İletişimde sıkıntı yok sürekli iletişim halindeyiz gemide İnternet var konuşuyoruzBenim bı arkadaşımın kardeşi denizci yani evlilik olarak biraz zor ama bu sizin sevginize ve kabul etmenize bağlı. Arkadaşım kardeşi onu arayınca konuşabiliyor sadece. Uzun bir sürede gelmiyor 6 ay civarı.. Siz yapabilir misiniz kendinizle ilgili.
O zaman siz ben bu kişiyle uzaktan evlilik yapabilir miyim diye düşüneceksiniz bunu göze alabilmeniz lazım aksi takdirde zor.İletişimde sıkıntı yok sürekli iletişim halindeyiz gemide İnternet var konuşuyoruz
Mezhebi farklı olan benim ikimiz de doğuluyuz yakın memleketler. Çok fark yok aramızda. Onun ailesinde Rus Azeri alman vs var alışıklar. Çok farklı değiliz yaşam olarakBir mezhep
İki memleket
Üç meslek
Üç sorun
Mezhep ne kadar önemli
Memleket farkı demek gelenek görenek demek
Bu değerlere Ne kadar bağlısınız ne farklısınız
Meslek zorluklarına ne kadar tahammül edebileceksiniz
Zor biriyim diyorsunuz
Benim için üçüde sorun olmazdı
Kimisi için çok önemlidir
Normalde götürebiliyorlar ama mürettebat komple erkek oluyor (lüks düşünmeyinCok merak ediyorum kaptanlar eslerini de goturemiyorlar mi? Mesela kruz gemisinde kaptan olsa, omur boyu tatil
Arkadaşımın babası gemiciydi. 3 ay gemide 3 ay evdeydi yanlış hatırlamıyorsam. Yılların evliliği hala sevgi doluydular, arkadaşım bu mesafe özlem onların ilişkisini canlı tutuyor, tartismiyorlar bile zamanın kıymetini biliyorlar derdi. Yani zorlukları göze alırsanız neden denizciyle evlilik düşünülmesi kiArkadaşlar merhaba. Sevgilim gemi kaptanı. Yeni çalışıyor henüz 2. Görevine gitti. İlk görevi 45 gündü bu 6 ay. Bizim 3 seneye yakın ilişkimiz var. Ciddi düşünmeye başladık ama iş ciddiye binince ben korkmaya başladım.
Ben 25 o 29 yaşında. ailelerimiz de çok farklı hem mezhep hem memleket farklı. açıkçası aşktan ilişkiden ümidi kesmiştim güzel vakit geçiyoruz diye sürdürdüm ilk zamanlar. Ama artık onsuz olamayacağımı düşünüyorum.
çok iyi birisi toparlayıcı bir erkek. İlgisini gösteriyor sevgisini gösteriyor. Asla cimri değil. Güzel sevişiyor ve seviyor. Güçlü birisi. Mıymıy mızmız değil. Arkamda olduğunu hissediyorum varlığı iyi hissettiriyor. Ben zor bir karakterim ve beni idare ediyor. Tek sıkıntı mesleği. Artık ne zamanını çalayım ne zaman kaybedeyim diyorum çünkü yaş 26 olacak artık hayatımda daha farklı bir ilişki istiyorum evlenmek istiyorum. Ne ona haksızlık olsun ne bana. ama ayrılma fikri de iyi gelmiyor. Bunu konuşuyoruz açılmayacak dert değil diyor. Bu 6 ayın 4 ayı geçti çok sıkıntılı değildi. Hep bu şekilde olmayacak gerekirse beraber bile gidebiliriz diyor. Bilmiyorum yeni yeni aklım başıma geldi
Bizimki nakliyede. ama yine de götüren var beraber ama ben de çalışıyorum. Çok zor yaniCok merak ediyorum kaptanlar eslerini de goturemiyorlar mi? Mesela kruz gemisinde kaptan olsa, omur boyu tatil
3 seneye yakın ilişkiniz var, ama sen yeni yeni aklım başıma geldi yazmışsın. 3 sene boyunca bu işte çalışacağı belli değil miydi? Şimdi ne değişti diye sorarlar adamaArkadaşlar merhaba. Sevgilim gemi kaptanı. Yeni çalışıyor henüz 2. Görevine gitti. İlk görevi 45 gündü bu 6 ay. Bizim 3 seneye yakın ilişkimiz var. Ciddi düşünmeye başladık ama iş ciddiye binince ben korkmaya başladım.
Ben 25 o 29 yaşında. ailelerimiz de çok farklı hem mezhep hem memleket farklı. açıkçası aşktan ilişkiden ümidi kesmiştim güzel vakit geçiyoruz diye sürdürdüm ilk zamanlar. Ama artık onsuz olamayacağımı düşünüyorum.
çok iyi birisi toparlayıcı bir erkek. İlgisini gösteriyor sevgisini gösteriyor. Asla cimri değil. Güzel sevişiyor ve seviyor. Güçlü birisi. Mıymıy mızmız değil. Arkamda olduğunu hissediyorum varlığı iyi hissettiriyor. Ben zor bir karakterim ve beni idare ediyor. Tek sıkıntı mesleği. Artık ne zamanını çalayım ne zaman kaybedeyim diyorum çünkü yaş 26 olacak artık hayatımda daha farklı bir ilişki istiyorum evlenmek istiyorum. Ne ona haksızlık olsun ne bana. ama ayrılma fikri de iyi gelmiyor. Bunu konuşuyoruz açılmayacak dert değil diyor. Bu 6 ayın 4 ayı geçti çok sıkıntılı değildi. Hep bu şekilde olmayacak gerekirse beraber bile gidebiliriz diyor. Bilmiyorum yeni yeni aklım başıma geldi
Evlilik düşüncesi yoktu3 seneye yakın ilişkiniz var, ama sen yeni yeni aklım başıma geldi yazmışsın. 3 sene boyunca bu işte çalışacağı belli değil miydi? Şimdi ne değişti diye sorarlar adama
3 sene birlikte olduğun insanla evlilik düşüncen yoksa zaten burada bir soru işareti var. Buradan tavsiye vermekle de değişmez , insanın gönlü olmalı en başta. Mezhep meslek falan bunlar bahane geldi gibi bana , hayırlısı olsun hakkınızdaEvlilik düşüncesi yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?