Denizci ile gelecek olur mu

20 sene olmaz ķızım, hayatını ziyan edersin. O şekil max 5 sene yaşanır bana göre.

Çalışmak derken meslek icra etmekten bahsediyorum. Ev hanımı olursan çocuk bakımı ağır gelmez.
Mühendisim ben de çalışıyorum ev hanımı da olmam sanırım iş hayatından nefret ediyorum o ayrı. Ben şuan haftada 1 bazen 2 işe gidiyorum remote çalışıyorum

Benim bir arkadaşımın eşi denizci. Evet zor oluyor bir gittiği zaman 6 ay gelmiyor ama geldiği zamanlarda da çok kaliteli vakit geçiriyorlar. Yani tamamen size bağlı
aynı sekilde bir arkadasımın eşi denizci, birlikte olan vakitlerini çok kaliteli geçirip kalan zamanda arkadaşım diyeti, sporu, işi, me time olsun kendine vakit ayırıyor. 10 yıldır beraberler çok mutlular.
diğer bir arkadaşım da kendisi de kaptan eşi de kaptan. oortalama aynı tarihlere getiriyorlar seferlerini ve beraber kalan zamanda dünyayı geziyorlar, çok çok mutlularr
siz kafaya koyarsanız olmayacak iş değil yani

Çocukları yok mu

ben güvenemezdim heralde. canım sıkılırdı. Hayatımın cogu bekar gibi gececekse istedigim zaman sevisemiceksem evli olmanın ne anlamı var ki?
6 ay is sonrası kesin 6 ay evde oluyorlar mı?

Karaya geçme şansı yok mu? Okuduğu bölümün tam olarak adı nedir? Benim de bazı arkadaşlarım var, denizcilikle ilgili bölümler okuyor/okudu. Karada ve denizde çalışma olanakları var, ama denizde daha çok para alınıyor da çekilecek şey değil. Karaya geçmeye çalışsın, olmuyorsa da siz düşünüp karar verin.

Gemi kaptanlarinin maaslari cok iyi .ileride rahat edersin bence seviyomussun da wvlen gitsin

Kendinizi ölçün tartın.Eskiden olsa ben tamam derdim.Ama çocuğum olduktan sonra bazı şeylerde iyi ki diyorum.Ben çocuğum babasından o kadar uzun süreler ayrı kalsın istemezdim.kaldi ki ben kendi adıma da istemem.Kendinizi ölçün tartin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…