Denize girmek yumurtalıkları üşütüp kısırlığa sebep olurmu.

SabrinNisa

Kızlar ben tekrar döndüm
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2007
97
0
86
Antalya
Kızlar ben Antalyada yaşıyorum ve doğal olarak havalar çok sıcadı ve denize girmek istiyorum. Ama çevremdekiler denize girince yumurtalıklarımı, yada kendimi üşütebileceğimi, böylecede hamile kalamayacağımı söylediler. Denize girmenin bi etkisi olurmu acaba, sizden cevap bekliyorum.:a015:

ben de sık gidiyorum...

Merhaba caım. Sende Antalya'dasın ne güzel, aynı yerde yaşıyoruz. Senin bebeğin varmı peki, yani sık denize gidiyorum demişsin ya denize girmeyle yumurtalıkları yada kendini üşütmenin sebep olacağı bi kısırlığa sebep o lmazmı demek istiyorsun. Artıkherşeyden nem kapıyoruz ne yapalım.:gitme:

denize giren her kadın yumurtalıklarını üşütecek diye birşeyyok, zaten en sıcak günlerdeyiz. eski babanne annane deyimi bunlar.
hem üşüttün diyelim sinyal verir zaten. akıntı gibi. kasıklarda ağrı gibi.
ben her yaz havuz ve denizden çıkmam. boşver korkma.

Cevaplarınız için sağolunkızlar. buraya y azdım ama zaten denize de girdim gireceğim kadar. şimdi herşeyi oluruna bıraktım. hiç kendimi dinlemiyorum. olacaksa olur zaten. denize girmek şu bu bahane. yalnız canım sana bişey sorcam. sende bebek varmıydı

bızım gelınımız hep denızlerdeydı hemde yenı evlıyken
hemende cocugu oldu
hem denızın ıcındekı mıkropu oldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…