi kulübe gitmiyoz mu dedi" tabi ben bunu duydum ve cıldırdım hemen arayıp eve geliyorsun ne klubu dedim. Oda saka yaptı bu saatte klup olmaz (saat7 gibiydi,) dedi. Neyse o gunden sonra seni bir daha göndermicem dedim. Simdi bana kalkmıs arkadaslarımla gidicem diyor. Dünde bagırdım. Oda o zaman sende gitme dedi. Ben ailemle gidiyom dedim anlamıyor ben erkeğim havalarına girdi. Annemi arayıp sizce gştmeyimmi yoksa gideyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?